Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Liepājnieki sagādā "Ogres Vilkiem" astoto zaudējumu pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Liepājnieki sagādā "Ogres Vilkiem" astoto zaudējumu pēc kārtas
Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle – Liepājas "Kurši/Ekovalis" viesojās pie turnīra pastarītes – FK "Ogres Vilki". Sensācijas nebija – pārliecinošu uzvaru ar 17:6 guva liepājnieki, sarūpējot Ogres komandai jau astoto neveiksmi pēc kārtas. Pa septiņiem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Ričards Dēvits un Mihails Kostusevs.

Ogrēniešiem neveiksmīgs bija jau pats spēles sākums, kad 1.minūtē viņu vārtiem lauzās Edgars Freimanis un, neskatoties uz aizsargu pretdarbību, spēja izdarīt metienu, pēc kura bumbiņa starp vārtsarga Edgara Engelberga kājām šķērsoja vārtu līniju – 1:0. Pēc septiņām nospēlētām minūtēm laukuma saimnieki ieguva skaitlisko pārsvaru, bet divu minūšu noraidījums šoreiz bija par labu liepājniekiem, kuru to izmantoja, gūstot vēl divus vārtus – 3:0. Tikai pirmā perioda pēdējā minūtē, kad viesi jau atradās vadībā ar 5:0, iemesls uzgavilēt beidzot bija arī ogrēniešiem – 1:5, ar precīzu metienu izcēlās viņu uzbrukuma līderis Elvijs Jankovskis. Liepājas florbolistiem līdz pārtraukumam atlikušā laika pietika, lai gūtu vēl vienus vārtus – 6:1.

Otrā perioda sākumā vēl divus vārtus guva ogrēnietis Elvijs Jankovskis, atjaunojot zināmu intrigu (3:6). Tomēr lauzt spēles gaitu "Ogres Vilkiem" neizdevās – pēc otrās trešdaļas komandai "Kurši/Ekovalis" bija jau astoņu vārtu pārsvars (11:3). Pēdējā perioda sākumā laukuma saimniekiem izdevās gūt trīs vārtu pēc kārtas, padarot rezultātu kaut nedaudz pieklājīgāku – 6:11. Mača izskaņā laukumā uzvirmoja emocijas, kuru dēļ par nesportisku uzvedību uz 12 minūtēm katrs tika noraidīti ogrēnietis Kristaps Tontegode un liepājnieks Edgars Freimanis. Galarezultātā Ogres florbolistiem no sagrāves gan neizdevās izvairīties – ļoti pārliecinošu uzvaru ar 17:6 svinēja Liepājas komanda.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Gustavs Griezītis, kurš šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākais ar septiņiem punktiem katram bija Ričards Dēvits un Mihails Kostusevs, 4 (2+2) punkti Edgara Freimaņa kontā, pa trim punktiem sakrāja Ingars Jansons un Miķelis Krūms, divi goli Kristapam Ošam-Ervicam, bet pa 2 (1+1) punktiem – Gintam Siliņam un Ivo Popovam. Par labāko starp ogrēniešiem atzina Elviju Jankovski, kurš ar 5 (4+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 4 (1+3) punkti Markusa Januševska kontā. Komandai "Kurši/Ekovalis" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 12 punktu, bet joprojām 7.vieta. Ogrēnieši joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā.

FK "Ogres Vilki" – "Kurši/Ekovalis" 6:17 (1:6, 2:5, 3:6)
Metienu attiecība:
28:30 (9:14, 4:9, 15:7)
Rezultatīvākie:
FK "Ogres Vilki" – Elvijs Jankovskis 5 (4+1), Markuss Januševskis 4 (1+3), Mārtiņš Ansons 1 (1+0), Toms Rislings 1 (0+1), Kristaps Tontegode 1 (0+1).
"Kurši/Ekovalis" – Ričards Dēvits 7 (5+2), Mihails Kostusevs 7 (3+4), Edgars Freimanis 4 (2+2), Ingars Jansons 3 (2+1), Miķelis Krūms 3 (0+3), Kristaps Ošs-Ervics 2 (2+0), Gints Siliņš 2 (1+1), Ivo Popovs 2 (1+1), Kaspars Klamers 2 (0+2), Gustavs Griezītis 1 (1+0), Arvis Aniņš 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2018-10-28 22:23, pirms 5 gadiem
Tikai Ogre, Tikai Vilki!