Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ķekavas "Zemene" vēl nav sodīts

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ķekavas "Zemene" vēl nav sodīts
Foto: sieviesuklubs.lv

19.februārī Ķekavā Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas astotdaļfināla spēles starp komandām "Ķekava" un "Valmiera" laikā laukumā izskrēja puskails (tikai apakšbiksēs un zeķēs tērpts) jaunietis, kura dēļ nācās apturēt maču. Ķekavas novada pašvaldības policija par šo pārkāpumu uzsākusi administratīvo lietvedību.

Kā portālu Sportacentrs.com informēja Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, jaunietis ir sniedzis savu paskaidrojumu. Policijas darbinieki turpina pierādījumu vākšanu. Jaunieša darbībās varētu būt saskatāmas pārkāpuma, kas paredzēts Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167.pantā (sīkais huligānisms) pazīmes. Par tādu pārkāpumu paredzēts naudas sods no 50 līdz 250 latiem vai arī administratīvais arests uz laiku līdz 15 diennaktīm. Lēmumu pieņems tiesa.

Pa to laiku minēto incidentu izskatījusi arī Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja, kas konstatēja, ka klubs nav nodrošinājis sporta kompleksā sabiedrisko kārtību, tāpēc komanda "Ķekava" sodīta ar naudas sodu 50 latu apmērā. Lēmumu vēl var pārsūdzēt, taču "Ķekavas" treneris Mārtiņš Jarohovičs atklāja, ka tas visdrīzāk netikšot darīts. Jāpiebilst, ka Sacensību komitejas piespriestās sankcijas nav pārāk bargas, jo Nolikums paredz naudas sodu līdz 300 latiem, kā arī nākamās vai nākamo spēļu aizvadīšanu bez skatītājiem, neitrālā vai pat pretinieku laukumā.

VIDEO

Uzziņa: Zemene jeb Liene Buldure 2004.gada 4.septembrī pārtrauca starptautisku futbola maču starp Latvijas un Portugāles izlasēm, kad izskrēja laukumā, ģērbusies tikai biksītēs un baltos zābaciņos. Pret šo strīkeri pat tika ierosināta krimināllieta un celta apsūdzība par huligānismu. Prokuratūra krimināllietu izbeidza, L.Bulduri nosacīti atbrīvojot no kriminālatbildības un nosakot viņai par pienākumu sešu mēnešu laikā neizdarīt jaunus noziedzīgus nodarījumus.

VIDEO

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-24 15:02, pirms 12 gadiem
Ja salīdzina abus video, īstā zemene daudz labāka...

  -2 [+] [-]

, 2012-02-24 15:26, pirms 12 gadiem
Florbola savienība līdzīgi kā bokseri mēģina celt popularitāti ar dažādiem ekscesiem

  +3 [+] [-]

, 2012-02-24 17:07, pirms 12 gadiem
noro rakstīja: Florbola savienība līdzīgi kā bokseri mēģina celt popularitāti ar dažādiem ekscesiem
Bet sanāk!