Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

SIPAILO !

Šodien Slokas stadiona apmekleju speli Jurmala - Ventspils, spele bija tiesam ok, bet mani vienkarsi satrieca viena situacija - Jurmalas 10 nummurs Torres saskrejas ar laikam 7. nummuru Zangarejevu no Ventspils, tad supergudrais Zangarejevs speciali iemauca guljosajam Toresam, ko protams redzeja visas tribines , jo tas notika musu prieksa, bet ne kurmis sipailo ne vinja asistenti neko neredzeja ,pec tam Zangarejevs nevareja nomiernaties un iemauca Toresam ta pa kajam, ka es pabrinijos ka nabadzinju neaizveda uz slimnicu , bet Zangarejevs bija pelnijis sarkano,bet sanjema tikkai dzelteno, tas nepatika faniem, Sipailo un Zangarejevam tikka veltits vesals bars ar suligiem epitetiem - pirmais neiztureja zangarejevs, kurs pateica, lai tribines apklust, par ko sanjema jaunu kaudzi ar epitetiem, UN TAD SEKOJA TAS PAR KO JAUPROJAM BRINOS, SIPAILO KUNGAM TIKKA VELTITS KARTEJAIS EPITETS, UN VINJS LJOTI SMUKI TRBINEM AIZ MUGURAS PARADIJA VIDEJO PIRKSTU, isteniba pilnigs sviests !!! Un tas ir viens no musu labakajiem tiesnesiem, kuram neiztur nervi un izdarit kaut ko tadu, del ta ka barins dzreaju sauc vinju par velnu, jaaa es saprotu speletaji, bet tiesnesis, vienkarsi f...
1 2 53 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2006-07-22 22:14, pirms 6 gadiem
Ārprāc! Paldies par infu, ezīt, tas nu ir par traku.

[+] [-]

, 2006-07-22 22:29, pirms 6 gadiem
Rasisms...

[+] [-]

, 2006-07-22 22:31, pirms 6 gadiem

[+] [-]

, 2006-07-22 22:36, pirms 6 gadiem
žēl, ka neredzēju!

[+] [-]

, 2006-07-22 22:40, pirms 6 gadiem

Citāts:

Publicējis wap

Man jau it ka nekas man 21, bet tur tomer daudz siko bija, un tas ir pilnigs sviests ...

[+] [-]

, 2006-07-22 22:40, pirms 6 gadiem

Citāts:

Publicējis Ezitis
Šodien Slokas stadiona apmekleju speli Jurmala - Ventspils, spele bija tiesam ok, bet mani vienkarsi satrieca viena situacija - Jurmalas 10 nummurs Torres saskrejas ar laikam 7. nummuru Zangarejevu no Ventspils, tad supergudrais Zangarejevs speciali iemauca guljosajam Toresam, ko protams redzeja visas tribines , jo tas notika musu prieksa, bet ne kurmis sipailo ne vinja asistenti neko neredzeja ,pec tam Zangarejevs nevareja nomiernaties un iemauca Toresam ta pa kajam, ka es pabrinijos ka nabadzinju neaizveda uz slimnicu , bet Zangarejevs bija pelnijis sarkano,bet sanjema tikkai dzelteno, tas nepatika faniem, Sipailo un Zangarejevam tikka veltits vesals bars ar suligiem epitetiem - pirmais neiztureja zangarejevs, kurs pateica, lai tribines apklust, par ko sanjema jaunu kaudzi ar epitetiem, UN TAD SEKOJA TAS PAR KO JAUPROJAM BRINOS, SIPAILO KUNGAM TIKKA VELTITS KARTEJAIS EPITETS, UN VINJS LJOTI SMUKI TRBINEM AIZ MUGURAS PARADIJA VIDEJO PIRKSTU, isteniba pilnigs sviests !!! Un tas ir viens no musu labakajiem tiesnesiem, kuram neiztur nervi un izdarit kaut ko tadu, del ta ka barins dzreaju sauc vinju par velnu, jaaa es saprotu speletaji, bet tiesnesis, vienkarsi f...

Ja shitas ir patiesiiba, tad tam tiesnesim Latvijas chempionaataa vairs nav ko dariit. Ir redzeets, ka speeleetaaji paraada liidziigus zhestus par ko sanjem vairaaku speelju diskvalifikaacijas un naudas sodus, bet ja kauko taadu izdara tiesnesis... Cerams, ka kaads to ir uzfilmeejis, vai varbuut pietiktu ar daudzu liidzjuuteeju lieciibaam... Katraa Latvijas Futbola federaacijai ir jaariikojaas...

[+] [-]

, 2006-07-22 22:41, pirms 6 gadiem

Citāts:

Publicējis Visgudrais

Citāts:

Publicējis Ezitis

Ja shitas ir patiesiiba, tad tam tiesnesim Latvijas chempionaataa vairs nav ko dariit. Ir redzeets, ka speeleetaaji paraada liidziigus zhestus par ko sanjem vairaaku speelju diskvalifikaacijas un naudas sodus, bet ja kauko taadu izdara tiesnesis... Cerams, ka kaads to ir uzfilmeejis, vai varbuut pietiktu ar daudzu liidzjuuteeju lieciibaam... Katraa Latvijas Futbola federaacijai ir jaariikojaas...

to redzeja gandriz visas tribines, un tur bija kaut kada kamera ...

[+] [-]

, 2006-07-22 22:43, pirms 6 gadiem
Traki bet tar torres ir fernando no spanijas

[+] [-]

, 2006-07-22 22:44, pirms 6 gadiem
Traki bet tas torres ir fernando no spanijas madrides atletico,bet tiesnesis ir stulbs

[+] [-]

, 2006-07-22 22:46, pirms 6 gadiem
Lol nē tak, toress ir kkāds argentīnietis, ar fernando viņam nekāda sakara
sipailo ir vnk stulbs

[+] [-]

, 2006-07-22 22:46, pirms 6 gadiem
Par vislīgas tiesnešiem labāk neizteikšos. Viņi laikam papildus adrenalīnu saņem no fanu sašutuma un epitetiem.

[+] [-]

, 2006-07-22 22:47, pirms 6 gadiem
Un arī no totjika.

[+] [-]

, 2006-07-22 22:47, pirms 6 gadiem
Un arī no totjika. ;

[+] [-]

, 2006-07-22 22:48, pirms 6 gadiem

Citāts:

Publicējis wap
Traki bet tas torres ir fernando no spanijas madrides atletico,bet tiesnesis ir stulbs

isti nesapratu ... Fk jurmala spele Kristians Torres no Argentinas ...

[+] [-]

, 2006-07-22 22:53, pirms 6 gadiem
Eziti es tikai jokoju protams es zinu ka tas nav fernando torres. Bet tas argentinietis vairs negribes spelet lv

[+] [-]

, 2006-07-22 22:56, pirms 6 gadiem
Nu tas tiešām nav saprotams... kaut kāds apsurds!

[+] [-]

, 2006-07-22 22:58, pirms 6 gadiem
tur es Tev piekritu, beigas viņš nevareja paskriet un nomainijas, un palika vartoties pie tribinem, arsts atskreja , kaut ko sasmereja un tad vinjs tikkai piecelas... vispar virsliga tada tendence, kā kāds mak kadu triku vairak , ta vinjam obligati jamauc pa kajam ...

[+] [-]

, 2006-07-22 23:00, pirms 6 gadiem
Sindlers lukers un sipailo.

[+] [-]

, 2006-07-22 23:06, pirms 6 gadiem
nu ko, mums ar kāds skandāliņš briest futbolā.

[+] [-]

, 2006-07-22 23:12, pirms 6 gadiem
Par Sipailo jau sen viss skaidrs..

[+] [-]

, 2006-07-22 23:13, pirms 6 gadiem

Citāts:

Publicējis !ArsenaL!

Citāts:

Publicējis Ezitis

Citāts:

Publicējis wap

Man jau it ka nekas man 21, bet tur tomer daudz siko bija, un tas ir pilnigs sviests ...

Tev 21? Līdz veicim aizšausi?

[+] [-]

, 2006-07-22 23:27, pirms 6 gadiem
Ja aleks tu gan izcelies ar gudribu...Losīts

[+] [-]

, 2006-07-22 23:34, pirms 6 gadiem
Nu bet liidjuteeji arii lopi... ne tikai tiesnesis...

[+] [-]

, 2006-07-23 00:07, pirms 6 gadiem
taads tiesnesis [cenzēts]

[+] [-]

, 2006-07-23 00:10, pirms 6 gadiem
kaapee man liedza pieeju??es nesaprast..dazas labs te lamaajas pa labi un kreisi un spamo daaaaudzz trakaak para mani,bet vienalga dziivo vesels sajaa lapaa..

[+] [-]

, 2006-07-23 00:14, pirms 6 gadiem
Spameri tura esportu

[+] [-]

, 2006-07-23 00:36, pirms 6 gadiem
Jaa, tiešaam noderiiga informaacija!!!

[+] [-]

, 2006-07-23 01:30, pirms 6 gadiem
ja tiesneši netiesātu pret Jūrmalu viņi sen jau 4niekā tiktu...

drīz football.lv parādīsies video par spēli(par katru Jūrmalas mājasspēli tāds ir)...

ko jūrmalas fani?viņi atkal to dziesmu:
Raz-Dva-Tri, Jurmala.....(nezinu ko tur izkliedz)...
Tri-Dva-Raz, Sipalo p idaras

[+] [-]

, 2006-07-23 01:32, pirms 6 gadiem
OK
Pir°mo epizodi Tu neapshaubaami paarspiilee! Bija cinja kada ir katra speele par bumbu un #7(vpils) saskreejaas ar Toresu. Tad kad Sipailo izteica jamam briidinaajumu, jams uzsita guljoshajam pa pakalju - tip celies! Nekas vairaak! Tas ka jams kauko pateix°ca tribiineem, protams, nebija, korekti, bet nu kuzmichi vaardus neszveelejas... Tas dabiigi nau attaisnojums, bet tomeer tas nebija Kantonaa sitiens (zheel... gribeetu to redzeet).
Sipailo zhestu nepamaniiju, to neevaru komenteet.. Tiesa jaatziist ka Sipailo dazhas (3-4) epizodes notiesaaja par labu FKV
1 2 53 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73