Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" pret "Latgranula/Līgatne" – interneta TV tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" pret "Latgranula/Līgatne" – interneta TV tiešraidē
Foto: Madara Rudzīte

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks divas spēles. Vienu no tām – starp Kocēnu "Rubeni" un "Latgranula/Līgatne" - interneta tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16:00 "Rubene" – "Latgranula/Līgatne" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (7.vieta) izcīnījusi 31 punktu, 21 spēlē gūstot 133 vārtus un tieši tikpat arī ielaižot. "Latgranula/Līgatne" ar 24 punktiem 20 spēlēs ieņem 9.vietu. Kocēnieši iepriekšējā kārtā viesojās pie Liepājas "Kuršiem", kur piedzīvoja zaudējumu ar 4:8, bet līgatnieši sīvā cīņā ar 2:4 piekāpās Cēsu "Lekringam". Abu komandu pirmajā šīs sezonas spēlē ar 9:8 uzvarēja "Rubene".
Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanāls).

Pulksten 18:00 FK "Bauska" - "Kurši" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
"Bauska" (10.vieta) 21 mačā tikusi pie 23 punktiem. Pēdējos divos mačos baušķenieki piekāpās turnīra līderēm - "RTU/Inspecta" un "Lielvārdei". Sevišķi sīvs mačs bija pret lielvārdiešiem – vicelīderu pārākums tika atzīts tikai ar 4:5. Liepājas "Kurši" (6.vieta, 36 punkti) nav zaudējuši cerības uz vietu labāko kvartetā, kas izslēgšanas spēlēs ļautu iesaistīties no ceturtdaļfināla. Pēdējos divos mačos liepājnieki svinējušu uzvaras – 8:4 pār "Rubeni" un 6:3 pār "Valmieru". "Bauskas" un "Kuršu" pirmajā savstarpējā spēlē ar 7:5 uzvarēja liepājnieki.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16:00 "RSU/Runway" – "Rubene" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Trešo reizi šosezon spēkiem mērosies abas sieviešu Virslīgas favorītes - Rīgas "RSU/Runway" (1.vieta) un Kocēnu "Rubene" (3.vieta). Pirmajā mačā ar 3:2 uzvarēja kocēnietes, bet otrajā rīdzinieces revanšējās, tiesa, tikai pēcspēles metienos – 5:4. Nevienai no pārējām trim Virslīgas komandām ne "RSU/Runway", ne "Rubene" nav zaudējušas ne punkta. Turnīra rezultatīvākās spēlētājas gods pašlaik pieder Luīzei Biļinskai (RSU/Runway) – 35 (18+17) punkti. Arī starp vārtsardzēm labākā statistika ir Rīgas komandas pārstāvei Montai Čēmai – 95,12 % atvairītu metienu.

Izmantotie resursi: floorball.lv