Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" pārbrauc pāri "Rubenei"

"RTU/Inspecta" pārbrauc pāri "Rubenei"
Edgars Gailītis (RTU/Inspecta)
Foto: Ritvars Raits

Šovakar tika aizvadīta viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, kurā Rīgas "RTU/Inspecta" viesojās pie Kocēnu "Rubenes". Rīdzinieki divu dienu laikā izcīnīja jau otro uzvaru, kocēniešus sakaujot ar 9:3.

Lai kā vakar "Rubenes" treneris Ainārs Zelčs solījās, ka šodien viņa vadītā komanda sakodīs zobus un spēlēs tā, lai lauztu tradīciju, ka vienā spēlē kocēnieši uzvar, bet nākamajā noteikti zaudē, viesi jau līdz spēles vidum uzskatāmi nodemonstrēja, ka atbraukuši pakaļ trim punktiem – 5:0. Pēc otrās trešdaļas "RTU/Inspecta" pārsvaru jau varēja saukt par graujošu – 8:1. Pēdējo periodu ar 2:1 uzvarēja Kocēnu komanda, tomēr mājiniekiem tas bija gaužām vājš mierinājums, jo kopsummā tika piedzīvots smagākais zaudējums šajā sezonā – 3:9. Rīdzinieki pēc šī panākuma turnīra tabulā pakāpās uz 5.vietu, apsteidzot ne vien "Rubeni", bet arī Liepājas "Kuršus".

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Edgars Gailītis, kurš atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem. Toties ar rezultativitāti izcēlās Atis Blinds, kuram 3 (2+1) punkti, un Jānis Jansons, kurams 3 (0+3) punkti. Pa diviem vārtiem guva Toms Rutkis un Kristians Lisovskis. "Rubenes" sastāvā labākā spēlētāja gods vienu vārtu autoram Jurim Zilbertam.

"RTU/Inspecta" galvenais treneris Normunds Zvejnieks atzīst, ka viņa vadītajai komandai vajadzēja zināmu laiku, lai atrastu pareizos spēlētāju virknējumus, spēles ritmu un florbolistu sapratni laukumā. Gribēšana rīdziniekiem bijusi, tagad pierādīts, ka ir aŗi varēšana – "RTU/Inspecta" vieta nekādā gadījumā nav turnīra tabulas vidusdaļā. Treneris sola, ka turpmāk komanda centīsies rādīt arvien interesantāku un saturīgāku spēli. Runājot par pretiniekiem, Zvejnieks uzsvēra, ka kocēnieši nenospēlēja nemaz tik slikti, kā varētu spriest tikai pēc rezultāta. Vienkārši – rīdzinieki šovakar bija maksimāli koncentrējušies cīņai un samērā labi izmantoja visas savas vārtu gūšanas iespējas.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, 25.novembris

"Rubene" – "RTU/Inspecta" 3:9 (0:1, 1:7, 2:1)

Metienu attiecība:
40:35 (12:14, 10:15, 13:11)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Jānis Bagāts 1 (1+0), Juris Zilberts 1 (1+0), Lauris Niezers 1 (1+0), Andris Jēkabsons 1 (0+1), Mārtiņš Zelčs 1 (0+1).
"RTU/Inspecta" – Atis Blinds 3 (2+1), Jānis Jansons 3 (0+3), Toms Rutkis 2 (2+0), Kristians Lisovskis 2 (2+0), Edžus Ceriņš 2 (0+2), Edžus Bunka 1 (1+0), Mairis Laiva 1 (1+0), Jānis Levanovičs 1 (1+0), Niks Ķuzulis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".