Jaunā Mcdonald reklāma

LeBron James un Dwight Howard

Ir pagājuši vairāk nekā desmit gadi kopš leģendārās Maikla Džordana un Lerija Bērda McDonalds reklāmas, Dvaits Hovards un LeBrons Džeimss ir atgriezušies, lai to atjaunotu.

+4 [+] [-]

, 2010-02-08 21:17, pirms 2 gadiem
Vot Amerikāņi, tā jau visresnākā tauta pasaulē un vēl profesionāli sportisti-zvaigznes reklamē McDonaldu, varēja vēl cigaretes Lebrons reklamēt. Būtu labāk veselīgu dzīvesveidu un pārtiku reklamējuši.

+11 [+] [-]

, 2010-02-08 21:20, pirms 2 gadiem
tev jau nu vismazaak vajadzeetu satraukties ko reklamee ASV
pats esi baigais veseliga dzivesveida guru??

+4 [+] [-]

, 2010-02-08 21:36, pirms 2 gadiem
IllaGhee rakstīja: Vot Amerikāņi, tā jau visresnākā tauta pasaulē un vēl profesionāli sportisti-zvaigznes reklamē McDonaldu, varēja vēl cigaretes Lebrons reklamēt. Būtu labāk veselīgu dzīvesveidu un pārtiku reklamējuši.
Ja tev par to maksātu miljonus, tev būtu svarīgi, ko reklamē? Man, piemēram, pofig. Makdonalds vai zāles no kurām mirst. Man nāk nauda. Esmu laimīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+9 [+] [-]

, 2010-02-08 21:47, pirms 2 gadiem
IllaGhee rakstīja: Vot Amerikāņi, tā jau visresnākā tauta pasaulē un vēl profesionāli sportisti-zvaigznes reklamē McDonaldu, varēja vēl cigaretes Lebrons reklamēt. Būtu labāk veselīgu dzīvesveidu un pārtiku reklamējuši.
ne jau no Makdonalda cilvēki paliek resni, bet gan no bezdarbības.

+7 [+] [-]

, 2010-02-08 22:06, pirms 2 gadiem
Ar MJ un LB reklama interesantaka

+2 [+] [-]

, 2010-02-08 22:16, pirms 2 gadiem
Piesaista tos kuri redzējuši veco reklāmu

[+] [-]

, 2010-02-08 22:49, pirms 2 gadiem
Reaktors rakstīja: ne jau no Makdonalda cilvēki paliek resni, bet gan no bezdarbības.
patiesībā viss slēpjas kolā. vienā glāzē kolas ir 12 cukura graudiņi. un no tā arī cilvēki paliek resni, nevis no burgeriem utt.

tā kā, par cik te bija tikai bigmac un fries, tad neko sliktu viņi nereklamē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-02-08 23:01, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: patiesībā viss slēpjas kolā. vienā glāzē kolas ir 12 cukura graudiņi. un no tā arī cilvēki paliek resni, nevis no burgeriem utt.

un atkal muļķības.
Es visu mūžu esmu ēdis un ēdu saldumus un iespējams pat vairāk lietoju cukuru kā vajadzētu un vienalga man pat 2cm tauku uz vēdera nav.

[+] [-]

, 2010-02-09 00:31, pirms 2 gadiem
tas atkarīgs no katra cilvēka individuāli ,kā ķermenis un organisms uz to reaģē, ir cilvēki kā HOU apgabalā ,visi apaļi, ir arī tādi ,kuri var ēst , un ārēji nekas nemainās, bet iekšēji organisms jūt, dažreiz jau nav slikti tos burgerus pagaršot, bet kā galveno pārtiku viņi ir neveselīgi.

reklāma laba, Maķiem būs pieprasījums vēl lielāks, vismaz mārkentinga lietās mūsējiem būtu jāmācās no amīšiem, tie i nepārspējami :x
P.S. katrs personīgi izvēlas ,ko viš ēd vai ko citu dara, pārējie apkārtējie tik var ieteikt un neko vairāk.

[+] [-]

, 2010-02-09 11:08, pirms 2 gadiem
pirms izteikt tamlīdzīgus apgalvojumus, vispirms derētu pārliecināties par to patiesumu, nevis uzreiz ķērkt forumā!

forbes.com: World's Fattest Countries - Forbes.com

[+] [-]

, 2010-02-09 13:20, pirms 2 gadiem
labais.

[+] [-]

, 2010-02-09 13:31, pirms 2 gadiem
LATVIJA tikai 99 resnākā zeme. Jau sen saku,ka pārdaugavā vajag McDonaldu.Daudz veselīgāk nekā LIDO taukos vārītie-ceptie kārumi.Viena laba karbonāde franču gaumē ar sieru un majonēzi aizvieto 3 McDonaldu komplektus.

[+] [-]

, 2010-02-09 20:01, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: patiesībā viss slēpjas kolā. vienā glāzē kolas ir 12 cukura graudiņi. un no tā arī cilvēki paliek resni, nevis no burgeriem utt.

Tu nopietni >? tu domaa, ka no burgeriem nepaliek resns

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?