BIMBIIIIII

Nelsons: "Biedriņš spēlēs, cik gribēs"

Nelsons: "Biedriņš spēlēs, cik gribēs"

tas ir kā naža dūriens mugurā!!!!!!
žēl ne Bimbi! ;)

+9 [+] [-]

, 2009-10-10 16:39, pirms 3 gadiem
oi kaa tu esi uz vina provokacijam uzkeries, ooiii

+17 [+] [-]

, 2009-10-10 16:46, pirms 3 gadiem
nu bljin suudu neaiztiec,smirdees veel vairaak..vareeji tach pakluseet..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+2 [+] [-]

, 2009-10-10 18:32, pirms 3 gadiem
Atis Sēklinieks rakstīja: Vecais Nellijs ists jokupeteris,ta vins medz izteikties pa visiem speletajiem,jo visi esot vienlidz milji.Ja,bija aizdomas pirms sezonas,ka Andri varetu nelaist katra spele,bet tas bij tikai baumas.Nopietni analitiki Andri pieskaita pie tuvakajam rezervem aiz Turiafa un Ilgauska,bet to jau isteniba saprot jebkursh.Neticu,ka Murs varetu izkonkuret Biedrinu,tas ir muljkibas.
Bet ja tā ir taisnība un Biedriņs spēlēs pamatsastāvā savas 25+ minūtes, un būs izkonkurējies "perspektīvo" Turiafu no stabila pirmā centra pozīcijas? Vai no tā GSW kautko zaudēs vai varbūt tieši pretēji, ļaus izpausties mūsu Andžam un Ronijs uz laukuma tiks tikai epizodiski un tad kad Andrim spēle nevedas.

+3 [+] [-]

, 2009-10-10 19:32, pirms 3 gadiem
sēkliniek aizej iesēklo kādai

-1 [+] [-]

, 2009-10-10 19:34, pirms 3 gadiem
Jau pilniigi zajibala klausiities viena gudrinieka super prognozes un peec tam lasiit 101 noniecinaajumu, apgaazhot to visu. Psc, te jau saak izklausiities kaa visu nba komandu trenneru personiigaa foruma, gudrinieku galvinjas.

+2 [+] [-]

, 2009-10-10 19:43, pirms 3 gadiem
Atis Sēklinieks rakstīja: Vecais Nellijs ists jokupeteris,ta vins medz izteikties pa visiem speletajiem,jo visi esot vienlidz milji.Ja,bija aizdomas pirms sezonas,ka Andri varetu nelaist katra spele,bet tas bij tikai baumas.Nopietni analitiki Andri pieskaita pie tuvakajam rezervem aiz Turiafa un Ilgauska,bet to jau isteniba saprot jebkursh.Neticu,ka Murs varetu izkonkuret Biedrinu,tas ir muljkibas.
ev nu bimbi davai saderam,ja andza kapas vairak par 15 min videji spele tu izdzesien no esporta ...ja mazak tad es izdzesisos...

no manas puses zolids piedavajums,zinot tas gaisrega spejas..

ko saki?

-2 [+] [-]

, 2009-10-10 20:40, pirms 3 gadiem
Atis Sēklinieks rakstīja: Paradi,ka var izdzesties?!
nu tad jau bail no deribam,gan jau tu ko izdomatu ka pazust no sejienes vai tiesi otradi es izdomatu ka man pazust..

-1 [+] [-]

, 2009-10-11 09:58, pirms 3 gadiem
vai tad var izdzēsties? ja nu vienīgi dabūt banu, bet ekstrēmistam tas nebūs grūti. Nellijs pajokoja, Andris spēlēs 6-9 minūtes. viss. esmu runājis un tā tam būs būt.

[+] [-]

, 2009-10-11 13:18, pirms 3 gadiem
āris spāre rakstīja: vai tad var izdzēsties? ja nu vienīgi dabūt banu, bet ekstrēmistam tas nebūs grūti. Nellijs pajokoja, Andris spēlēs 6-9 minūtes. viss. esmu runājis un tā tam būs būt.
tu nemaz nesi tik stulbss cik izliecies,palasot tavus komentus citas sadalas

-2 [+] [-]

, 2009-10-11 13:37, pirms 3 gadiem
extremists rakstīja: tu nemaz nesi tik stulbss cik izliecies,palasot tavus komentus citas sadalas
Kaut to pašu par tevi varētu pateikt...

+1 [+] [-]

, 2009-10-11 20:33, pirms 3 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Kaut to pašu par tevi varētu pateikt...
Nu ja, tāpat kā par Tevi ne

-2 [+] [-]

, 2009-10-11 22:37, pirms 3 gadiem
cik labi,ka Atim tik liels fanu pulciņš,pilnīgi paši nāk un prasa rociņu,Ati apsveicu ar sportacentra absolūta līdera lomu,apskaust var tevi,par tavu domu gājienu,tavu karjeru!
9 balles, 10 gan tikai Dievs pelnījis!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?