"Inter" nav izjutuši zaudējuma rūgtumu jau 33 spēlēs pēc kārtas!!
tikko izlasiiju, ka Austrijas bundeliigaa Zalcburgas „Red Bull” futbolisti nav zaudeejusi jau kops novembra!!
bet man liekas, ka Zalcburgas sasniegums ir pilniigs meesls!!
, jo Milaanas Inter nav zaudeejusi jau 33 speeles peec kaartas, ieskaitot uefa cempionu liigas speeles!!
peedeejais zaudeejums bijis 27. septembrii savaa stadionaa pret Bayern!!
bet peedeejais zaagis itaalijas A serijaa piedziivots pagaajusajaa sezonaa, 30.apriilii pret Empoli!!
savaa laukumaa peedejaa reize, kad Inter zaudeja bija 2006.gada 5.februaarii pret Juventus ... saliidzinot liigas Inter sasniegums ir vnk kaut kas neiedomaajams!!
Inter vnk dominee...tas man priecee!!
bet man liekas, ka Zalcburgas sasniegums ir pilniigs meesls!!
, jo Milaanas Inter nav zaudeejusi jau 33 speeles peec kaartas, ieskaitot uefa cempionu liigas speeles!!
peedeejais zaudeejums bijis 27. septembrii savaa stadionaa pret Bayern!!
bet peedeejais zaagis itaalijas A serijaa piedziivots pagaajusajaa sezonaa, 30.apriilii pret Empoli!!
savaa laukumaa peedejaa reize, kad Inter zaudeja bija 2006.gada 5.februaarii pret Juventus ... saliidzinot liigas Inter sasniegums ir vnk kaut kas neiedomaajams!!

Inter vnk dominee...tas man priecee!!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
shodien shie veel Valencia piesmies !!!
[+] [-]
[+] [-]
Bet uzdavums būs grūts, atceries kā Getafe uzvarēja Valenciju ar 3-0 - Inters arī tādu spēli parādīs