Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Līderi pastiprinās, piesaistot Bramani un Uzraugu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Līderi pastiprinās, piesaistot Bramani un Uzraugu
FBK "Lielvārde/FatPipe" vārtsargs Jānis Bramanis (vidū)
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Elvi vīriešu florbola līgas līdervienība "Lielvārde/FatPipe" soļo no vienas uzvaras uz otru, taču, domājot par izšķirošajām cīņām pavasarī, savas rindas spējuši pastiprināt ar Henriju Uzraugu un Jāni Bramani, līdz nākamā gada 1. maijam īrējot abus no "Ķekavas".

Pēdējo gadu vieni no galvenajiem titula pretendentiem "Lielvārde/FatPipe" pieskaitāmi favorītiem arī šajā sezonā, par ko liecina situācija turnīra tabulā, jo 15 mačos komanda izcīnījusi 41 punktu, atrodoties turnīra tabulas galvgalī, tuvākos sekotājus "Betsafe/Ulbroka" apsteidzot par diviem punktiem, turklāt nospēlējot par vienu maču mazāk. Komanda uzvarējusi 14 spēlēs pēc kārtas, taču, atskaitot pašu pēdējo cīņu Bauskā, piecas pēdējās cīņas uzvarētas ar minimālu vienu vārtu pārsvaru, kas neļauj būt drošiem, ka fināls Arēnā Rīga ir jau uzvarēts. Lai stiprinātu pozīcijas, komanda spējusi uz īres tiesībām piesaistīt divus meistarīgus florbolistus, nu jau bijušos "Ķekavas" līderus.

Vārtsargs Jānis Bramanis "Lielvārde/FatPipe" komandai pievienojās jau pirms iepriekšējās sezonas, radot labu konkurenci par vietu vārtos Jānim Salcēvičam, 26 cīņās tiekot galā ar 83.3% pretinieku metienu. Pirms jaunās sezonas bijušais Latvijas junioru izlases vārtsargs atgriezās dzimtā Ķekavas kluba rindās, kur bija neapšaubāms pirmais numurs vārtos, tiekot galā ar 80.56% metienu. Pāreju perioda beigās Bramanis atkal nolēmis atstāt "Ķekavu", lai pievienotos Lielvārdes klubam, atkal rados konkurenci un vienlaikus sniedzot palīdzīgu roku Salcēvičam, kurš ir ne mazāk pārliecinošs pirmais numurs savai komandai (85.5% atvairīto metienu). Paredzams, ka arī "Ķekava" līdz ar to iesaistīties vārtsarga meklējumos, jo pašlaik klubs paliek vien ar 18 gadus jauno Robertu Blumbergu ierindā, kurš šosezon laukumā pabijis vien 160 minūtes, atvairot 79.6% metienu.

"Ķekavai" problēmas varētu rasties ne vien ar vārtu sargāšanu, bet arī ar bumbiņu nogādāšanu pretējā cietoksnī, jo Bramanim līdzi uz Lielvārdi pošas arī Henrijs Uzraugs, kurš šosezon 12 mačos bija izcēlies ar 29 (18+11) punktiem, esot otrais rezultatīvākais komandā. Līdzīgi kā Bramanis, arī Uzraugs savu karjeru sācis šajā Ķekavas klubā, piecus gadus pavadot nu jau neesošajā RTU klubā.

Pašlaik "Ķekava" ar 21 punktu 14 spēlēs atrodas septītajā vietā turnīra tabulā, pirmo reizi kluba vēsturē esot ļoti labās pozīcijās, lai iekļūtu izslēgšanas spēļu turnīrā, jo Stalbes "Pārgauja" septiņas kārtas pirms regulārā turnīra noslēguma atpaliek par pieciem punktiem. Taču skaidrs, ka bez pastiprinājuma savas pozīcijas nosargāt būs ļoti grūti. Nākamo maču "Ķekava" aizvadīs 6. janvārī, viesos tiekoties ar "FBK Valmiera".

  -1 [+] [-]

, 2017-12-28 16:39, pirms 6 gadiem
Mīkstie, pašiem tak ahūnie jaunieši katru gadu esot, bet jāņem no citām blicēm, lai tāpat beigās pa muguru no Ulbrokas dabūtu, hehe.

     [+] [-]

, 2018-01-02 21:07, pirms 6 gadiem
Kads labums no tā Ķekavai?