Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Kas Liepājas Olimpiskā ledus hallē būs redzams šajā starpsezonā.

Kā ziņo portāls liepajniekiem.lv, tad arī šajā hokeja starpsezonā būs gana daudz interesantu notikumu, kas notiks Liepājas Olimpiskā ledus hallē.

Liepājniekiem un Liepājas viesiem būs izdevība atkal redzēt divus mačus ar Maskavas kluba "CSKA" piedalīšanos, kas treniņnometni atkal aizvadīs Liepājā. Vispirms armijniekus eksaminēs "Liepājas metalurgs", bet tad notiks daudzu gaidītā Rīgas "Dinamo" pirmā cīkstēšanās ar Jūliusa Šuplera vadīto "CSKA".

Liepājā trenēšoties arī komanda "Torpedo" no Ustjkamenogorskas.

+2 [+] [-]

, 2011-05-10 10:29, pirms gada
Tā ir tā halle ar aizsvīdušajiem stikliem.

-2 [+] [-]

, 2011-05-10 10:59, pirms gada
Ivar tev ir zinams kurus LM jaunulus Varonins velejas nemt lidzi uz krieviju? un vai tiesam tiks panemti?

+4 [+] [-]

, 2011-05-10 11:23, pirms gada
hokejists77 rakstīja: Tā ir tā halle ar aizsvīdušajiem stikliem.
Viņi jau nav vainīgi.
Tur pirms spēles RD-SKA esot tusējuši piedzērušies bļitkotāji, tapēc stikli svīda un ledus lūza.

+8 [+] [-]

, 2011-05-10 11:33, pirms gada
playthegame rakstīja: Ivar tev ir zinams kurus LM jaunulus Varonins velejas nemt lidzi uz krieviju? un vai tiesam tiks panemti?
Un konkrētāk? Uz kuru līgu/klubu Voroņins ir devies?

-2 [+] [-]

, 2011-05-10 14:33, pirms gada
Abrags rakstīja: Un konkrētāk? Uz kuru līgu/klubu Voroņins ir devies?
kautkur dzirdeju, ka vins grasoties doties uz KHL un uz MHL klubu nemt lidzi 3-4 LM jaunos speletajus. tik vairs neatceros kuru KHL klubu.
bet kur es to dzirdeju vai lasiju vairs tiesam neatceros. vai tik tas nebija SA rakstits. tad tas ir japrasa matulim. ja vins sadu info nav padevis, tad iespejams, ka kautkur citur to esmu dzirdejis

+2 [+] [-]

, 2011-05-10 14:36, pirms gada
playthegame rakstīja: kautkur dzirdeju, ka vins grasoties doties uz KHL un uz MHL klubu nemt lidzi 3-4 LM jaunos speletajus. tik vairs neatceros kuru KHL klubu.
bet kur es to dzirdeju vai lasiju vairs tiesam neatceros. vai tik tas nebija SA rakstits. tad tas ir japrasa matulim. ja vins sadu info nav padevis, tad iespejams, ka kautkur citur to esmu dzirdejis
Pirmā dzirdēšana,ka Voroņins dodās kaut kur prom.
Viņam ar LM ir līgums uz nākošo sezonu.

+2 [+] [-]

, 2011-05-10 14:39, pirms gada
playthegame rakstīja: kautkur dzirdeju, ka vins grasoties doties uz KHL un uz MHL klubu nemt lidzi 3-4 LM jaunos speletajus. tik vairs neatceros kuru KHL klubu.
par to KHL - neticu (ja vien kā kāds trenera palīgs)
otrkārt, par tiem 3-4 nebūs taisnība - pēc jaunā MHL reglamenta, MHL komandā drīkst būt tikai max. 2 ārzemnieki

-3 [+] [-]

, 2011-05-10 14:45, pirms gada
Abrags rakstīja: par to KHL - neticu (ja vien kā kāds trenera palīgs)
otrkārt, par tiem 3-4 nebūs taisnība - pēc jaunā MHL reglamenta, MHL komandā drīkst būt tikai max. 2 ārzemnieki
cik sapratu tad nevis KHL bet gan MHL klubu vins trenesot.
labi, negribu palaist baumas tuvako dienu laika meginasu noskaidrot

+1 [+] [-]

, 2011-05-10 14:52, pirms gada
playthegame rakstīja: cik sapratu tad nevis KHL bet gan MHL klubu vins trenesot.
Tās būs tikai baumas, jo pēc pēdējām ziņām LM jau sākot nopietni komplektēt komandu nākošai BAČ sezonai.
Izmaiņas būšot gana lielas.
Ne tikai pateicoties LM plānākam maciņam, bet arī izmaiņām BAČ reglamentā.

[+] [-]

, 2011-05-10 14:55, pirms gada
Un kurš tad jaunajiem LM speletājiem līgumus izpirks? Tu?

-1 [+] [-]

, 2011-05-10 15:01, pirms gada
playthegame rakstīja: cik sapratu tad nevis KHL bet gan MHL klubu vins trenesot.
Manuprāt pirms kāda pusotra mēneša pie viena raksta komentāros, ka Voroņins brauc trenēt ja nekļūdos Ņižņikamskas MHL komandu un ņems līdz 2 no Liepājas toreiz it kā tika piesaukts Diļevka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-1 [+] [-]

, 2011-05-10 15:11, pirms gada
jekijs rakstīja: Laikam Ivaru nav kartīgi informējušas Liepājas olimpiskās ledus halles garderobistes. Vorcis tiešām krāmē jau čemodānus, cik dzirdēju no saviem insaideriem.
Avots?
Par cik LM tiešām viss mainās nevis dienām,bet stundām,tad šādu iespēju pieļauju,ka Voroņins varētu doties prom, bet cik zinu, tad vel nedēļu atpakaļ par to runas nebija.

[+] [-]

, 2011-05-10 15:17, pirms gada
Edgars rakstīja: Manuprāt pirms kāda pusotra mēneša pie viena raksta komentāros, ka Voroņins brauc trenēt ja nekļūdos Ņižņikamskas MHL komandu un ņems līdz 2 no Liepājas toreiz it kā tika piesaukts Diļevka.
Pirms pusotra mēneša noteikti šādu runu nevarēja būt.
Šķiet, ka treneru maiņas nebūs :: Liepajniekiem.lv

[+] [-]

, 2011-05-10 15:22, pirms gada
Es arī tā sapratu ka LM treneris būs Kuļibaba un atiecīgi arī viņš komplektēs komandu galvenokart no LM2 spēlētājiem.

[+] [-]

, 2011-05-10 15:26, pirms gada
Volx rakstīja: Es arī tā sapratu ka LM treneris būs Kuļibaba un atiecīgi arī viņš komplektēs komandu galvenokart no LM2 spēlētājiem.
Nezinu kur Jūs ravāt šādu informāciju.

+1 [+] [-]

, 2011-05-10 16:31, pirms gada
Vis LM paliek pa vecam ,treneri Voroņins un Ļebeģevs un LM ir Dinamo farmklubs, izmaiņas būs tikai sastāvā. Ar finansēm arī vis kārtībā, jo LM atradis labu sponsoru, Ta ka uz priekšu.

+1 [+] [-]

, 2011-05-10 16:35, pirms gada
kreesls rakstīja: Vis LM paliek pa vecam ,treneri Voroņins un Ļebeģevs un LM ir Dinamo farmklubs, izmaiņas būs tikai sastāvā. Ar finansēm arī vis kārtībā, jo LM atradis labu sponsoru, Ta ka uz priekšu.
Atzīsties,kurš tad beigās būs sponsors?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-4 [+] [-]

, 2011-05-10 17:00, pirms gada
Tā halle ir pretīga no skatītāju puses !!!

+3 [+] [-]

, 2011-05-10 17:54, pirms gada
Volx rakstīja: Es arī tā sapratu ka LM treneris būs Kuļibaba un atiecīgi arī viņš komplektēs komandu galvenokart no LM2 spēlētājiem.
Man tādas aizdomas, ka Kuļibaba bišķi "dolbajobs" ir. Ar vienu, otru no LM2 pakonfliktēja. Neredzu viņu kā labu treneri.

+4 [+] [-]

, 2011-05-10 18:13, pirms gada
archy0 rakstīja: Man tādas aizdomas, ka Kuļibaba bišķi "dolbajobs" ir. Ar vienu, otru no LM2 pakonfliktēja. Neredzu viņu kā labu treneri.
Zināmā mērā jā, jo tās koka kolonas kājās stāvošiem ļoti traucē.

+1 [+] [-]

, 2011-05-10 20:31, pirms gada
Jura Navarenko par Liepāju:"Металлургический комбинат, который содержал клуб, плюс хоккейную и футбольную школы, будет находиться на реконструкции до осени этого года. С финансированием возникли некие проблемы. Но в то же время руководство искало выходы из создавшейся ситуации. Остановились на том, что коллектив продолжит выступления в ОЧБ, исключительно рассчитывая на силы своих воспитанников, создавая новую молодую команду."

[+] [-]

, 2011-05-11 08:59, pirms gada
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu kur Jūs ravāt šādu informāciju.
Nu nevar būt 3-4 cilvēkiem būt pilnīgi vienāda halucinācija. Tas bija 2-3 dienas pēc tam, kad parādījās ziņa, ka LM nespēlēšot BAČ.

-1 [+] [-]

, 2011-05-11 10:37, pirms gada
Hujzin kur jūs ņemat tādu informāciju, bet vēl šodien LM trenē Voroņins un Ļebedevs, bet LM2 Kuļibaba.

[+] [-]

, 2011-05-11 16:50, pirms gada
alexss rakstīja: Hujzin kur jūs ņemat tādu informāciju, bet vēl šodien LM trenē Voroņins un Ļebedevs, bet LM2 Kuļibaba.
Aizej uz LM halli un visu redzēsi savām acīm, treniņi notiek pilnā sparā.

[+] [-]

, 2011-05-11 20:23, pirms gada
kreesls rakstīja: Aizej uz LM halli un visu redzēsi savām acīm, treniņi notiek pilnā sparā.
Bet par ko tad es runāju?

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96