Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"FBK Valmiera" un "Kurši" tiek pie 50 eiro soda

"FBK Valmiera" un "Kurši" tiek pie 50 eiro soda
FBK Valmiera
Foto: Floorball.lv

Latvijas florbola savienības sacensību komiteja ar 50 eiro soda naudu sodījusi divas Elvi florbola līgas komandas – "FBK Valmiera" un Liepājas "Kuršus" par sacensību nolikuma nepildīšanu.

"FBK Valmiera" sodīts ar 50 eiro naudas sodu par to, ka spēles sekretariātam netika nodrošinātas vienādas formas valmieriešu mājas spēlē pret Cēsu "Lekrings". Ar līdzīgu sodu par to pašu pārkāpumu sodīti Liepājas "Kurši", kuri nenodrošināja vienādas formas spēles sekretariātam liepājnieku pirmajā mājas spēlē pret "Rubeni".

Savukārt Latvijas čempionāta 1.līgas komandām par nolikuma neievērošanu tika izteikts brīdinājums. "RSU/Babīte" komanda nebija nodrošinājuši kvalitatīvu bumbiņu padevēju un laukuma apmaļu kārtotāju darbu. Komanda "Saulkalne" nebija nodrošinājusies ar otru spēļu formu, savukārt "Roja-Rauda Print" nebija nodrošinājuši vienādas formas sekretariātam un bumbiņu padevējus.


, 2016-09-29 14:31, pirms 8 gadiem
Kas tas vēl pa sviestu, ka sekretariātam jābūt vienādās formās?
LFS jau atradīs veidus kur un kā noslaukt piķi no klubiem, malači

Lai sakārto nekvalitatīvo tiesnešu jautājumu savā šķūnī un tad uzstāda klubiem tādas prasības!!!
, 2016-09-29 14:37, pirms 8 gadiem
Vai tad LFS ir devusi kādu finansējumu ,vai nodrošinājusi šos sekretariātus ar vienādām formām,ka tagad te pieprasa nez kādas prasības?Nav nekāda atbalsta no LFS puses.Tas taču ir galīgs sviests!
, 2016-09-29 15:16, pirms 8 gadiem
Tak nolikumā rakstīts, kur problēma nopirkt 3 vienādus krekliņus, brīnums, ka no nolikuma sapratuši, ka komandai jābūt vienādās formās...
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".