Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Akmentiņš: "Izslēgšanas spēlēs noteikti iekļūsim"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Akmentiņš: "Izslēgšanas spēlēs noteikti iekļūsim"
Bauskas novads Latvijas IV Olimpiādē

Pēc vairāku gadu pārtraukuma florbola laukumos atgriezies viens no visu laiku rezultatīvākajiem FK "Bauska" spēlētājiem Māris Akmentiņš. Pēc pirmās cīņas florbolists izteicies, ka komanda noteikti spēlēs play-off turnīrā.

Turnīra ievadā "FK Bauska" savā laukumā ar 7:12 piekāpās Cēsu "Lekrings", sešus no komandas septiņiem vārtiem gūstot spēlētājiem, kas dažādu iemeslu dēļ pērn nebija komandā. Ar 6 (4+2) punktiem izcēlās Toms Niedre, kurš pēc vienas sezonas pārtraukuma atgriezies komandā no "Ulbroka/FS Masters". Savukārt pa vieniem vārtiem guva Jānis un Māris Akmentiņš, no kuriem pēdējais nebija spēlējis vairākas sezonas.

"Protams, ka sajūtas ir lieliskas," pēc pirmās cīņas portālam sportsbauska.lv atzinis Māris Akmentiņš. "Komandā jūtos labi, vēl tikai jāpiestrādā pie fiziskās sagatavotības, bet citāti viss kārtībā." Spēli Akmentiņš sāka trešajā maiņā, bet cīņas gaitā tika pārvirzīts uz pirmo maiņu, kad nelielā savainojumā iedzīvojās Pēteris Zeltiņš: "Pirmajā maiņā jutos labi, ar partneriem ļoti labi sapratāmies. Ģirts Laugalis, kā jau vienmēr, lieliski redz laukumu, vienmēr atdos piespēli īstajā brīdī. Arī Toms Niedre Ulbrokā ir krietni audzis. Kopā ar jauniešiem trešajā maiņā – kā jau ar jauniešiem – skraidīšana vien' sanāca. Kopumā domāju, ka sezona būs laba un izslēgšanas spēlēs mēs noteikti iekļūsim."

Pēdējās divās sezonās FK "Bauska" nav spējuši kvalificēties izslēgšanas turnīram, bet pie pirmās uzvaras jaunajā sezonā komanda centīsies tikt 1.oktobrī, kad savā laukumā uzņems Liepājas "Kuršus".