Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Valmiera/ViA" vēlreiz sarūgtina ulbrokiešus

"Valmiera/ViA" vēlreiz sarūgtina ulbrokiešus
"Valmiera/ViA"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notika viena vīriešu Virslīgas spēle – FBK "Valmiera/ViA" Vidzemes olimpiskajā centrā uzņēma "Ulbroku/FS Masters". Tieši tāpat kā regulārā turnīra pirmajā aplī, arī tagad uzvaru svinēja valmierieši, šoreiz ar 7:4. Rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem uzvarētāju rindās bija Mārtiņš Broks.

Turnīra pirmā riņķa spēlē, kas notika Ulbrokā, ar 3:2 uzvarēja valmierieši. Tiesa, pēc tam labāk bija klājies "Ulbrokai/FS Masters", kas turnīra tabulā ar 35 punktiem ieņēma 6.vietu, kamēr "Valmiera/ViA" ar 22 punktiem turpināja cerēt uz iekļūšanu "play-off" zonā, tāpēc par šīvakara spēles favorītiem varēja uzskatīt tieši Ulbrokas florbolistus.

Valmieriešu gan to neņēma vērā un jau pirmās trešdaļas laikā izvirzījās vadībā ar 4:0, piespiežot viesu treneri veikt vārtsargu maiņu. Tomēr arī pēc otrās trešdaļas "Valmierai/ViA" joprojām bija četru vārtu pārsvars – 6:2. Pamatlaika izskaņā, kad "Ulbroka/FS Masters" zaudēja ar 3:6, viesi sāka mainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Vienus vārtus 59.minūtē Reino Ješēvics atguva (4:6), taču punktu mačam pielika valmierietis Ivo Balodis, kurš minūti pirms finālsvilpes raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos ulbrokiešu vārtos – 7:4. Valmieras komanda pēc šī panākuma ar 25 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 9.vietu.

Rezultatīvākais uzvarētāju komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Elvijs Jankovskis, kuram 3 (2+1) punkti. Divus golus iemeta Ivo Balodis. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina triju rezultatīvu piespēļu autoru Pēteri Freimani, divi vārti Reino Ješēvica kontā.

FBK "Valmiera/ViA" – "Ulbroka/FS Masters" 7:4 (4:0, 2:2, 1:2)
Metienu attiecība:
29:25 (9:7, 12:10, 8:8)
Rezultatīvākie:
FBK "Valmiera/ViA" – Mārtiņš Broks 4 (1+2), Elvijs Jankovskis 3 (2+1), Ivo Balodis 2 (2+0), Gatis Liepiņš 1 (1+0), Ričards Eglītis 1 (1+0), Krišs Lužinskis 1 (0+1), Mārcis Mednis 1 (0+1).
"Ulbroka/FS Masters" – Pēteris Freimanis 3 (0+3), Reino Ješēvics 2 (2+0), Eduards Stūre 1 (1+0), Reinis Millers 1 (1+0), Ēriks Akulovs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".