Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Stimačs

Būtu ļoti labi, ja būtu iespējams nointervēt Stimaču - par iepriekšējo sezonu Belgradā, iespaidiem NBA vasaras līgā un nākotnes plāniem. BIja / ir diezgan interesanta personība :)

Vai šī tēma ir interesanta?

• 226

• 284

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+11 [+] [-]

, 2010-07-18 17:26, pirms 2 gadiem
Maino rakstīja: Kas ellē, ratā, zilajā ir Stimačs?
BKValmiera visu laiku labakais legionaars

-1 [+] [-]

, 2010-07-18 17:29, pirms 2 gadiem
Laikam par citiem basketbola klubiem neinteresējies, izņemot Rīgas klubus. Viņš pāris sezonas nospēlēja BK Valmiera, kur bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem. Arī pret mūsu superklubiem viņš priekš sava vecuma (tajā laikā) spēlēja labi.

[+] [-]

, 2010-07-18 17:44, pirms 2 gadiem
Stimačs ir Eiropas U-20 zelta ieguvējs un Valmierā viņš vispār bija monstrs. Pats ar viņu spēlējot vienreiz šamējo nobloķēju!

+2 [+] [-]

, 2010-07-18 17:45, pirms 2 gadiem
Riktiigs kaplis, bet ljotii negliits (subjektiivs viedokliis) Cik atceros saukajaa par Ugly Vljada

-2 [+] [-]

, 2010-07-18 17:45, pirms 2 gadiem
spokss rakstīja: Laikam par citiem basketbola klubiem neinteresējies, izņemot Rīgas klubus. Viņš pāris sezonas nospēlēja BK Valmiera, kur bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem. Arī pret mūsu superklubiem viņš priekš sava vecuma (tajā laikā) spēlēja labi.
da, viņš ir nekas vairāk kā vienas sezonas Barons fans. Tad jau protams cilvēks nezin kas ir Stimačs... kautgan būtu jāzin.

-4 [+] [-]

, 2010-07-18 17:47, pirms 2 gadiem
NIPEM rakstīja: da, viņš ir nekas vairāk kā vienas sezonas Barons fans. Tad jau protams cilvēks nezin kas ir Stimačs... kautgan būtu jāzin.
precīzāk būtu vienas sezonas Aksenoka Sētas Kluba fans...
Slēpts komentārs: NIPEM
Slēpts komentārs: NIPEM

-4 [+] [-]

, 2010-07-18 18:07, pirms 2 gadiem
Maino rakstīja: Esmu atbalstītājs nevis fans. Un nekad neesmu kko apsaucis, ja ari klubs ir zaudējis. (par to var pārliecināties rakstos par "barona" spēlēm). Es esmu nodirsis klubu? KUR ESMU TO DARIJIS? Esmu teicis, ka klubas vādībā ir vieni vienīgi duraki, bet pr spēlētājiem esmu jjutis līdzi vienmēr! Redz un atkal tu man kko pārmet, jo lūk nedomāju, kā tu...sauc mani par atpalikušu, bet pats uzvedās kā 12 gadīgs puišelis...
izlasi savu 1. komentāru un tas paskaties kurš un ar kādiem vārdiem te mēģina paspilgtināt savu tekstiņu. Āksts mazais. 12 gadīgu puišeli tu ieraudzīsi vienīgi ieskatoties spogulī. Vecīt, es tev neko neesmu braucis virsū, bet nezināt kas ir Stimačs, ja interesējies par basketbolu ir kauns. Bet tavā gadijumā tas varbūt ir pieņemami

-3 [+] [-]

, 2010-07-18 18:43, pirms 2 gadiem
Maino rakstīja: Izlasiju, bet aizvien tevi uzskatu par 12 gadīgu idiotu Neesmu nekāds tev vecīts, saprati? Nekad neesi braucis man virsū ?

NIPEM: Re: bez nosaukuma
Vēstule saņemta 01.07.2010 22:42.

vnk man nāk smiekli par tādiem maziem bērniem, kas agrāk cīnijās ar putām uz lūpām sc komentāros, bet re, tagad, kad klubs finansiāli nevar atļauties spēlēt konkrētās līgās, tad pēkšņi klubam nav nākotnes, impotenti utt. Un ja Mailo vai Maino vēl nav sapratis, tad pēc krīzes pārvarēšanas Barons būs tur pat, kur agrāk. Ja domā, ka es baigi bēdātos par to, ka tu neatbalsti Baronu, tad nē man tieši prieks, ka tādi atsaldētie vairs neatbalstīs to pašu klubu, kuru es. Man ir pieņemts - tu esi vai neesi komandas fans. Tādu ''mauciskos'' gājienos, es nekad nesapratīšu! Cik dzirdēju, tad VEF nākamsezon būs daudz INTERESANTU spēļu, varbūt tur kādam kvēlam glory hunteram atradīsies vietiņa

Tu esi vnk slims ! Man nāk atmiņā tāds anobālis kā "FORHEROES". Ka tik tu neesi viņš vai arī viņa radinieks?
Slims cilvēks tu tiešām esi. Zināju kas ir Stimačs, biju vnk piemirsis. Atceros, kad pēdējā LBL zvaigžņu spēlē "Arēnā" viņš vilka kurpes nost vienam spēlētājam "slam-dunk" konkursa laikā ! Vēlviens pierādijums, kad esi atpalicis, jo jau biju komentāros rakstijis, kad atceros viņu, bet tu ar savu medaino galviņu nesaproti tu Manā gadijumā tas ir pieņemami, jo zinot LBL līmeni nevaru uz sitienu atcerēties BK "Valmiera" bijušos spēlētājus, ja nem vērā, ka tas līmenis ir vnk nožēlojams !
izlasi kurš te pirmais brauc otram virsū un tad savaldi savas asaras par to, ka kāds tev ir uzbraucis. cik reizes tu vari atkārtos ''slims cilvēks''? man tiešām nāk smiekli par tevi. Pasaki labāk kā tevi draugos atrast, jo šajā brīdī tu sāc palikt kaitinošs.

-2 [+] [-]

, 2010-07-18 20:13, pirms 2 gadiem
nekad neesmu sapratis , kaa var tik ljoti fanot par shaada liimenja komandaam ... barons , ask , vef , ventspils..?? komandas kuras riit var vairs nebuut ... ok atbalstiit vajaga bet nejau tik slimi kaa te vairaakums to dara..

-4 [+] [-]

, 2010-07-18 20:15, pirms 2 gadiem
par izskatu tiek spriests.....nu cik paši esam gliiti???!!!

+4 [+] [-]

, 2010-07-18 20:40, pirms 2 gadiem
Stimačs bija līdzīgs viņam

-1 [+] [-]

, 2010-07-19 18:32, pirms 2 gadiem
Blaviens, gar zemi gandrīz vai nogāzos izlasot šo...

[+] [-]

, 2010-07-20 01:39, pirms 2 gadiem
Maino rakstīja: Tikai nevajag, ja? Stimač jau nu ne tuvu nebija tas, ko vajadzētu visur un vienmēr atcerēties...tas nav Kobe vai Lebrons, un tagad nevajag ironizēt, drošvien pats nezināji, bet ieraugot, kā te daži di*š iedomājies palīst di*sā
Nevajag jau celt traci! Stimaču zināju - pirms trim gadiem LBL fani bij sajūsmā - bet ne jau par to es tik gardi smējos...

Es par to foršo izteicienu - Kas ellē, ratā, zilajā...

[+] [-]

, 2010-07-20 11:41, pirms 2 gadiem
NIPEM idi.ots! Kārtējais no Barona faniem, kurš nav apveltīts ar normālu intelekta līmeni!

-1 [+] [-]

, 2010-07-22 14:06, pirms 2 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: NIPEM idi.ots! Kārtējais no Barona faniem, kurš nav apveltīts ar normālu intelekta līmeni!
Tieši Maino nav īsti vesels - vēlās kompensēt savus trūkumus , citus saucot par slimniekiem

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73