Nauda un sports
,
jūs drošvien būsiet dzirdējuši ka sportā maksā algas, to sauc par profesionālu sportu, algas lielums atkarīgs no sporta veida un līmeņa kur spēlē, alga var būt no 100 000 lidz pat miljoniem vairākiem sezonā vien, jūs varat mani uzskatīt par idiotu vai tumsoni, bet man rodas jautājums, ar ko teiksim sportists atšķiras no parasta pilsoņa, no parasta cilvēka, kāpēc sportisti saņem tik astronomiskas summas? kāpēc? vai viņi ir supercilvēki? nē tas ir kapitālisms, nekas nav mūžīgs, arī tas reiz sabruks, cilvēki jo īpaši sportisti ir samaitāti, mantkārīgi un slimi šajā kapitālismā, es nedomāju ka šie sportisti kas ne ar ko neatšķiras no parasta cilvēka, ir tās naudas vērti, kāpēc tāda liela nauda ir jāmaksā PAR NEKO, sports, vai tas ir kas īpašs šajā pasaulē par ko maksā milzīgas summas tās dalībniekiem, aizdomajieties par to
Vai tiešām sportisti ir pelnījuši tādas lielas algas?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+3 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
Un par to "veselības čakarēšanu" arī tāds slidens apgalvojums- vai Taigers Vudss, lai miljardu nopelnītu, ir dikti spēcīgi veselību nobeidzis?
+1 [+] [-]
-2 [+] [-]
+2 [+] [-]