Brokam apēstie pelmeņi palīdz uzvarēt Ogri
Šovakar Latvijas Basketbola Līgas 2. divīzijas spēlē BK "Saldus" savā laukumā ar 66:55 apspēlēja turnīra tabulā trešajā vietā esošo Ogri, pietuvojoties saviem šis dienas oponentiem vienas uzvaras attālumā.
Spēles pirmajās trijās ceturtdaļās risinājās saspringta cīņa. Pirms noslēdzošās ceturtdaļas mājiniekiem bija vien trīs punktu pārsvars, ko ceturtās ceturtdaļas sākumā ogrēnieši likvidēja. Tomēr Saldum izdevās veikt izrāvienu un izcīnīt uzvaru ar 66:55.
Pēc spēles komentārā dalījās BK Saldus aizsargs Toms Kārlis Broks:
„Kā izdevās uzvarēt spēli? Es nezinu, sauc to par apstākļu sakritību. Gāja spēle. Varbūt tāpēc, ka pa dienu apēdu pelmeņus, varbūt tāpēc, ka bija Mika botes, varbūt tāpēc ka agri no rīta piecēlos. Es tiešām nemāku izskaidrot. Nebija tā, ka mēs kaut ko ļoti mērķtiecīgi darījām.”
Toms guva 12 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas uz jautājumu vai viņš ir apmierināts ar savu sniegumu Toms atbild:
„Nē, jo daudz atlēkušās bumbas savācu uzbrukumā pēc metiena no apakšas, tā kā varēja labāk.”
Saldus komandai gaidāms diezgan sarežģīts atlikušais turnīra kalendārs. Jāspēlē pret LBL2 līderkomandām un tāls izbraukums spēlējot Līvānos un Gulbenē, tāpēc vaicāju par priekšnojautām: „Priekšnojautas ir labas. Man patīk spēlēt pret komandām, kas ir tiešām mūsu līmeni vai labākas par mums. Tiešām gaidu šīs spēles ar lielu nepacietību.”
Šajā nedēļas nogalē Jelgavā risināsies LBL Zvaigžņu spēle, kurā Toms Kārlis Broks piedalīsies Slam Dunk konkursā. Jautāts vai viņš jau tam gatavojas Saldus aizsargs atbild: „Īsti nē. Man vel patiesībā sāp kreisā kāja, tāpēc līdz tam laikam mēģināšu viņu izārstēt un vel jānoskaidro cik danki jāizdara katrās priekšsacīkstēs. Ir kaut kādas nojautas par to kā būs un ko darīšu. Iespēju robežās centīšos vairāk priekš sevis visu darīt ne tik daudz skatītājiem. Vienkārši cik es labi varēšu, tik centīšos izdarīt.”
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+1 [+] [-]
Secinājums, jāsāk ēst vairāk un aktīvāk pelmeņi, tad spēle ies no rokas un uzvaras neizpaliks
-2 [+] [-]