Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI līgā trīs spēles, divas no tām - tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgā trīs spēles, divas no tām - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem paredzētas trīs spēles, divas no tām - "Ulbroka/FS Masters" pret Kocēnu "Rubeni" un Liepājas FK "Kurši" pret "Lielvārdi" – interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – "Rubene" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (6.) 11 spēlēs tikusi pie 18 punktiem. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 6:7 atzina FK "Rīga" pārākumu. Rezultatīvākais komandā un piektais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 26 (17+9) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.76% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā. Ulbrokas un Kocēnu komandu pirmā apļa duelī pēcspēles metienos ar 7:6 uzvarēja ulbrokieši.
Kocēnu "Rubene" (4.) deviņās spēles izcīnījusi 19 punktus. Šobrīd kocēniešiem ir piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta viesos pār "Vamieru/ViA" – 6:4. Pa 26 punktiem Kocēnu komandas labā guvuši Ritvars Bērziņš un Atis Stepāns, kuri līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā dala 6. un 7.vietu.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 17:00 FK "Kurši" – "Lielvārde" (Liepājas OC)

Liepājas FK "Kurši" (9.) desmit spēlēs tikusi pie 14 punktiem. Iepriekšējā mačā liepājnieki savā laukumā ar 7:5 uzvarēja "Bausku". Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 21 (11+10) punktiem ir Ričards Dēvits. Kad turnīra pirmajā aplī "Kurši" viesojās Lielvārdē, liepājnieki piedzīvoja sakāvi ar 8:15.
"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau desmit uzvaras pēc kārtas (31 punkts). Pēdējais panākums tika gūts Cēsīs pār "Lekringu" – 4:3. Lielvārdietis Toms Akmeņlauks ar 33 (23+10) punktiem ir rezultatīvākais visā līgā, arī viņa komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 87.68% atvairītu metienu ir labākais līgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 17:00 "Lekrings" – "Ķekavas Bulldogs" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (5.) desmit spēlēs tikusi pie 19 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki savā laukumā ar 3:4 atzina "Lielvārdes" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ar 21 (7+14) punktiem ir Andris Malkavs. "Lekringa" un "Ķekavas Bulldogs" pirmā apļa mačā tikai ar 3:2 uzvarēja cēsnieki.
"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi 11 mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau septiņi zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi viesos ar 4:7 atzina "Talsu/Krauzera" pārākumu. Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 14 (8+6) punktiem ir Oskars Repke.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...