Muusu regiona tuvaakie NBA prospekti
Tomeer, nekaadas spiidoshaas ainas nepaveras.
Latvieshi ljoti ceriigi skatiijaas uz Kalvi, kuram nu jau pagaajushaa sezona neveiksmju zinjaa bija zem katras kritikas. Ir ceriiba ka naakamajaa sezonaa atguusies.
Igaunji ljoti cereeja uz Siim-Sander Vene. Nu varbuut veeljoprojaam cer, bet puika kaut cik normaalaa liimenii netiek speeleet. Iespeejams ja ne gaidaamajaa sezonaa, tad vismaz veel peec tam Zalgiris vinu izcels no rezerveem, jo shis 90tais gads jau tagad Zalgira otrajaa komandaa piedaliijaas 34aas speelees no kuraam 11 gaaja saakumsastaavaa.
Cik vareeju atrast informaaciju, tad vistuvaak NBA no manis apskatiitaajaam valstiim ir triis speeleetaaji.
1. Veremeenko Vladimir.
Baltkrievs, 1984 gads, Khimky (Krievijas 3aa speeciigaakaa komanda), saakumsastaava speeleetaajs.
personigais viedoklis: vispaar neticu ka vinam kaadreiz izdosies, jo peedeejos gadus ik pa laikam skatoties nba drafta prognozes vinsh vienmeer ir bijis iekshaa sezonas viduu un tad pakaapeniski nosliideejis zemaak, bet varbuut veel peec diviem gadiem sezonas viduu vinju atkal ieliks kaa kandidaatu... kas zin.
2. Mantas Kalnietis.
Lietuvietis, 1986 gads, Zalgiris (Lietuvas speeciigaakaa komanda), piedalaas aktivaa komandas rotaacijaa, taa kaa speeles laiks iznaak.
personigais viedoklis: man jau skiet, ka vinaa ir kaut kas no Papalukasa, bet Kalnietis ir eksploziivaaks.. protams biezi vien vins izskataas arii krietni tizlaaks, bet to jau veel var treneet. Katraa zinjaa uz 2008. gada draftu dazaas prognozu lapaas vinsh paraadaas un shtatenieku apskatniekiem laikam patiik vinja auguma priekshrociibas un "saspeeles vadiitaaja instinkti"
sheit ir viens no aprakstiem:
http://nbadraft.net/admincp/profiles/mantaskalnietis.html
3. Petteri Koponen
Soms, 1988 gads, Espo Honka (Somijas chempioni), pamatsastaava saspeeles vadiitaajs.
Viedoklis: nu es nedaudz biju laikam kaut ko palaidis garaam, jo biju paarsteigts ieraugot SOMU, 88to gadu, divreiz augstaak 2008taa drafta prognozees par Kalnieti. Atshkiriibaa no visiem paareejiem manis mineetajiem, sho neesmu redzeejis darbiibaa. Palasot aprakstus, ka esot super piespeelju meistars un lielisks aizsardziibaaa papeetiiju statistiku. Nu jaa.. diezgan stabili prieks 88taa gada (lai arii taa ir somijas liiga) -
virs 12 punktiem videeji speelee kaa sezonaa taa arii play-off. rezultatiivaas piespeeles gan nav daudz, attieciigi virs 4aam sezonaa un virs 2aam tikai peecsezonas speelees. interesanti ka ljoti biezhi nozog bumbu.. videeji virs 3 steals speelee. Iesaku vinju papeetiit un buushu ljoti prieciigs, ja kaads no jaunajiem, kas pret vinju ir speeleejis, kaut ko iemetiis sheit.
Ja vinsh tieshaam tik labs, tad VEFam vinsh jaanograabj! =) solija tachu sagatavot prieksh nba shpiilerus.
apraksts: www.nbadraft.net/admincp/profiles/petterikoponen.html
statistika: http://213.197.180.56/fba/index.php/ZnVzZWFjdGlvbj1wbGF5ZXJzLm1haW4mdD00MiZwPTIw
iemetiet kaut ko ja uzrodas veel kaads, vai jau ir uzradies un es esmu palaidis garaam.
paldies.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
vispaar esmu ieracies universitaates lietaas un filmaas.. shoreiz uzrakstiiju, jo man sanaca gaidiit pie interneta ilgi.
[+] [-]
Koponen Batum Alley oop 2, from Nike Hoop Summit 2007
no somijas liigas shis tas
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]