Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

SA punkti

Atvainojiet, bet kāds varētu paskaidrot kā var iegūt tos punktus vai naudu vai kā to sauc?

Lūdzu palīdziet man atrisināt šo man tik neskaidro mīklu!

1 2 3 4 5 6 7 214 komentāri

+24 [+] [-]

, 2010-01-04 21:43, pirms 2 gadiem
pamanījāt cik maz komentāru pēkšņi ir pie SA+ sadaļas rakstiem?
Slēpts komentārs: anjo
Slēpts komentārs: Juris Miņins

+4 [+] [-]

, 2010-01-04 21:50, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un par to nenormāli "cepās"...
Nez vai viņi veikalā, kad nevar nopirkt kko, arī sit ar kājām un vārtās pa grīdu raudādami.
Paņem tā pat... nēesmu redzējis nevienu ālējoties...

+46 [+] [-]

, 2010-01-04 21:50, pirms 2 gadiem
Nez vai viņi veikalā, kad nevar nopirkt kko, arī sit ar kājām un vārtās pa grīdu raudādami.
tu manupraat esi bish pa traku iekshaa esportaa , kaa atveru kaadu topiku tur tavs komentaars nez mosh aizej kaut ko citu padari

+1 [+] [-]

, 2010-01-04 21:51, pirms 2 gadiem
Vai tiešām nevien nezin?

+15 [+] [-]

, 2010-01-04 21:51, pirms 2 gadiem
Es, piemēram, uzskatu ka par šādām ziņām (+draugiem.lv statistika, pikas, olas un visādas stulbības) nemaksāju. Nevēlos atbalstīt "vieglās" peļņas tīkotājus!

+10 [+] [-]

, 2010-01-04 21:52, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Darīt vairāk kā es tāpat nav iespējams.
Kā iet pa studijām? Tagad taču sesijas laiks! Vai arī esi visu jau nokārtojis pirms sesijas!?

+21 [+] [-]

, 2010-01-04 21:52, pirms 2 gadiem
Gan jau visvairāk cepās tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja dizainu. Vai arī tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja nosaukumu. Tagad tie paši "projām gājēji" pukst par SA+. Ko var čīkstēt - pirms mēneša tādas sadaļas vispār nebija un nevienam nekas netraucēja. Tagad "es nemaksāšu", "pārāk dārgi" utml. Gribi lasīt, tad maksā. Ja negribi, tad nemaksā (neviens tak neliek maksāt), nevis cepies visos iespējamajos stūros..

-3 [+] [-]

, 2010-01-04 21:53, pirms 2 gadiem
Prieks par to! Vairs nebūs tik bieži jālasa trīsstāvīgi vārdi, varētu ari SC par maksu ieviest, 50 santīmi mēnesī, demokrātiski un pieņemami, kapitālisms kā nekā!

+3 [+] [-]

, 2010-01-04 21:54, pirms 2 gadiem
SA+ abonēšanas noteikumi

"Abonēt sadaļu uz nedēļu" pirmā rindkopa
Salīdzinām šo ar ikviena SA+ raksta bildi, kur norādīts 0,49 LVL
0,49 LVL vai 0,50 LVL?????

Profesionalitāti zēni, profesionalitāti!

+12 [+] [-]

, 2010-01-04 21:55, pirms 2 gadiem
100% ka autoriem jau tas ir par velti tāpēc jau citus tgd vari nolikt, būtu pašam jāmaksā diez vai tā runātu, bet studentiem bieži vien katrs santīms ir svarīgs...

-1 [+] [-]

, 2010-01-04 21:56, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Līdz sesijai vēl 2 nedēļas, bet kopumā - tīri labi.
Es kad studēju, tad sesija bija janvārī! Laiki mainās, nu jā Rezeknē arī nestudēju

+8 [+] [-]

, 2010-01-04 21:57, pirms 2 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Gan jau visvairāk cepās tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja dizainu. Vai arī tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja nosaukumu. Tagad tie paši "projām gājēji" pukst par SA+. Ko var čīkstēt - pirms mēneša tādas sadaļas vispār nebija un nevienam nekas netraucēja. Tagad "es nemaksāšu", "pārāk dārgi" utml. Gribi lasīt, tad maksā. Ja negribi, tad nemaksā (neviens tak neliek maksāt), nevis cepies visos iespējamajos stūros..
tu esi umjs...
domajams lielaakaa dalja nekasaas par to ka jaamaksaa,bet par to ka jaamaksaa par taadu rakstu kaa piemeram ka atlaists galanovskis...lai tak SA+ cep savus rakstus augsaa un piedaavaa par naudu....
bet taadaam ikdieniskjaam zinjaam vai aadaam kaa gpar galvanovski buutu jaalasa parastaa normaalaa formaataa,nevis jaamaksaa....taada taa lieta..un esports izmirs ja vinji taa turpinaas

+6 [+] [-]

, 2010-01-04 21:58, pirms 2 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Gan jau visvairāk cepās tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja dizainu. Vai arī tie, kuri skaļi bļāva, ka ies prom, kad esports mainīja nosaukumu. Tagad tie paši "projām gājēji" pukst par SA+. Ko var čīkstēt - pirms mēneša tādas sadaļas vispār nebija un nevienam nekas netraucēja. Tagad "es nemaksāšu", "pārāk dārgi" utml. Gribi lasīt, tad maksā. Ja negribi, tad nemaksā (neviens tak neliek maksāt), nevis cepies visos iespējamajos stūros..
sobrid jau iet runa, par sportacentrs.com popularitatees pamat iemesla parkapsanu, jo par maksau ir svarigas zinas, nevis SA viedokli

-1 [+] [-]

, 2010-01-04 21:59, pirms 2 gadiem
kemrausis rakstīja: Kā iet pa studijām? Tagad taču sesijas laiks! Vai arī esi visu jau nokārtojis pirms sesijas!?
Tas jau tikai šogad, sakarā ar "apgriezto" finansējumu skolai. Tāpēc tādas nobīdes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-01-04 22:01, pirms 2 gadiem
ESPN insider sanāk krietni lētāks, bet nu arī tie 2 ls mēnesī būtu norm, ja tur būs kvalitatīva infa, bet nu rakstos par basi nekāda dižā inside infa nu nav, varbūt nedaudz Latvijas līmenī, kur 5 min ātrāk kāds pačukstējis kādam kaut ko, bet no Z_Amerikas utt nu nekādi šeit neviens neko īsti neanalizē utt.

Ja būs piedāvājums attiecīgs, tad var ar apsvērt maksāt, bet teiksmi aplūkot atbildes uz jautājumiem ko kāds domā par to kā kāds gulējis pludmalē pliks, ko VV izdarījis sliktu utt? nu nez

bet ideja apsveicama, jo arī sākumā pats esports bija praktiski 0, bet no 0 izveidojās kas tagad!
Pagaidām SA+ ir tāds pats kas esports sākumā, bet vai izveidosies kas labāks??

+4 [+] [-]

, 2010-01-04 22:03, pirms 2 gadiem
Kāpēc cilvēki pērk Kas Jauns, Privātā dzīve. Jo vēlas maksāt par to. Es, piemēram, maksāju par Ilustrēto zinātni, Klubu.
Sporta Avīzi vairs nelasu kopš vairs nestrādāju Statoilā un arī šeit sportacentrs.com viņu rakstus reti lasu (jo neesmu viedokļu, blogu piekritējs)
Slēpts komentārs: Kārlis Evertovskis

+4 [+] [-]

, 2010-01-04 22:08, pirms 2 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nebaidies,jo kad mob.tel. rēķinam piemetīs vel 21% PVN, tad tas viens SMS iznāks 0,56 santīmi,jeb mēnesī ar piecām nedēļām Ls. 4.44.
Cik tagad maksā viens SA numurs kioskā?
Cik zinu, tad Latvijas telefonu operatori no šādām paaugstinās maksas īsziņām sev savāc 50%.

+8 [+] [-]

, 2010-01-04 22:11, pirms 2 gadiem
anjo rakstīja: Pokemoni vairs netiek klāt
Nevajag visus saukt par pokemoniem. Man ir darba vietas iedalīts mobilais un es neuzdrīkstos no viņa apmaksāt šo pakalpojumu. Protams var nopirkt vēl kādu SIM karti un čakarēties mainot kartes, bet tā kā pēdējā laikā bija vairāki pilnīgi tukši raksti, iztikšu bez tiem ūdens gabaliem.

[+] [-]

, 2010-01-04 22:11, pirms 2 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Cik zinu, tad Latvijas telefonu operatori no šādām paaugstinās maksas īsziņām sev savāc 50%.
nu tad varbut ieviesiet ari iespeju maksat caur internet banku, lai nav jamaksa tas uzcenojums!

-4 [+] [-]

, 2010-01-04 22:13, pirms 2 gadiem
Dainis un Matiss rakstīja: Esmu samaksajis par SA+ ,bet pakalpojumu sanemt nevaru!!!??
Pakalpojums aktivizēsies diennakts laikā

+3 [+] [-]

Kārlis Evertovskis rakstīja: Cik zinu, tad Latvijas telefonu operatori no šādām paaugstinās maksas īsziņām sev savāc 50%.
25 sančiki LMT, 25 jums, plus vēl PVN.

Pagaidām vēl neredzu jēgu abonēt šo prieku. Raksti interesanti, bet nekas wow. Ja būs augstas kvalitātes tiešraides ar normāliem komentētājiem, tad varbūt. Reportāžas no notikumu vietām, analīzes...

-3 [+] [-]

Dainis un Matiss rakstīja: Esmu samaksajis par SA+ ,bet pakalpojumu sanemt nevaru!!!??
Man tiešām ir ļoti žēl, ceru, ka tuvākajā laikā problēma tiks atrisināta!

-2 [+] [-]

, 2010-01-04 22:16, pirms 2 gadiem
polārlācēns rakstīja: 25 sančiki LMT, 25 jums, plus vēl PVN.

Pagaidām vēl neredzu jēgu abonēt šo prieku. Raksti interesanti, bet nekas wow. Ja būs augstas kvalitātes tiešraides ar normāliem komentētājiem, tad varbūt. Reportāžas no notikumu vietām, analīzes...
"...augstas kvalitātes tiešraides ar normāliem komentētājiem..." tad arī cena būtu cita, jo, pats labi saproti, kā tā nodrošināšanai vajag lielākus ieguldījumus.

Īstenībā visa problēma ir daudz vienkāršāka (taču grūtāk atrisināma) - attieksmē.
Cilvēki neuzskata, ka par Internetā pieejamo info (datiem arī) būtu jāmaksā... jo tas taču ir INTERNETS... .

+8 [+] [-]

, 2010-01-04 22:17, pirms 2 gadiem
Vispār neviens vēl nav mēģinājis atbildēt uz diskusijas autora jautājumu. Es nezinu, mani tas neskar (jo abonēju SA) bet mani arī interesē, kā var dabūt tos punktus, kas tiek pārvērsti naudā par kuru var lasīt SA+.

-1 [+] [-]

, 2010-01-04 22:18, pirms 2 gadiem
keisx rakstīja: Kārli, varbūt kļūdos, bet bkventspils.lv arī šī informācija nav pieejama parastajiem ļaudīm - vai tas būtu jāsaprot, ka Ventspils klubs par trenera atlaišanu uzzināja vēlāk kā SA?
Atvaino, bet nezinu. Es tikai izteicu savu versiju, pats neesmu lietas kursā par šo Galvanoska lietu.

polārlācens
Ne nu gluži mums, bet gan Sporta Avīzei.
1 2 3 4 5 6 7 214 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96