SIPAILO !
Šodien Slokas stadiona apmekleju speli Jurmala - Ventspils, spele bija tiesam ok, bet mani vienkarsi satrieca viena situacija - Jurmalas 10 nummurs Torres saskrejas ar laikam 7. nummuru Zangarejevu no Ventspils, tad supergudrais Zangarejevs speciali iemauca guljosajam Toresam, ko protams redzeja visas tribines , jo tas notika musu prieksa, bet ne kurmis sipailo ne vinja asistenti neko neredzeja ,pec tam Zangarejevs nevareja nomiernaties un iemauca Toresam ta pa kajam, ka es pabrinijos ka nabadzinju neaizveda uz slimnicu , bet Zangarejevs bija pelnijis sarkano,bet sanjema tikkai dzelteno, tas nepatika faniem, Sipailo un Zangarejevam tikka veltits vesals bars ar suligiem epitetiem - pirmais neiztureja zangarejevs, kurs pateica, lai tribines apklust, par ko sanjema jaunu kaudzi ar epitetiem, UN TAD SEKOJA TAS PAR KO JAUPROJAM BRINOS, SIPAILO KUNGAM TIKKA VELTITS KARTEJAIS EPITETS, UN VINJS LJOTI SMUKI TRBINEM AIZ MUGURAS PARADIJA VIDEJO PIRKSTU, isteniba pilnigs sviests !!! Un tas ir viens no musu labakajiem tiesnesiem, kuram neiztur nervi un izdarit kaut ko tadu, del ta ka barins dzreaju sauc vinju par velnu, jaaa es saprotu speletaji, bet tiesnesis, vienkarsi f...

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

Krievija spēlē neizšķirti ar Urugvaju, Horvātija pieveic Igauniju

[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis wap
Ārprāc! Paldies par infu, ezīt, tas nu ir par traku.
Man jau it ka nekas man 21, bet tur tomer daudz siko bija, un tas ir pilnigs sviests ...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Ezitis
Šodien Slokas stadiona apmekleju speli Jurmala - Ventspils, spele bija tiesam ok, bet mani vienkarsi satrieca viena situacija - Jurmalas 10 nummurs Torres saskrejas ar laikam 7. nummuru Zangarejevu no Ventspils, tad supergudrais Zangarejevs speciali iemauca guljosajam Toresam, ko protams redzeja visas tribines , jo tas notika musu prieksa, bet ne kurmis sipailo ne vinja asistenti neko neredzeja ,pec tam Zangarejevs nevareja nomiernaties un iemauca Toresam ta pa kajam, ka es pabrinijos ka nabadzinju neaizveda uz slimnicu , bet Zangarejevs bija pelnijis sarkano,bet sanjema tikkai dzelteno, tas nepatika faniem, Sipailo un Zangarejevam tikka veltits vesals bars ar suligiem epitetiem - pirmais neiztureja zangarejevs, kurs pateica, lai tribines apklust, par ko sanjema jaunu kaudzi ar epitetiem, UN TAD SEKOJA TAS PAR KO JAUPROJAM BRINOS, SIPAILO KUNGAM TIKKA VELTITS KARTEJAIS EPITETS, UN VINJS LJOTI SMUKI TRBINEM AIZ MUGURAS PARADIJA VIDEJO PIRKSTU, isteniba pilnigs sviests !!! Un tas ir viens no musu labakajiem tiesnesiem, kuram neiztur nervi un izdarit kaut ko tadu, del ta ka barins dzreaju sauc vinju par velnu, jaaa es saprotu speletaji, bet tiesnesis, vienkarsi f...
Ja shitas ir patiesiiba, tad tam tiesnesim Latvijas chempionaataa vairs nav ko dariit. Ir redzeets, ka speeleetaaji paraada liidziigus zhestus par ko sanjem vairaaku speelju diskvalifikaacijas un naudas sodus, bet ja kauko taadu izdara tiesnesis... Cerams, ka kaads to ir uzfilmeejis, vai varbuut pietiktu ar daudzu liidzjuuteeju lieciibaam... Katraa Latvijas Futbola federaacijai ir jaariikojaas...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Visgudrais
Citāts:
Publicējis Ezitis
Ja shitas ir patiesiiba, tad tam tiesnesim Latvijas chempionaataa vairs nav ko dariit. Ir redzeets, ka speeleetaaji paraada liidziigus zhestus par ko sanjem vairaaku speelju diskvalifikaacijas un naudas sodus, bet ja kauko taadu izdara tiesnesis... Cerams, ka kaads to ir uzfilmeejis, vai varbuut pietiktu ar daudzu liidzjuuteeju lieciibaam... Katraa Latvijas Futbola federaacijai ir jaariikojaas...
to redzeja gandriz visas tribines, un tur bija kaut kada kamera ...
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
sipailo ir vnk stulbs
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis wap
Traki bet tas torres ir fernando no spanijas madrides atletico,bet tiesnesis ir stulbs
isti nesapratu ... Fk jurmala spele Kristians Torres no Argentinas ...
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis !ArsenaL!
Citāts:
Publicējis Ezitis
Citāts:
Publicējis wap
Ārprāc! Paldies par infu, ezīt, tas nu ir par traku.
Man jau it ka nekas man 21, bet tur tomer daudz siko bija, un tas ir pilnigs sviests ...
Tev 21? Līdz veicim aizšausi?
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
drīz football.lv parādīsies video par spēli(par katru Jūrmalas mājasspēli tāds ir)...
ko jūrmalas fani?viņi atkal to dziesmu:
Raz-Dva-Tri, Jurmala.....(nezinu ko tur izkliedz)...
Tri-Dva-Raz, Sipalo p idaras
[+] [-]
Pir°mo epizodi Tu neapshaubaami paarspiilee! Bija cinja kada ir katra speele par bumbu un #7(vpils) saskreejaas ar Toresu. Tad kad Sipailo izteica jamam briidinaajumu, jams uzsita guljoshajam pa pakalju - tip celies! Nekas vairaak! Tas ka jams kauko pateix°ca tribiineem, protams, nebija, korekti, bet nu kuzmichi vaardus neszveelejas... Tas dabiigi nau attaisnojums, bet tomeer tas nebija Kantonaa sitiens (zheel... gribeetu to redzeet).
Sipailo zhestu nepamaniiju, to neevaru komenteet.. Tiesa jaatziist ka Sipailo dazhas (3-4) epizodes notiesaaja par labu FKV