Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Video: "Lielvārde/Fatpipe" atspēlējas no 0:3 un sāk play-off ar uzvaru

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sēriju ar uzvaru sākusi "Lielvārde/FatPipe", kas šodien pretinieku laukumā spēkojās ar komandu "Apelsīns/Oxdog Ulbroka". Veselas 43 minūtes lielvārdiešiem neizdevās pārspēt lieliski spēlējošo ulbrokiešu vārtsargu Ivaru Dišereitu, kurš turklāt vēl pamanījās izcelties ar rezultatīvu piespēli, bet pēdējā periodā astoņu minūšu laikā tika gūti četri vārti. Gala rezultātā Lielvārdes komanda bija pārāka ar 5:3, sērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1:0. Jūsu uzmanībai piedāvājam noskatīties mača video apskatu.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-05-30 20:40, pirms 3 gadiem
Ja tas būtu profesionālāk organizēts sporta veids, tad spēles beigās par sitienu ar dūri pa seju spēlētājs Giņko būtu noraidīts - sarkanā kartīte un 5 min noraidījums ar izspēli vārtu priekšā. Plus jau spēles garumā vispār tiesneši nevadījās pēc oficiālajiem noteikumiem, grūdieni mugurā pie borta, no aizmugures pretiniekiem pacelē ar celi iet, ieskaitīti negūti vārti Lielvārdei. Žēl sportistu un treneru.
Bet tiesāšana ir un paliek amatieru līmenī florbolā.