Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene" un "Lekrings" ķers "Rīgu", "Pārgauja" - par trešo uzvaru

"Rubene" un "Lekrings" ķers "Rīgu", "Pārgauja" - par trešo uzvaru
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas četras vīriešu Virslīgas spēles. Stalbes "Pārgauja" uzņems "Bausku", mēģinot izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas, "Rubene" mačā ar Liepājas "Kuršiem", bet Cēsu "Lekrings" – ar "Valmiera/ViA" mēģinās atgūt turnīra līderes godu, kas šobrīd pieder "Rīgai", savukārt pie "Lielvārdes" viesosies "Talsi/Triobet". Spēles no Kocēniem, Lielvārdes un Valmieras interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 15.00 SK "Pārgauja" – "Bauska" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes SK "Pārgauja" (10.v.) čempionātu sāka ar pieciem zaudējumiem, bet nu ir izcīnījis divus panākumus. Pēdējā no mačiem, kas bija stalbiešu pirmā spēle savā laukumā šosezon, viņi ar 18:3 sagrāva "Talsi/Triobet" florbolistus. Divi Stalbes komandas uzbrukuma līderi ir Lauris Ābols ar 21 (13+8) un Ralfs Priedītis ar 20 (10+10) punktiem. "Pārgaujas" vārtsargs Ģirts Priedītis atvairījis 74.06 % pretinieku metienu.
"Bauska" (7.v.) sešās spēlēs svinējusi četras uzvaras. Pēdējā no saviem mačiem baušķenieki viesojās pie FBK "Valmiera/ViA", kur tika pie panākuma ar 7:3. Rezultatīvākais Bauskas komandas rindās ar 20 (12+8) punktiem ir Pēteris Zeltiņš.

Pulksten 16.00 "Rubene" –"Kurši" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (3.v.) aizvadījusi septiņas spēles, kurās izcīnītas sešas uzvaras. Pēdējās panākums svinēts savā laukumā, kur ar 8:4 tika pieveikta "Bauska". Pa 14 punktiem kocēniešu labā guvuši Reinis Mirkšs un Atis Stepāns, bet 13 punktu ir Laurim Zaicevam. Vārtu vīrs Āris Aldiņš neitralizējis 84.85 % pretinieku metienu.
Liepājas "Kurši" (5.v.) nospēlējuši sešus mačus, kuros piedzīvota tikai viena neveiksme. Pagājušajā nedēļā liepājnieki viesojās pie "Valmiera/ViA", kur uzvaru izcīnīja tikai pēcspēles metienos – 4:3. Liepājas komandas uzbrūkošais aizsargs Gints Siliņš guvis 14 (6+8) punktus, bet vārtsargs Edgars Rimarenko atvairījis 77.87 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19.00 "Lielvārde" – "Talsi/Triobet" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (11.v.) piecās spēlēs izdevies tikt pie diviem panākumiem. Pirms nedēļas lielvārdieši savā laukumā uzņēma "Ķekavu", un bija spiesti atzīt viesu pārākumu – 3:6. 8 (3+5) punktus guvis Toms Akmeņlauks, bet 7 (2+5) – Juris Gribusts. Starp lielvārdiešu vārtsargiem vislabāk veicies Armandam Puķītim – 86.59 % atvairītu metienu.
"Talsi/Triobet" (14.v.) aizvadījusi astoņas spēles, visās piedzīvojot zaudējumus. Pēdējā no neveiksmēm bija Stalbē, kur talsenieki ar 3:18 piekāpās "Pārgaujai". Rezultatīvākais komandā ar 9 (7+2) punktiem ir Amirs Alsaids, bet 8 (6+2) punktus guvis Daneks Balodis. Talsu komandas vārtsargs Markuss Plūdums atvairījis 78.38 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19.30 FBK "Valmiera/ViA" – "Lekrings" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (8.v.) septiņās spēlēs izcīnījis divas uzvaras. Savā iepriekšējā spēlē valmierieši uzņēma "Bausku", kam piekāpās ar 3:7. Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 9 (2+7) punktiem ir Gatis Liepiņš, bet vārtsargs Renārs Arājs atvairījis 79.06 % metienu.
Cēsu "Lekrings" (2.v.) arī aizvadījusi septiņas spēles, bet tikusi pie sešām uzvarām. Pēdējā no savām spēlēm cēsnieki ar 9:5 pieveica "Ulbroka/FS Masters" florbolistus. Rezultatīvākais šobrīd ir Mārtiņš Rajeckis ar 16 (7+9) punktiem, bet pa 14 punktiem guvuši Andris Rajeckis un Andris Malkavs. Cēsu komandas vārtsargs Normunds Krūmiņš atvairījis 81.25 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.