Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

MAXXIS basketbola līga

MAXXIS basketbola līgas logo

“MAXXIS basketbola līga” ir jauns basketbola projekts, kas ir radīts 2009.gadā, ar domu radīt augstas kvalitātes amatieru basketbola sacensības Rīgas reģionā.

Līgas mērķis ir piesaistīt amatieru basketbola komandas Rīgas reģionā, dodot iespēju ikvienam interesentam izveidot savu komandu un piedalīties sacensībās, neuztraucoties par zāles īri, tiesnešu un sekretariāta noalgošanu, kā arī veicināt basketbola attīstību un popularizēt veselīgu dzīvesveidu valsts iedzīvotāju vidū. „MAXXIS basketbola līgas” dalības maksa komandām ir ļoti draudzīga, ņemot vērā esošo finansiālo situāciju valstī, organizējot turnīru par mazāku dalības maksu, tajā pašā laikā ar lielāku balvu fondu un augsta līmeņa organizāciju. Spēlēs tiks rakstīts tehniskais protokols, kas sniedz plašu statistiku par katru spēlētāju, turklāt pēc katras spēles būs pieejama fotogalerija un neliels apraksts par spēli.
Spēles notiks darba dienu vakaros un brīvdienās, lai ikviens interesents spētu apvienot darbu ar savu hobiju. Spēles norises vietas būs Rīgas Teikas vidusskolas un Āgenskalna ģimnāzijas basketbola zālēs. Abas ir lielas, mūsdienīgas zāles ar nelielām tribīnēm, lai katru komandu brīvi varētu atbalstīt sanākušie komandas atbalstītāji.
“MAXXIS basketbola līgā” var spēlēt jebkura vīriešu komanda, kuras dalībnieki ir sasnieguši 16 gadu vecumu, neatkarīgi no komandas meistarības līmeņa. “MAXXIS basketbola līgas” oficiālais rīkotājs un atbildības nesējs ir biedrība " MAXXIS basketbola līga "
“ MAXXIS basketbola līgas” regulārā sezona norisināsies no septembra līdz aprīlim, bet pavasarī notiks izslēgšanas spēles. Tiks noskaidrots regulārā čempionāta uzvarētājs, absolūtais čempions, regulārā čempionāta vērtīgākais spēlētājs kā arī izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs (MVP).
Jau šobrīd “ MAXXIS basketbola līga” ideja ir guvusi lielu atsaucību, jo interesi ir izrādījušas jau vairākas komandas, kas vēlas uzsākt dalību šādā basketbola līgā.
Jau neilgajā līgas pastāvēšanas laikā, līga ir ieguvusi ģenerālsponsoru, kā vārdā arī līga ir nosaukta. Liels paldies „MAXXIS” par sniegto finansiālo atbalstu un ceram uz kopīgu sadarbību arī turpmāk.

AICINĀM PIETEIKT ARĪ JŪSU KOMANDU!

KOPĒJAIS BALVU FONDS IR 500LVL!!!

Izmantotie resursi:

maxxisliga.lv

+1 [+] [-]

, 2009-08-27 12:53, pirms 3 gadiem
maxxisliga.lv mājas lapa vēl ir sākuma stadijā un tiks uzlabota, bet svarīgāko informāciju varat tur atrast un arī lejupielādēt pieteikšanās anketu

-2 [+] [-]

, 2009-08-27 13:17, pirms 3 gadiem
Nav īsti OK, ka spēlē nestandarta 4x8minūtes.
Dalības maksa 35 Ls par spēli - arī diezgan pasālīti, jāsaka kā ir.

+3 [+] [-]

, 2009-08-27 13:28, pirms 3 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nav īsti OK, ka spēlē nestandarta 4x8minūtes.
Dalības maksa 35 Ls par spēli - arī diezgan pasālīti, jāsaka kā ir.
Ja tu orientējies līgu dalības maksās, tad zinātu, ka tas pat ir lēti un arī balvu fonds ir iespaidīgāks! Komandām nav jāuztraucās par tiesnešiem, zālēm, sekretariātu, to visu līga nodrošina

-3 [+] [-]

, 2009-08-27 13:41, pirms 3 gadiem
nu ja spēlē divas komandas un spēle ilgst aptuveni 1h tad sanāk ,ka komandas pa divām maksā 70ls par spēli - laukums izmaksā aptuveni 20 - 25 ls/h tiesneši aptuveni 5 - 8 ls un balvu fonds tikai 500 ls nu ah... džeki varku taisa manu prāt 25 ls par spēli ir o.k. bet dārgāk maksāt tikai tāpēc lai piedalītos kk līgā domāju, ka tas nav tās naudas vērts

+3 [+] [-]

, 2009-08-27 13:49, pirms 3 gadiem
egils34 rakstīja: nu ja spēlē divas komandas un spēle ilgst aptuveni 1h tad sanāk ,ka komandas pa divām maksā 70ls par spēli - laukums izmaksā aptuveni 20 - 25 ls/h tiesneši aptuveni 5 - 8 ls un balvu fonds tikai 500 ls nu ah... džeki varku taisa manu prāt 25 ls par spēli ir o.k. bet dārgāk maksāt tikai tāpēc lai piedalītos kk līgā domāju, ka tas nav tās naudas vērts
laukums izmaksā gandrīz divreiz vairāk, jo spēles notiek ļoti labās zālēs- Āgenskalna ģimnāzijas un Rīgas Teikas vidusskolas zālēs. Spēles notiek vakaros, kad arī zāles īre ir visaugstākā! Arī pie galdiņa sēž 3 cilvēki, kuriem arī ir jāmaksā... Es nevienu nespiežu piedalīties. Tie,kas gribēs, tie spēlēs. Atsaucība ir pietiekama

+3 [+] [-]

, 2009-08-27 13:55, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: laukums izmaksā gandrīz divreiz vairāk, jo spēles notiek ļoti labās zālēs- Āgenskalna ģimnāzijas un Rīgas Teikas vidusskolas zālēs. Spēles notiek vakaros, kad arī zāles īre ir visaugstākā! Arī pie galdiņa sēž 3 cilvēki, kuriem arī ir jāmaksā... Es nevienu nespiežu piedalīties. Tie,kas gribēs, tie spēlēs. Atsaucība ir pietiekama
nu par to divreiz vairāk tu pārspīlē - pats esmu īrējis zāles tāpēc cenās orientējos, bet nu +- amatieru sportā izmaksas ir līdzīgas, bet nu labi lai veicas un tomēr ir prieks, ka ir cilvēki ,kas tādus turnīrus organizē, bet nu vienmēr būs tādi, kā es, kas raudās par lielajām cenām, bet nu var arī lētāk

-1 [+] [-]

, 2009-08-27 14:00, pirms 3 gadiem
YA cup ir izdeviigaaks
tur bus ari PILNIGI VISA statistika netikai punkti. UN DALBAS MAKSA IR 30ls no cilveka pa VISU SEZONU!

+2 [+] [-]

, 2009-08-27 14:09, pirms 3 gadiem
jordan22 rakstīja: YA cup ir izdeviigaaks
tur bus ari PILNIGI VISA statistika netikai punkti. UN DALBAS MAKSA IR 30ls no cilveka pa VISU SEZONU!
Turnīru atbalsta ASK Rīga un sponsors ir reebok... tapēc tas ir tā. Tas ir vienīgais tāds turnīrs. Ticiet man, es ar šo līgu nepelnu sev iztiku, tas ir tikai hobijs... Es domāju, ka ir interesanti spēlēt arī kādā turnīrā, nevis tikai īrēt zāli un spēlēt savā starpā!

-1 [+] [-]

, 2009-08-27 14:09, pirms 3 gadiem
+ speles laiks 4x10!

-4 [+] [-]

, 2009-08-27 14:10, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Turnīru atbalsta ASK Rīga un sponsors ir reebok... tapēc tas ir tā. Tas ir vienīgais tāds turnīrs. Ticiet man, es ar šo līgu nepelnu sev iztiku, tas ir tikai hobijs... Es domāju, ka ir interesanti spēlēt arī kādā turnīrā, nevis tikai īrēt zāli un spēlēt savā starpā!
turniiru neatbalsta ASK
turnira(YA CUP) vadiba vnk ir ASK fani... bet nekada sakars ar ASK ka klubu-kluba vadiibu!

+2 [+] [-]

, 2009-08-27 14:13, pirms 3 gadiem
jordan22 rakstīja: turniiru neatbalsta ASK
turnira(YA CUP) vadiba vnk ir ASK fani... bet nekada sakars ar ASK ka klubu-kluba vadiibu!
Paldies arī mūsu atbalstītājiem Rīgas 28 vsk , Peintbola parkam „Pif Paf” un basketbola klubam ASK/RĪGA par atbalstīšanu visas sezonas garumā!

kapec tad mājas lapā ir šāds ieraksts?

-4 [+] [-]

, 2009-08-27 14:17, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Paldies arī mūsu atbalstītājiem Rīgas 28 vsk , Peintbola parkam „Pif Paf” un basketbola klubam ASK/RĪGA par atbalstīšanu visas sezonas garumā!

nu vinji laikam ja nekluudos 3 reizes iedeva zaali... Areenu un osc

+2 [+] [-]

, 2009-08-27 15:09, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Ja tu orientējies līgu dalības maksās, tad zinātu, ka tas pat ir lēti un arī balvu fonds ir iespaidīgāks! Komandām nav jāuztraucās par tiesnešiem, zālēm, sekretariātu, to visu līga nodrošina
Nu es teiktu tā - nav ne dārgi, ne arī lēti, kaut kas pa vidam. Skaidrs, ka grūti noorganizēt būtiski lētāk. Ja tur šansēs normāli tiesneši, tad jau tiem arī būs jāmaksā.

+1 [+] [-]

, 2009-08-27 15:16, pirms 3 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu es teiktu tā - nav ne dārgi, ne arī lēti, kaut kas pa vidam. Skaidrs, ka grūti noorganizēt būtiski lētāk. Ja tur šansēs normāli tiesneši, tad jau tiem arī būs jāmaksā.
Jā tiesneši būs pieredzējuši, tāpat kā sekretariāts. Es pats pagājušogad spēlēju līdzīgā līgā par augstāku samaksu, bet man daudz kas neapmierināja, arī balvās bija tik kausi un medaļas... Tapēc uztaisīju savu līgu- par zemākām samaksām, labākām zālēm, labākiem tiesnešiem, labākām balvām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+3 [+] [-]

, 2009-08-27 15:59, pirms 3 gadiem
prieks, ka tiek veidota shaada liiga! arii es pirmiit speeleeju liidziigaa turniiraa, bet tur bij 40ls par speeli... un balvaa bij kauss un diploms! tas bija tizli. domaaju, ka arii es speeleeshu driizaak sheit

[+] [-]

, 2009-08-27 18:13, pirms 3 gadiem
kosharka rakstīja: a tur spēlē 5x5 vai 4x4?
tur spēlē 4*10!!!!

[+] [-]

, 2009-08-27 18:23, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Paldies arī mūsu atbalstītājiem Rīgas 28 vsk , Peintbola parkam „Pif Paf” un basketbola klubam ASK/RĪGA par atbalstīšanu visas sezonas garumā!

jā atbalstīja jo pagājušo gad dalības maksa no spēlētājiem bija 5-10ls!!!

+2 [+] [-]

, 2009-08-27 18:35, pirms 3 gadiem
jā ja ir kādam 5 piezīmes un nav nākt kam laukumā tad protams 4 spēlē! bet tā 5:5 laukumā!

[+] [-]

, 2009-08-27 18:38, pirms 3 gadiem
kriss1111888844 rakstīja: jā atbalstīja jo pagājušo gad dalības maksa no spēlētājiem bija 5-10ls!!!
Attiecībā uz MAXXIS līgu varu pateikt tā, ka, par mazāku dalības maksu varētu spēlēt sliktākās zālēs, jo šīs zāles, kur spēles notiksies ir vienas no labākajām Rīgā. Otrs variants ir samazināt balvu fondu, atstājot arī plikas medaļas un kausu... Domāju, ka interesantāk tomēr ir cīnīties par reālām, noderīgām balvām. Arī regulārās sezonas un PLAY-OFF MVP (vērtīgākie spēlētāji) tiks apbalvoti!

-3 [+] [-]

, 2009-08-27 18:48, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Attiecībā uz MAXXIS līgu varu pateikt tā, ka, par mazāku dalības maksu varētu spēlēt sliktākās zālēs, jo šīs zāles, kur spēles notiksies ir vienas no labākajām Rīgā. Otrs variants ir samazināt balvu fondu, atstājot arī plikas medaļas un kausu... Domāju, ka interesantāk tomēr ir cīnīties par reālām, noderīgām balvām. Arī regulārās sezonas un PLAY-OFF MVP (vērtīgākie spēlētāji) tiks apbalvoti!
nu es neko nesaku tikai jūs nokopējat mats matā nolikumu no NBDL līgas un tikai izmainījāt cenas un līgas vadību!!!

-2 [+] [-]

, 2009-08-27 18:51, pirms 3 gadiem
kriss1111888844 rakstīja: nu es neko nesaku tikai jūs nokopējat mats matā nolikumu no NBDL līgas un tikai izmainījāt cenas un līgas vadību!!!
Nolikums nav nokopēts. Vari paskatīties vēlreiz. Piekritīšu, ka ir kaut kas paņemts no vairākām līgām, turklāt nolikumi paši par sevi daudz neatšķiras starp visām līgām.

+1 [+] [-]

, 2009-08-27 18:54, pirms 3 gadiem
elwisss86 rakstīja: Nolikums nav nokopēts. Vari paskatīties vēlreiz. Piekritīšu, ka ir kaut kas paņemts no vairākām līgām, turklāt nolikumi paši par sevi daudz neatšķiras starp visām līgām.
labi lai jums veicas!

+2 [+] [-]

, 2009-08-27 18:55, pirms 3 gadiem
Tātad ņemot vērā, ka ir daudz spēlētgribētāju, kuri vēlas spēlēt, bet nevar savākt pietiekamu spēlētāju skaitu, lai startētu līgā, mēs esam nākuši pretī- palīdzam tādiem cilvēkiem atrast domubiedrus, lai kopīgi izveidotu komandu

lūdzam sūtīt vārdu, uzvārdu, e-pastu un tel. num. uz pagaidu e-pastu maxxisliga@inbox.lv

mēs Jūsu koordinātes ievietosim mājas lapā, lai Jūs viens ar otru varētu sazināties.

+3 [+] [-]

, 2009-08-27 19:00, pirms 3 gadiem
kriss1111888844 rakstīja: labi lai jums veicas!
Paldies! Bet es saprotu un zināju, ka tā būs! Daudzi teiks, ka dārgi utml., Skeptiķu un nolicēju netrūkst, īpaši šajos laikos. Tie, kas saprot, kur visa nauda aiziet, kādas ir izmaksas, ja tev vēļ nav pietiekami daudz sponsoru nesūdzās un atbalsta! Turklāt es pieņemu, ka te ir daudz lietotāju, kas ir no citām līdzīgām līgām un labprāt nomelno jaunu līdzīgu projektu, jo tā ir konkurence ar ko rēķinamies

+1 [+] [-]

, 2009-08-27 22:30, pirms 3 gadiem
manuprāt piedāvājums ir labs
Lai veicas

+1 [+] [-]

, 2009-09-01 16:13, pirms 3 gadiem
egils34 rakstīja: nu ja spēlē divas komandas un spēle ilgst aptuveni 1h tad sanāk ,ka komandas pa divām maksā 70ls par spēli - laukums izmaksā aptuveni 20 - 25 ls/h tiesneši aptuveni 5 - 8 ls un balvu fonds tikai 500 ls nu ah... džeki varku taisa manu prāt 25 ls par spēli ir o.k. bet dārgāk maksāt tikai tāpēc lai piedalītos kk līgā domāju, ka tas nav tās naudas vērts
Āgenskalna ģimnāzijas zāle maksā 40 Ls/h!

+1 [+] [-]

, 2009-09-01 19:22, pirms 3 gadiem
Vilnis Bekmanis rakstīja: Āgenskalna ģimnāzijas zāle maksā 40 Ls/h!
Tieshi taa! Shii ir viena no labaakajaam zaaleem Riigaa!!!

-1 [+] [-]

, 2009-09-05 20:20, pirms 3 gadiem

[+] [-]

, 2009-09-24 09:52, pirms 3 gadiem
Jebkurā gadījumā Dubultamatieru Basketbola līga Rīgā pašlaik dominē - 60 līdz 70 komandas ir nopientns pasākums. Bet konkurence tikai uzlabos līmeni. Lai Jums veicas.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59