Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" bez tiesībām zaudēt, "Lielvārde" un "Mogo-RTU/Rockets" – par 3. uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" bez tiesībām zaudēt, "Lielvārde" un "Mogo-RTU/Rockets" – par 3. uzvaru
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks pusfināla sērijas piektās spēles – "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā mēģinās izcīnīt izšķirošo uzvaru pār Kocēnu "Rubeni", bet Rīgā "Mogo-RTU/Rockets" un "Lielvārde" centīsies izvirzīties vadībā ar 3:2. Abus mačus interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 17:00 "Cēsu alus/Lekrings" - "Rubene" (Cēsu sporta kompleksā), sērijā 3:1

Pirmajās divās spēlēs, kas notika Cēsīs, "Cēsu alus/Lekrings" un Kocēnu "Rubene" uzvaras dalīja uz pusēm – sēriju ar panākumu (8:4) sāka cēsnieki, bet jau nākamajā dienā kocēnieši revanšējās (6:3). Trešajā mačā, kas notika jau Kocēnos, Cēsu komandai izdevās iegūt triju vārtu pārsvaru (5:2) un nosargāt to, svinot svarīgu uzvaru ar 6:4. Arī ceturtajā spēlē bija līdzīgs scenārijs – cēsnieki, joprojām būdami viesu lomā, pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:1, bet pēdējā trešdaļā burtiski sagrāva "Rubeni" (9:3), nonākot vienas uzvaras attālumā no fināla (sērijā – 3:1). Izslēgšanas spēlēs par "Cēsu alus/Lekringa" uzbrukuma līderiem kļuvuši Andris Rajeckis un Emīls Dzalbs – katram pa 14 punktiem. Starp vārtsargiem labāk veicies Anrijam Ventam, kurš atvairījis 84.09% pretinieku metienu. Lielāks spēles laiks gan bijis Normundam Krūmiņam, kurš ticis galā ar 81.01% metienu. "Rubenes" rindās ar rezultativitāti izceļas Ingars Matisons, kurš guvis jau 13 vārtus. Starp Kocēnu komandas vārtsargiem labāk veicies Ārim Aldiņam, kuram arī lielāks spēles laiks – 82.12% atvairītu metienu. Tiesa, iepriekšējā mačā viņš traumas dēļ palika aiz borta. Ārim Ulmanim 78.69% atvairītu metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 19:00 "Mogo-RTU/Rockets" - "Lielvārde" (NBS Sporta kompleksā, Rīgā), sērijā 2:2

Sērijā starp "Mogo-RTU/Rockets" un "Lielvārdi" divas reizes vadībā izvirzījās studenti, bet lielvārdieši tikpat reižu spēja atjaunot neizšķirtu – 2:2. Rīgā vispirms ar 6:3 uzvarēja mājinieki, bet pēc tam "Lielvārde" ar 10:7. Lielvārdē rīdzinieki, kuru sastāvā pēc traumas sadziedēšanas atgriezās vārtsargs Andis Blinds, svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:3, bet otrajā mačā "Lielvārde" revanšējās ar 3:2. Izslēgšanas spēlēs rezultatīvākais "Mogo-RTU/Rockets" sastāvā ar 21 (19+12) punktiem ir Atis Blinds, bet "Lielvārdes" rindās uzbrukuma līdera lomu uzņēmies Toms Akmeņlauks, kuram jau 25 (18+7) punkti. Starp rīdzinieku vārtsargiem labāk veicies Andim Blindam, kurš atvairījis 88.46% metienu, bet Lielvārdes komandā praktiski visu izslēgšanas spēļu smagumu uz saviem pleciem nesis Jānis Salcevičs, kurš to darījis samērā sekmīgi – 87.10% neitralizētu metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT

ELVI florbola līgas spēles par medaļām notiks 11.aprīlī Jelgavas Olimpiskajā centrā. Vairāk lasīt: ŠEIT. SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā (ŠEIT) notiek biļešu iepriekšpārdošana.
Komandas, kuras regulārajā turnīrā ierindojās augstākā vietā, būs mājinieku statusā un spēli sāks C sektora pusē. Ar biļetēm uz atsevišķām spēlēm ieeja spēļu zālē būs atļauta 30 minūtes pirms attiecīgā mača.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...