Viedoklis: Jau rīt pret Čehiju, nākammenes pret Horvatiju..
Latvijas futbola valstvienība rit aizvadīs pārbaudes spēli pret spēcīgo Čehijas valstvienību..
Ka jau parasti, diskusijas izraisa Aleksandra Starkova kandidatu izvēlē..
Vienmēr ir jautājumi, ko izlase dara Andrejs Perepļotkins? Kāpēc nav Artjoms Rudņevs?
Šaja gadijuma runājot par Rudņevu, es uzskatu ka pareizi darija nesaucot uz izlasi, Rudņevs tikko ieradiies Polijā, nav paspējis iejusties komandā, pieradis pie apstākļiem un tad viņu izrautu ara uz izlasi.. Domājams, ka viņa laiks vel būs, ja rādīs šādu sniegumu..
par Andreja atrašanos kandidātu vidū, man nav ko teikt.. Noraka speli pret Portadownu, izbrāķeja Haifas Maccabi, nu ko te viņam darīt? Viņa vieta paņemt Lukjanovu, kurš Polija un LMT Virsligā dalija ļoti labas piespēles.. Mums jāpriecajas par katru precīzo piespeli, ja tāda ir Andreja izpildijumā..
Varbūt tas ir Skonto vārdā, atrādīt un mēģināt viņu iesmērēt kādam klubam, bet ja jauni skauti paskatās, ka lai kur viņš ir bijis, ir ticis izbrāķets.. Nu tad, lai paspele Olimpā vai 1. līga..
Bija jautajums, Kožans, spele Polijā.. pietiekami labs limenis, bet nesauc uz izlasi? Mans viedoklis, ka mums ir izveidojies ļoti labs aizsardzibas modelis, kurs jau ir saliedēts.. Kļava, Gorkšs.. Ivanovs...Mihadjuks(vai kads cits).. Nedomaju ka vajadzetu šo virknējumu izjaukt..
Lai vai kads nebutu Verpakovskis, bet tomer es uzskatu, ka viņš ir labakais uzbrucejs kāds mums šobrid ir, kad izlase sanāk kopā.. Starkovs ar viņu izdara ko tādu, ka viņš spele ļoti labi, izlasē.. Bet klubā, tur jau citas lietas..
kopuma skatoties.. mums ir ļoti labas izredzes uz uzvaru pār Čehiju un Horvātiju, protams, tas bus gruti.. bet ir izdarams..
Vārtos: Vaņins..
Aizsargi - Kļava, Gorkšs, Ivanovs, te ir pāris variācijas...
Pussargi - Rubins, Laizans, Soloņicins, Cauņa.. protams..
Uzbrucēji - Verpakovskis, paliek Karlsons, Pļotkins, Grebis kurš sit vis kā neviens..
Domajams, ka Karlsons bus pamatā..
Ja paskatās.. Mums ir līdzigi priekšnosacijumi, kādi mums bija EURO 2004.. Mums ir viaraki speletaji labos klubos, viss vajadzigais.. tik janospele labi..
Ar tādu saliedetu kolektivu, tiksim talu.. Latvijas Futbola federācija - Galerija -...
Tiekamies stadionā.. 3. septembrī.. 21:00 Latvija - Horvātija..
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
Ļoti labas izredzes pret Horvātiju?
Vai nu tu nesaproti no futbola parak daudz, vai ari Tu saproti daudz vairak ka es...!
[+] [-]
[+] [-]
nu domaju ka aizsardzība labajaa mala buus Kačanovs jo nu izlasee vinjsh rada salidzinoshi labu sniegumu!!
nerunaasi par to kas notika pagajushajaa vasaraa kas bijis bijis bet nu man patik Latvija komandas aizsardziiba!
[+] [-]