Itaalijas A seerija (vajadziiga paliidziiba) ;)
kaads var pateikt ko tas noziimee??? kaapeec taadi kofi sabaazti uz liiderkomandaam?? Inter ir jau pirmie, Roma jau ir otrie...bet prestizhs taapat paliek...
Atalanta - Inter Milan 2.50 2.90 2.70
Cagliari - AS Roma 1.50 3.50 5.60
Empoli - Reggina 3.10 2.40 2.55
Lazio - Parma 3.40 2.30 2.45
vieniigi uz Fiorentinu atbilstosh kofs...
Messina - Fiorentina 7.90 3.80 1.40
Atalanta - Inter Milan 2.50 2.90 2.70
Cagliari - AS Roma 1.50 3.50 5.60
Empoli - Reggina 3.10 2.40 2.55
Lazio - Parma 3.40 2.30 2.45
vieniigi uz Fiorentinu atbilstosh kofs...
Messina - Fiorentina 7.90 3.80 1.40
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
CAGLIARI - ROMA 2: 3 ...un Totti iesit divus golus!
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis dakots
...es nezinu.... bet gribi nopelnīt naudu, tad pastrādā pats...parakājies internetā klubu mājas lapās...tur noteikti visu var atrast....vienīgi skaidrs, ka Totti gribēs iesist kādu golu Cagliari, lai saglabātu līderpozīcijas zelta futbolzābakā....tā ka Roma zaudēs ar 2:3...un 2 golus iesitīs Totti
Afigenna originali. Shitais posts tev sakuma izskatijas savadak. Lidz tai vietai, kur beidzas ar ''visu var atrast''...
Kaunies!!!
[+] [-]
Citāts:
Publicējis silenthill
Citāts:
Publicējis dakots
...es nezinu.... bet gribi nopelnīt naudu, tad pastrādā pats...parakājies internetā klubu mājas lapās...tur noteikti visu var atrast....vienīgi skaidrs, ka Totti gribēs iesist kādu golu Cagliari, lai saglabātu līderpozīcijas zelta futbolzābakā....tā ka Roma zaudēs ar 2:3...un 2 golus iesitīs Totti
Afigenna originali. Shitais posts tev sakuma izskatijas savadak. Lidz tai vietai, kur beidzas ar ''visu var atrast''...
Kaunies!!!
zini, man absolūti vienalga, ko tu domā...man pašam ir kaifs, ka es uzminēju rezultātu un 2 Totti golus...saproti?...un teksts sākumā bija tieši tāc...tagad pašam škrobe, ka nedevos uz toto
[+] [-]
[+] [-]