Van der Vārts gatavs pamest ''Hamburg''
Nīderlandes izlases un Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Hamburg'' pussargs Rafaels Van der Vārts paziņoja, ka nepagarinās līgumu ar vācu klubu un savu nākotni redz Itālijas futbola kluba ''Juventus'' rindās.
''Es nepagarināšu līgumu ar Hamburg,'' laikrakstam ''Bild'' paziņoja holandietis.
''Hamburg'' piedāvāja pagarināt līgumu 24 gadus vecajam pussargam līdz 2012. gadam un piesolīja viņam četrus miljonus eiro lielu algu sezonas laikā, taču Van der Vārts atbildēja: ''Mans sapnis ir spēlēt kāda liela kluba sastāvā un, ja es palikšu ''Hamburg'' līdz 2012. gadam, tad tas būs par ilgu priekš manis.
Runājot par Itālijas futbola kluba ''Juventus'' interesi par talantīgo futbolistu, Van der Vārts atklāja: ''Man nav bijis oficiāla piedāvājuma. Esmu dzirdējis, ka ''Juventus'' par mani izrāda nopietnu interesi un es varu iztēloties sevi, spēlējot šīs komandas sastāvā.''
Kā ziņo vācu prese, tad ''Juventus'' ir gatavi piedāvāt holandietim līgumu uz pieciem gadiem, kuru laikā viņš saņems 17 miljonus eiro.
Pašreizējais līgums ar ''Hamburg'' Van der Vārtam beidzas 2010. gadā. ''Hamburg'' kluba vadībai jau ir bijis izteikts piedāvājums par Nīderlandes izlases spēlētāja iegādi, taču 22 miljoni eiro no Spānijas futbola kluba ''Valencia'', vācu klubam, laikam šķita par maz.
Pirms pievienošanās vācu ''Hamburg'', Van der Vārts spēlēja Nīderlandes čempionāta klubā ''Ajax''. Šī perioda laikā holandietis komandas sastāvā ir aizvadījis 59 spēles, gūstot 26vārtus. Šajā sezonā Van der Vārts ir piedalījies 19 spēlēs, kuru laikā paspējis pārspēt pretinieku vārtsargus 12 reizes.
Izmantotie resursi:
www.fifa.com
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+2 [+] [-]
man vispaar patiik niiderlandes futbols, izlasee arii laba!!!!
+1 [+] [-]
[+] [-]
Es domāju, ka tādam spēlētājām kā viņš arī Juves pamatsastāvā vieta 100% atrastos. Juves pussargu līnija jau prasās pēc jaunām "asinīm", tā ka spēlēt šis dabūtu stabili.
Bet tāpat tas nemazina faktu, ka labprātāk es gribētu, lai viņš paliek Vācijā
+1 [+] [-]