Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Viedoklis: Jau rīt pret Čehiju, nākammenes pret Horvatiju..

Latvijas futbola valstvienība rit aizvadīs pārbaudes spēli pret spēcīgo Čehijas valstvienību..

Ka jau parasti, diskusijas izraisa Aleksandra Starkova kandidatu izvēlē..

Vienmēr ir jautājumi, ko izlase dara Andrejs Perepļotkins? Kāpēc nav Artjoms Rudņevs?

Šaja gadijuma runājot par Rudņevu, es uzskatu ka pareizi darija nesaucot uz izlasi, Rudņevs tikko ieradiies Polijā, nav paspējis iejusties komandā, pieradis pie apstākļiem un tad viņu izrautu ara uz izlasi.. Domājams, ka viņa laiks vel būs, ja rādīs šādu sniegumu..
par Andreja atrašanos kandidātu vidū, man nav ko teikt.. Noraka speli pret Portadownu, izbrāķeja Haifas Maccabi, nu ko te viņam darīt? Viņa vieta paņemt Lukjanovu, kurš Polija un LMT Virsligā dalija ļoti labas piespēles.. Mums jāpriecajas par katru precīzo piespeli, ja tāda ir Andreja izpildijumā..
Varbūt tas ir Skonto vārdā, atrādīt un mēģināt viņu iesmērēt kādam klubam, bet ja jauni skauti paskatās, ka lai kur viņš ir bijis, ir ticis izbrāķets.. Nu tad, lai paspele Olimpā vai 1. līga..

Bija jautajums, Kožans, spele Polijā.. pietiekami labs limenis, bet nesauc uz izlasi? Mans viedoklis, ka mums ir izveidojies ļoti labs aizsardzibas modelis, kurs jau ir saliedēts.. Kļava, Gorkšs.. Ivanovs...Mihadjuks(vai kads cits).. Nedomaju ka vajadzetu šo virknējumu izjaukt..

Lai vai kads nebutu Verpakovskis, bet tomer es uzskatu, ka viņš ir labakais uzbrucejs kāds mums šobrid ir, kad izlase sanāk kopā.. Starkovs ar viņu izdara ko tādu, ka viņš spele ļoti labi, izlasē.. Bet klubā, tur jau citas lietas..

kopuma skatoties.. mums ir ļoti labas izredzes uz uzvaru pār Čehiju un Horvātiju, protams, tas bus gruti.. bet ir izdarams..

Vārtos: Vaņins..
Aizsargi - Kļava, Gorkšs, Ivanovs, te ir pāris variācijas...
Pussargi - Rubins, Laizans, Soloņicins, Cauņa.. protams..
Uzbrucēji - Verpakovskis, paliek Karlsons, Pļotkins, Grebis kurš sit vis kā neviens..
Domajams, ka Karlsons bus pamatā..

Ja paskatās.. Mums ir līdzigi priekšnosacijumi, kādi mums bija EURO 2004.. Mums ir viaraki speletaji labos klubos, viss vajadzigais.. tik janospele labi..

Ar tādu saliedetu kolektivu, tiksim talu.. Latvijas Futbola federācija - Galerija -...

Tiekamies stadionā.. 3. septembrī.. 21:00 Latvija - Horvātija..

[+] [-]

, 2010-08-10 14:01, pirms 2 gadiem
Es vēl pieminētu Raivi Hščanoviču kurš varētu labi aizvietot Kačanovu kreisās malas aizsarga postenī. Bet nu Petrovičs ņem savus draugus, un lai jau ņem, ja rezultāti būs labi, man vienalga, kaut vai Dombrovskis spēle uzbrukumā.

[+] [-]

, 2010-08-10 14:03, pirms 2 gadiem
Tas gan jā.. galvenais ir rezultats, bet nu Perepļotkins.. viņam dotas tik daudz iespejas.. un.. ehh

+1 [+] [-]

, 2010-08-10 14:04, pirms 2 gadiem
mums ir ļoti labas izredzes uz uzvaru pār Čehiju un Horvātiju, protams, tas bus gruti

Ļoti labas izredzes pret Horvātiju?

Vai nu tu nesaproti no futbola parak daudz, vai ari Tu saproti daudz vairak ka es...!

[+] [-]

, 2010-08-10 14:06, pirms 2 gadiem
rezervists rakstīja: mums ir ļoti labas izredzes uz uzvaru pār Čehiju un Horvātiju, protams, tas bus gruti

Ļoti labas izredzes pret Horvātiju?

Vai nu tu nesaproti no futbola parak daudz, vai ari Tu saproti daudz vairak ka es...!
Esmu optimists.. rezultats speles sākuma ir 0:0.. bik veiksmes.. un bus uzvara..

[+] [-]

, 2010-08-10 14:11, pirms 2 gadiem
amm
nu domaju ka aizsardzība labajaa mala buus Kačanovs jo nu izlasee vinjsh rada salidzinoshi labu sniegumu!!
nerunaasi par to kas notika pagajushajaa vasaraa kas bijis bijis bet nu man patik Latvija komandas aizsardziiba!

[+] [-]

, 2010-08-10 16:57, pirms 2 gadiem
NANI27 rakstīja: amm
nu domaju ka aizsardzība labajaa mala buus Kačanovs jo nu izlasee vinjsh rada salidzinoshi labu sniegumu!!
nerunaasi par to kas notika pagajushajaa vasaraa kas bijis bijis bet nu man patik Latvija komandas aizsardziiba!
Redzot, kā Ivanovs un Kļava iekārtojas labu līgu klubos - es domāju, ka mūsu aizsardzības līnijas spēlētāji beidzot parādās tur, kur viņiem jau labu laiku atpakaļ vajadzēja spēlēt. Jā, aizsargi un vārtsargi ir mums labu rezultātu pamatā... bet vajag arī regulārus golu močītājus.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96