Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Jankovskis: "Jākoncentrējas visām 60 minūtēm"

Jankovskis: "Jākoncentrējas visām 60 minūtēm"
Elvijs Jankovskis Igaunijā guva divus vārtus un izdarīja vienu piespēli
Foto: Floorball.lv

"Ogres vilki" savā debijas sezonā piedzīvojuši neveiksmes pirmajās trijās spēlēs. Pašlaik reālākā iespēja "aizķerties" bija Igaunijas pilsētā Tartu un uz to norāda arī viens no kluba līderiem Elvijs Jankovskis.

"Spēles pirmo daļu tiešām bijām gatavi spēlei, bet otrajā daļā, iespējams, piezagās nevajadzīgas domas, kā rezultātā arī pazaudējām savu spēli un ļāvām pretiniekiem izmantot mūsu pašu kļūdas," pēc mača ar Igaunijas EMU atzina ogrēniešu labākais spēlētājs Elvijs Jankovskis, kurš mačā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. "Ja spēsim koncentrēties un izpildīt spēles plānu ilgāk par 30 vai 40 spēles minūtēm, tad domāju, ka panākumi nekur neizpaliks. Puišiem ir pārliecība, ka varam spēlēt ar ikvienu no virslīgas komandām un tieši tāpat arī tās apspēlēt."

Atgādināsim, ka turnīru ogrēnieši sāka ar 3:7 neveiksmi Stalbē pret vietējo "Pārgauju', jau pēc pirmās trešdaļas praktiski zaudējot izredzes uz pozitīvu rezultātu. Savukārt Igaunijas pilsētā Tartu otrās trešdaļas sākumā tika panākts 4:2 un vēl piecas minūtes pirms otrā perioda beigām rezultāts bija 5:3, taču tad četrās minūtēs tika zaudēti četri vārti. Atspēlēties vairs neizdevās un no Igaunijas nācās doties mājup ar nokārtām galvām un 6:10 zaudējumu.

"EMU SK" - FK "Ogres Vilki" 10:6 (2:3, 5:2, 3:1)
Metienu attiecība:
28:28 (11:8, 10:8, 7:12)
Rezultatīvākie:
"EMU SK" - Pāvels Semjonovs 7 (3+4), Svens Ūe 2 (2+0), Miko Sārivori 2 (1+1), Pauls Padriks 1 (1+0), Aleksandrs Petrovs 1 (1+0), Mortens Talviste 1 (1+0), Rolands Raja 1 (1+0), Jāns Tahiste 1 (0+1), Aleksandrs Avtušenko 1 (0+1), Arturs Okružko 1 (0+1), Maksims Terehovs 1 (0+1).
FK "Ogres Vilki" - Elvijs Jankovskis 3 (2+1), Rihards Zvirgzdiņš 2 (2+0), Edgars Birkenfelds 2 (0+2), Mārtiņš Ansons 1 (1+0), Kārlis Krastiņš 1 (1+0), Armands Osis 1 (0+1), Matīss Namsons 1 (0+1).


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.