Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā trīs spēles, sieviešu - divas

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas trīs vīriešu Virslīgas spēles. Cīņu starp komandām "Kurši" un "Lielvārde" no Liepājas Olimpiskā centra interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV. Divas spēles notiks sieviešu Virslīgā.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 "Ķekavas Bulldogi" – "Talsi/Triobet" (Ķekavas sporta namā)
Virslīgas debitante "Ķekavas Bulldogi" (12.v) aizvadījuši sešas spēles un, lai arī Kocēnos izdevās ar 10:7 pārspēt "Rubeni", ar trim punktiem ieņem pēdējo vietu. Tam par iemeslu ir ļoti negatīvā gūto un zaudēto vārtu attiecība – 25:85. Rezultatīvākais ķekaviešu rindās bijis Henrijs Uzraugs ar 8 (5+3) punktiem, kurš pat iekļauts Latvijas izlases kandidātu pulkā.
"Talsi/Triobet" (4.v.) sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras, tostarp arī pār spēcīgo Cēsu "Lekringu". Pagājušajā nedēļā talseniekiem bija iespēja kļūt par Virslīgas līderiem, taču tas nenotika, jo tika piedzīvots smags zaudējums Stalbē pret "Pārgauju" – 3:9. Rezultatīvākais Talsu komandas sastāvā ir Artis Raitums ar 13 (7+6) punktiem.

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Lielvārde" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" (5.v.) aizvadījuši septiņas spēles, kurās izcīnītas trīs uzvaras. Vakar liepājnieki savā laukumā uzņēma "Ulbroka/FS Masters", kam piekāpās tikai pēcspēles metienos – 4:5. Rezultatīvākais "Kuršu" rindās joprojām ir Gints Siliņš, kuram jau 17 (11+6) punktu un Virslīgas labāko bombardieru sarakstā dalīta 2. – 4.vieta. Pieminēšanas vērts ir liepājnieku vārtsargs Edgars Rimarenko, kurš debitējis Virslīgā ar 87.88 % atvairītu pretinieku metienu un savu amata brāļu topā ieņem augsto 2.vietu.
"Lielvārde" (1.v) uzvarējusi visās piecās spēlēs un vakar pēc panākuma savā laukumā mačā ar Kocēnu "Rubeni" (12:5) atgriezusies turnīra tabulas 1.vietā. Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sešiniekā ir veseli trīs lielvārdieši: 1.Toms Akmeņlauks ar 24 (14+10) punktiem, 2.Mikus Valpēters ar 17 (7+10) punktiem, bet 6. – komandas spēlējošais treneris Mihails Kostusevs ar 15 (8+7) punktiem.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 19.00 "RTU/Inspecta" – "Valmiera" (Rīgas Olimpiskajā centrā)
Rīgas "RTU/Inspecta" (7.v.) četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras. Pagājušajā nedēļā rīdzinieki viesojās pie "Ulbroka/FS Masters", kur samērā viegli uzvarēja ar 5:2. Rezultatīvākais starp "RTU/Inspecta" spēlētājiem ir Jānis Jansons, kura kontā 10 (3+7) punktu. Tieši Jansons kļuvis arī par visas Virslīgas visvairāk sodīto spēlētāju – 20 soda minūtes.
"Valmiera" (9.v.) sešās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, bet pagājušās nedēļas nogalē savā laukumā bija bezspēcīga pret Liepājas "Kuršiem" – 1:7. Rezultatīvākais "Valmieras" spēlētājs ar 7 (4+3) punktiem ir Mārtiņš Broks.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 11.00 "Rubene" – FK "Ķekava" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (2.v.) četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, tajā skaitā arī pār "Ķekavu" – 7:5. Par kocēniešu rezultatīvāko spēlētāju kļuvusi pieredzējusī uzbrucēja Liene Adamane, kurai jau 13 (8+5) punkti un dalīta 1.vieta visā Virslīgā. Vārtsardze Ilga Jēkabsone ir labākā savā pozīcijā – 86.76 % atvairītu pretinieču metienu.
FK "Ķekava" (4.v.) sezonas pirmajās trīs spēlēs piedzīvoja zaudējumus, bet ceturtajā pret RSU izcīnīja vismaz vienu punktu. Vismaz vienu tāpēc, ka LFS Sacensību komiteja pieņēmusi lēmumu, ka spēlē nav pabeigta, jo pēcspēles metienu sērijā katra no komandām izpildījusi tikai pa trim bullīšiem, lai gan nolikums paredz, ka jābūt vismaz pieciem. Uzvarētāju noskaidrošana atlikta uz 25.novembri, kad FK "Ķekava" un RSU aizvadīs nākamo savstarpējo maču. Rezultatīvākā ķekaviešu rindās ar 5 (4+1) punktiem ir Gundega Vancāne, bet vārtsardze Zane Veidenbauma ir trešā labākā Virslīgā ar 81.25 % atvairītu metienu.

Pulksten 13.00 "Ķekavas Bulldogs" – RSU (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogs" (3.v.) sezonu uzsāka ar uzvaru pār FK "Ķekava". Lai arī pārējos trijos mačos piedzīvoti zaudējumi, ķekavietes parādīja, ka spēj sagādāt problēmas jebkurai sāncensei. Rezultatīvākā "Ķekavas Bulldogs" sastāvā ar 8 (6+2) punktiem ir Līga Vancāne.
RSU (1.v.) sezonas pirmajos trijos mačos izcīnīja uzvaras, bet pēdējā pret "Ķekavas Bulldogs" zaudēja vismaz punktu. Rezultatīvākā gan savā komandā, gan arī visā Virslīgā ir aizsardze Gunita Kārkliņa – 13 (3+10) punktu. Vārtsardzei Liānai Aldiņai 84.00 atvairītu metienu un 2.vieta starp Virslīgas vārtsardzēm.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.