,,Minskas Zubri'' mainīs nosaukumu, jo pārceļas uz Bobruisku
Kā ziņo belarushockey.com Minskas Dinamo un Bobruiskas HK ,,Šiņik'' ir noslēguši sadarbības līgumu par sadarbošanos jaunatnes hokeja attīstībā.
Сегодня был подписан договор о сотрудничестве между ХК «Динамо-Минск» и ХК «Шинник» (Бобруйск). Согласно этому соглашению динамовская команда МХЛ отныне будет базироваться в Бобруйске, где, как известно, созданы отличные условия для подготовки хоккеистов, построена одна из лучших арен в стране. Изменится и название молодежной команды. Отныне в МХЛ будет выступать «Динамо-Шинник». Это позволит по достоинству оценить тот вклад, который внесет Бобруйск и ряд предприятий города, такие как «Белшина», в развитие молодежного хоккея.
Viss raksts šeit: "Минские Зубры" меняют название и...
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+3 [+] [-]
+3 [+] [-]
-3 [+] [-]
Man par tulkošanu naudu nemaksā. Es dodu info.
[+] [-]
P.S Autor beidz bezjēdzīgi piesārņot portālu ar belaru mēsliem ! Ja turpināsi, iespējams būsi viens no viņiem YouTube
- Опрос на улицах Новополоцка... - cilvēki, kuri ir zombēti ar batjku.
-1 [+] [-]
es pietikekami augstāl līmenī zinu dzimto,angļu un vācu valadas.
un reāli es, kā skolnieks nēsmu spējīgs fiziski pavilkt vēl Krievu valodu...
un man tas nav vajadzīgs, lai tie ''imigranti'' beidz iedzīvoties uz mūsu rēķina un sāk beidzot kaut ko darīt, lai iekļautos Latvījas sabiedrības dzīvē nevis tikai iedzīvotos uz mūsu rēķina .
-2 [+] [-]
[+] [-]
Es personiski ne pārāk labi pārvaldu angļu valodu, bet joprojām man šī valoda nav tik vajadzīga, kā krievu.
[+] [-]
[+] [-]
+3 [+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
Par Koļcovu Tev Abrags atbildēja.