Shawn Kemp uz Chicago Bulls?
36 gadus vecais Kemp pats atzinis, ka ciinaas ar liekaa svara probleemu un ir jau nometis triis marcinjas. Kad tika jautaats par diviem arestiem par marihuaanas glabaashanu juulijaa, Kemp atzina ka narkotikas ir bijushas vecas un vins vispaar taas nav lietojis kops 2004taa gada. Tiesas process shajaa sakaraa veel veel nav apstaajies.
Viss liecina ka kaadreizeejai legendai Shawn Kemp sastaavaa ielauzties neizdosies jo reaalaakais kandidaats uz peedeejo vietu ir Luke Schenscher, kursh jau pagaajushogad piedaliijaaas 20 Chicago Bulls speelees.
Tomeer jaapatur praataa fakts, ka Shawn Kemp ir lieliskas attieciibas ar pashreizeejo Bulls treneri Scott Skiles, ar kuru Kemp ir veiksmiigi sastraadaajies 80tajos gados Indianaaa.
Izmantotie resursi:
www.mercurynews.com
www.nba.com
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
bet domaaju ka zinja ka Shawn Kemp grib atkal atgriezties NBA ir veeraa njemama un Latvijaa vinjam savulaik bija daudz fanu.. ieskaitot mani
[+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis kamazs
Būtu interesanti jaunajiem džekiem paskatīties, vismaz Kempa šīsdienas ēnu no 90-tajiem - teicamais slam-dunk meistars un spožā jaunā zvaigzne
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Marcens
ko tad tads opis NBA vel dariis, un vel ar lieko svaru
ieradis Le Bronjam isto wietu
[+] [-]
Citāts:
Publicējis reinis2408
mans mīļākais Vintage spēlētājs, tagad tāds NBA ir tikai Amāre Stadamairs, bet viņam vēl nez cik daudz jāprogresē...bet diemžēl man sķiet, ka uz neko nav spējīgs, ja jau pirms dažiem gadiem pat Orlando nevarēja paspēlēt
Pareizi pateici Stadam līdz Kempam vēl ir bišķi jāpaaugas... jo Stads vnk ir liels, agresīvs spēlētājs, kurš met daudz punktus...A Kemps kā jau teicu bija psihs
[+] [-]