Par Petrovicka kaušanās māku
Šodienas spēlē, atkal, Kreipāns izteicās, ka
Ar Petrovicki nevajagot ielaisties kautiņos!!! Vrb, kāds zina no kurienes Kreipānam tāds info!!! Vrb ir kāds video ar Petrovicka dalību kautiņos???
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+37 [+] [-]
+6 [+] [-]
+10 [+] [-]
[+] [-]
+13 [+] [-]
Šaubos vai viņš ir tas no kura pārējiem hokejistiem būtu jābaidās.
Viņa brālis, Ronalds (tas kurš "Dinamo" spēlēja pagājušās sezonas sākumā) gan ir nopietnāks kauslis - 31 kautiņš NHL, 84 karjerā. Pie tam tīri tā neko, savam svaram, arī sanāk viņam.
+8 [+] [-]
+8 [+] [-]
+2 [+] [-]
Kaut vai tas kā tiek izrunāts "Martin Kariya", tb oriģinālā uzsvars ir uz "i"... jā, latviešu valodā uzsvars vienmēr ir uz pirmo zilbi, taču ārzemnieku uzvārdus jau nu nevajadzētu pārcensties latviskot (par krievu hokejistiem un pilsētu/komandu nosaukumiem vispār ir atsevišķs stāsts)
+2 [+] [-]
+3 [+] [-]
[+] [-]
+2 [+] [-]
+1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+5 [+] [-]
Ir nu jau vismaz viena (man gan liekas - vairākas) paaudze, kas ir izaugusi uz šīm komentēšanām un nemaz tik slikti nav.
-4 [+] [-]
+1 [+] [-]
Otrkārt, es neesmu sevi nekad par latvieti saucis.
Treškārt, kāpēc uzreiz tiek piešūti krievi?
-3 [+] [-]
EJ PATS KOMENTĒ, , kā tu man noriebies ar saviem komentāriem.
Pats esi idiots, nekas vairāk, bet nu kaut kur tev var piekrist. Par Tripānu
-3 [+] [-]
+2 [+] [-]
+2 [+] [-]
-2 [+] [-]
Un spēlēt Eiverija lomu portālā arī nevajag, vienmēr var uzrasties kāds smagsvars, kurš arī visu no liek pa vietām.
+2 [+] [-]
Var jau skatītiesDinamo spēles pa VSB vai KHL,bet,ja gribas parēkt,tad uz īsu bŗīdi pieslēgties LTV7. Kopā jautrāk
-2 [+] [-]
Kreipāns nav idiots, iespējams, viņš vienkārši nav tik zinošs hokejā, kā tu vēlētos, kaut gan varu saderēt, par tevi viņš tāpat 5x vairāk zin.
[+] [-]