Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

futbola inventaars

Man baigais jautaajums, varbuut sheit kaadam sporta draugam ir ieteicams kaads labs veikals vai driizaak specializeeta sporta bode kur varetu ieprikt labus vaartsargu cimdus, bučus pa sakariigaam naudaam, vaartiem tiiklus un veel dažādas lietas prieksh futbola.

Varbuut ir kaada nezinaama, bet laba bode
1 2 40 komentāri

[+] [-]

, 2007-05-03 17:03, pirms 5 gadiem
Sportlandā var cimdus nopirkt

[+] [-]

, 2007-05-03 17:07, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis StreetBaller

šodien it kaa 100% sportaa papeetiiju NIKE cimdus...nezinu vai nu es nesaprotu kam tur buutu jaabuut labam, vai arii tie cimdi pa 25 Ls nekas iipashs nav.....Varbuut var apskaidrot kas jaaskataas lai buutu labi cimdi

[+] [-]

, 2007-05-03 19:30, pirms 5 gadiem
Labus cimdus var nopirk daugavas stadionā vienā veikalā, aizmirsu kā sauc, bučus jāperk sportland.
Bet tā Daugavas stadionā, tur var formas nopirkt un visādas citādas štelles.

[+] [-]

, 2007-05-03 19:33, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis eko

Citāts:

Publicējis StreetBaller

šodien it kaa 100% sportaa papeetiiju NIKE cimdus...nezinu vai nu es nesaprotu kam tur buutu jaabuut labam, vai arii tie cimdi pa 25 Ls nekas iipashs nav.....Varbuut var apskaidrot kas jaaskataas lai buutu labi cimdi

NIKE cimdi neder nekam, vienīgi rakšanai dārzā, labi firmas cimdi - uhlsport, jako un adidas , pats no savas pieredzes saku.

[+] [-]

, 2007-05-03 23:44, pirms 5 gadiem
www.eastbay.com var pa sakariigaam naudaam. ja interesee raksti sekice @inbox.lv

[+] [-]

, 2007-05-04 10:30, pirms 5 gadiem
Njaa piekritu Wazza, ka Nike ir suds! Un Adidas man ari izjuka atri! Es uzskatu ka labi ir UHLSPORT par Jako nezinu, nu UHLSPORT man nav bijusi bet daudzi profi tadus izmanto, izlase vartsargu trenerim ari bija UHLSPORT! bet jautajums kur Riga var iegadaties UHLSPORT cimdus?

[+] [-]

, 2007-05-04 10:37, pirms 5 gadiem
www.eastbay.com Shii vieta, ir kaads siikaak papeetiijis,
pieredze?

Šeit ir UHLSPORT cimdi

Tikai jaatrod kaads kas paliidzeetu vinjus sagaadaat

[+] [-]

, 2007-05-04 11:02, pirms 5 gadiem
njaa, nu nez es negribetu caur netu pasutit! bet ja Riga nebus tad jaruna ar vecakiem!

[+] [-]

, 2007-05-04 11:04, pirms 5 gadiem
Eu EKO a kur tu trenejis/spele?

[+] [-]

, 2007-05-04 11:06, pirms 5 gadiem
Es nekur netreneejos iipashi, tiiri prieksh sevis, bet es vairaaku atbildu par divu komandu ekipeejumu, taapeec taadi jautaajumi

[+] [-]

, 2007-05-04 11:07, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis MAD_WOLF
Njaa piekritu Wazza, ka Nike ir suds! Un Adidas man ari izjuka atri! Es uzskatu ka labi ir UHLSPORT par Jako nezinu, nu UHLSPORT man nav bijusi bet daudzi profi tadus izmanto, izlase vartsargu trenerim ari bija UHLSPORT! bet jautajums kur Riga var iegadaties UHLSPORT cimdus?

Jako tiešām labi ir, pats ilgi notrenējos ar šiem cimdiem, bet without a doubt Uhlsport cimdi ir vislabākie

[+] [-]

, 2007-05-04 11:43, pirms 5 gadiem
Kaa ir ar sho vietu

www.soccercorner.com

Ir kaads meegjinaajis ko pasuutiit?

[+] [-]

, 2007-05-04 11:50, pirms 5 gadiem
Es arī spēlēju futbolu un esmu iecienījis adidas ražojumu.

Par cimdiem - nu nezinu, vienreiz treniņā pastāvēju vārtos un rokās bija adidas, nav ne vainas, viss pielīp un viegli sargāt..

Mana forma

[+] [-]

, 2007-05-04 13:04, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Wazza

Citāts:

Publicējis eko

Citāts:

Publicējis StreetBaller

NIKE cimdi neder nekam, vienīgi rakšanai dārzā, labi firmas cimdi - uhlsport, jako un adidas , pats no savas pieredzes saku.

nuu, NIKE arii naw nevainas! viegli, eerti! uhsport labaakie ar kaadiem esmu speeleejis, par jako nezinu! bet addidas gan nepatika! baigi aatri sapliisa!
bet NIKE ir bijushi labaakie ar kaadiem esmu speeleejis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2007-05-04 13:07, pirms 5 gadiem
Cimdi katram atsevišķi ir labi. Tie cimdi ir tik dažādi, ka nevar pateikt, kas labs/slikts. Adidas varētu būt kvalitatīvs. bet nu vienam tā baltā masa ir biezāka, citam plānāka, vienam salocīt vieglāk, citam - grūtāk utt. Labāk vārtsargam pašam to izvēlēties...

[+] [-]

, 2007-05-04 14:06, pirms 5 gadiem
Loto cimdi - 2 nedelju laika bija vienās skrandās...

Nike - vienigie tiesam labie Nike manuprat ir Nike Hard Ground Trainer II Goalkeeper Glove ! Izturigi, iesaku uz cietajiem laukumiem.

Select - modelis skaitijas kkads viens no krutakajiem bet nespeju pierast pie cimdos valdoshās shauribas , ne parak izturigi.

Boss - cimdi lieliski, laba amortizacija..bet pie mazakas saskares ar udeni cimdi uzpusas un ***** . sakas suudi

Adidas - adidas Fingersave Alround Glove - lieliski, izturigi cimdi ar pirkstos iemontetiem plastmasas stienisiem papildus drosibai !
Pirms paspej tos galigi nokaut paspej jau apnikt
"Terrain Pro" - laba kvalitate pa sapratigu cenu !

[+] [-]

, 2007-05-04 14:51, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis eko
Man baigais jautaajums, varbuut sheit kaadam sporta draugam ir ieteicams kaads labs veikals vai driizaak specializeeta sporta bode kur varetu ieprikt labus vaartsargu cimdus, bučus pa sakariigaam naudaam, vaartiem tiiklus un veel dažādas lietas prieksh futbola.

Varbuut ir kaada nezinaama, bet laba bode

Ar cimdiem Latvija ir loti svaki. Bet labi cimdi maksa no 40Ls uz augsu... Pamegini palukot Riga, Daugavas stadiona tribines ir veikals kur ir Reusch ( Igaunija ir pat razotne ) cimdi, ka ari vari turpat Select cimdus panemt tie nav slikti.
Te kads rakstija ka Nike neder futbolam. Tiesam tie ka si Sportlanda pa 20ls neder futbolam, bet ir nacies lietot Nike cimdus kas ir krietni dargaki un saku ka ir loti labi
Ja ir gali vari meginat mos no LFF inventara menedzera ( Andzana) dabut Adidas (Adidas veikalu nav jegas skatities) vai pat Sells cimdus ( Sells spele liela dala premjerligas vartsargu un ari Kolinko). Uhlsport skiet nevajag gan sutit no arzemem. Paluko Audas majaslapu un tur ir kontakttalrunis kur ir iespejams dabut visu Uhlsport produkciju, ta vismaz bija agrak. Vel ir variants meginat pasutit Umbro cimdus, bet tad vajag lielu porciju lai piegadatu labo galu. Ta luk
Visa visuma ar cimdiem ir pasvaki.

[+] [-]

, 2007-05-04 14:56, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Marsel
Cimdi katram atsevišķi ir labi. Tie cimdi ir tik dažādi, ka nevar pateikt, kas labs/slikts. Adidas varētu būt kvalitatīvs. bet nu vienam tā baltā masa ir biezāka, citam plānāka, vienam salocīt vieglāk, citam - grūtāk utt. Labāk vārtsargam pašam to izvēlēties...

Ir ta, ka jebkurai firmai krutais gals ir loti labs, un nav nozimes kadu firmu nem.Loti daudzas komandas cimdi tiek piegadati no tas pasas firmas kas apgada ari kopejo inventaru . Bet krutais gals nav pieejams Latvija, ja nu vienigi pasuti un tad lielu vairumu. Jedzigos Eiropas klubos vartsargiem uz sezonudod 40-60parus...

[+] [-]

, 2007-05-04 15:39, pirms 5 gadiem
Par futbolu vislabāk skatīties pie Daugavas stadiona Select un tajā otrā veikalā. Vēl var protams pačekot Sportlandus u.c., bet nu neko dižu tu tur nedabūsi, vien naudu izsviedīsi.

[+] [-]

, 2007-05-04 15:56, pirms 5 gadiem
Nu taa apmeeram esmu sapratis kas ir kas...

taja www.eastbay.com esmu papeetiijis tur ir select bumbas pa normaalaam cenaam un Adidas cimdi pa normaalu ciiparu, bet buus laikam jaaiepeetii tie veikali pie Daugavas stadiona

+2 [+] [-]

, 2007-05-04 15:56, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis eko
Es nekur netreneejos iipashi, tiiri prieksh sevis, bet es vairaaku atbildu par divu komandu ekipeejumu, taapeec taadi jautaajumi

Ļoti interesanti, ka veselas divas komandas ir uzticējušas atbildību par ekipējuma iegādi cilvēkam, kurš no tā neko nesaprot.

[+] [-]

, 2007-05-04 15:59, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis aye

Citāts:

Publicējis eko

Ļoti interesanti, ka veselas divas komandas ir uzticējušas atbildību par ekipējuma iegādi cilvēkam, kurš no tā neko nesaprot.

Nevis neko nesaprot, bet vēlas iegādāties LV bez gaidīšanas pasūtot no ārzemēm, vajag izlasiit manu pirmo postu

Labāk papētīt nekā nopirkt mēslus....naudu var iegūldīt protams dažādi, katram savs

[+] [-]

, 2007-05-04 17:36, pirms 5 gadiem
Attiecībā uz spēlētāju formām un citām drēbēm varu ieteikt ''hummel'' produkciju. Nesen ir parādījusies jauna kolekcija, tīri neko. Savai komandai nopirku, normāls praiss, chaļiem arī patīk. Ja nemaldos FK Rīgai arī ir no jaunās kolekcijas. Ieskaties www.hummel.lv, tur jau būs arī visi telefoni un linki.

[+] [-]

, 2007-05-04 17:56, pirms 5 gadiem
Formas es njemu no LEGEA džeka kuram cenas ir vienkaarshi pasakainas, un kvalitaate arii OK, katru sezonu var pirkt jaunas, kaut vai nedeelju, tikai nav bijusi vajadziiba, kalpo ideaali

[+] [-]

, 2007-05-07 00:23, pirms 5 gadiem
Ir iespēja iegut sava ipašumā UHLSPORT cimdus.
Var dabut cimdus UHLSPORT Excel Starter SOFT par 18Ls. To kvalitāte ka NIKE cimdiem par tiem pašiem 18 Ls, ja pat labaka.
Pēc tam virs 30 Ls cimdi ir pieejami. Tos jau izmanto virslīgā un 1.līgā. Tie ir ar kauliņiem.
Informācijai: lattrance@inbox.lv vai 2 6513948.

[+] [-]

, 2007-05-07 08:29, pirms 5 gadiem
Runājot par formām es izvēlētos PUMA, ļoti kvalitatīvs brends, dārgs, bet labs. Un tieši PUMĀ visvairāk komandu spēlēja pagājušajā PK

+1 [+] [-]

, 2007-05-07 10:36, pirms 5 gadiem
Ideali....vismaz par labiem cimdien vairs nebuus jaauztraucaas...

Bet kaa ir LV un Riigaa vispaar ir kaads specializeets ekipeejuma veikals kur tirgo futbola tiiklus, volejbola tiiklus basketbola inventaaru?? Kas taads nezinaams iespeejams pat vairumtirgotaajs

[+] [-]

, 2007-05-07 11:00, pirms 5 gadiem
Veikals "Viss futbolam", Augšielā 1, Rīgā!!! ar tādu reklāmu pie manas mājās stāv viens vecs mersis!!!

[+] [-]

, 2007-05-07 20:13, pirms 5 gadiem
tas laikam sanaak pie Daugavas stadiona cik saprotu

[+] [-]

, 2007-05-07 20:39, pirms 5 gadiem
Eu a kads nezin kur LV par normalu cenu var nopirkt futbola vartus!Labak butu tos vartus kuri ir 11:11!

[+] [-]

, 2007-05-07 20:42, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis MAD_WOLF
Eu a kads nezin kur LV par normalu cenu var nopirkt futbola vartus!Labak butu tos vartus kuri ir 11:11!

Par to vai var nopirkt nezinu, iespeejams labaak pashiem uzkonstrureet kaa to izdariijaam mees, bet jaa es arii gribeetu uzzinaat kur paardot tos.un cik apmeeram maksaaa

[+] [-]

, 2007-05-07 20:47, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis eko
tas laikam sanaak pie Daugavas stadiona cik saprotu

jap laikam pie daugavas stadiona!!
1 2 40 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59