Mūsu zeltenes!!
Mūsu zeltenes!!
Es pēc pirmajām 3. spēlēm palasu komentaarus, un visi slavē meitenes, ķipars, skaistules, u.t.t Un tagat šodien? Sukas tiesneši, kas tā par spēli, kā ar tādu var uzvarēt? Kas tas ir? Draugi? Saņematies taču. Tā nevar nolikt meitenes kuras cīnās 40. minūtes pret vienu no pasaules TOP 3 komandām. Un ja mazā latvija ar 2,3 milj iedzīvotājiem var tikt 4daļfinālā tas jau ir sasniegums, un lūdzu nevajag nolikt viņas. es esmu vienkārši šokā kā tā var? Tas pats jau arī ar hokeja izlasi. Beidzam tā darīt un atbalstam gan priekos, gan bēdās.
Protaties Latvieši! Labākie pasaules spirta spēļu līdzjūtēji!!!!!!
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+4 [+] [-]
+4 [+] [-]
Par spirta speelu lidzjutejiem- es reecu.
Jaasaka, ka aizvien vairak esportaa saak uzrasties idioti, ne sporta fani un tie, tad ari shos meeslus raksta.
-1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+3 [+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
cik nav tādas valstis, kas ar mazo iedzīvotāju skaitu ir ļoti daudz sasniegušas sportā.bet nē redz mēs esam latvieši, mēs varam atrunāties, ka mums maz iedzīvotāju. besī ārā šīs debīlās atrunas.
taču par pārējo tev var piekrist.
+4 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
+1 [+] [-]
Un autoram piebilde, ne jau iedziivotaaju skaits valstii ir noteicoshais lai tiktu 4daljfinaalaa