Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Abramovs: "Pašlaik vairāk domājam par spēles saturu"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Abramovs: "Pašlaik vairāk domājam par spēles saturu"
Aleksandrs Abramovs savus pirmos vārtus sezonā guva, realizējot soda metienu
Foto: Floorball.lv

Cēsu "Lekrings" florbolisti jauno sezonu sākuši ar spraigu spēli Kocēnos pret vietējo "Rubeni", kur nācās piedzīvot neveiksmi ar rezultātu 3:4. Par labāko cēsnieku rindās atzina Aleksandru Abramovu, kurš uzskata, ka komanda kopumā aizvadījusi labu spēli.

Cēsu "Lekrings" līdz pat otrās trešdaļas izskaņai atradās vadībā, taču divi zaudēti vārti perioda izskaņā un vēl vieni trešā perioda ievadā lika nonākt 2:4 iedzinējos un turpinājumā Aleksandrs Abramovs ar realizētu soda metienu spēja sadeldēt rezultāta starpību līdz minimumam, ar ko nepietika punktiem. Tieši Abramovs arī tika atzīts par labāko savā komandā un pēc mača sniedza nelielu komentāru Sportacentrs.com:

"Šajā sezonas posmā galvenais ir domāt par spēles saturu, ne tik daudz par rezultātu. Taču jebkurā gadījumā, uzkāpjot uz laukuma, vienmēr no tā gribi aiziet kā uzvarētājs – arī šajā, nosacītajā komandas pārbūves laikā. Domāju, ka nospēlējām labi – lielāko spēles daļu kontrolējām cīņas gaitu un radījām vairāk vārtu gūšanas momentu nekā pretinieki. Lai uzvarētu pietrūka meistarības uzbrukumā, jo četri ielaistie vārti ir pietiekami maz, lai pēc spēles varētu aiziet paceltām galvām. Bijām pacietīgi aizsardzībā un turējāmies pie spēles plāna, tāpēc arī ielaidām tikai četrus vārtus, tajā pašā laikā neizmantojām ļoti daudz iespēju pie pretinieku vārtiem. Arī skaitliskais vairākums nenesa rezultātu. Noteikti gribu uzteikt arī abu komandu vārtsargus, kuri aizvadīja ļoti labu spēli."

Nākamajā nedēļas nogalē "Lekrings" aizvadīs divas spēles savā laukumā un jaunieklātā grīdas seguma: "Lai iesvētītu jauno Cēsu laukumu ar uzvaru, jāpiestrādā pie maiņu sadarbībām un vairākuma izspēles," sarunu noslēdza Aleksandrs Abramovs.