Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Florbola čempionātu sāk "Pārgauja", pārējie turpina

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Florbola čempionātu sāk "Pārgauja", pārējie turpina
Foto: floorball.lv

Šonedēļ startēja Latvijas 22. čempionāts florbolā – 12 komandas jau aizvadījušas pa vienai spēlei, šodien pirmo reizi laukumā dosies arī Stalbes "Pārgauja", kas viesosies pie "Ulbroka/FS Masters". Otru dienas maču no Liepājas Olimpiskā centra starp "Kuršiem" un FBK "Valmiera/ViA" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – SK "Pārgauja" (Ulbrokas sporta kompleksā)

"Ulbroka/FS Masters" pirmo jaunā čempionāta spēli aizvadīja jau vakar, kad savā laukumā uzņēma FK "Rīga" florbolistus. Abās komandās debitēja galvenie treneri (ulbrokiešus vada Andris Pīlups, bet rīdziniekus – Jānis Peičs), abās punktus guva tikai pirmās jeb triecienmaiņas spēlētāji. Šajā duelī pārāka izrādījās "Ulbroka/FS Masters" (8:5), bet tās līderis Ainārs Juškēvičs jau pirmajā mačā pieteicās uz labākā bombardiera un rezultatīvākā spēlētāja lomu – 6 (5+1) punkti.
Arī Stalbes "Pārgauja" ir viena no tām komandām, kas starpsezonā piedzīvojusi galvenā trenera maiņu – Ilvara Baloža vietā stājies Mārtiņš Jarohovičs, kurš pēdējās trīs sezonās savus vadītos klubus ("Ķekava", "FK Rīga") aizvedis līdz labāko četriniekam. SK "Pārgauja" pastiprinājuši vārtsargs Renārs Arājs un uzbrucējs Ronalds Arājs (abi no "FBK Valmiera/ViA"). Komandai bija nepieciešams nopietns papildinājums vārtsargu līnijā un Renāra Arāja personā tādu ir izdevies iegūt. Komandas mērķis šajā sezonā ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Pulksten 17:00 "Kurši" - FBK "Valmiera/ViA" (Liepājas OC)

Liepājas "Kurši" jau sākuši gūt rezultātu no tā, ka komandas sastāvs, ja salīdzina ar iepriekšējo sezonu, praktiski nav mainījis, piedevām vasarā kārtīgi pastrādāts sezonā. Vakar liepājnieki viesojās pie sev neparocīgās "Bauskas" un svinēja uzvaru ar 6:5. Divus vārtus "Kuršu" labā guva Kristaps Ošs-Ervics, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Edgars Rimarenko.
Arī FBK "Valmiera/ViA" čempionātu sākusi ar uzvaru un trim punktiem turnīra tabulā. Vakar valmierieši savā laukumā salauza ievērojami atjaunotās komandas "Ķekavas Bulldogs" pretestību – 9:6. Labākais starp Valmieras florbolistiem šajā mačā bija Ints Vilks ar 4 (1+3) punktiem, bet pa 3 (2+1) punktiem guva Elvijs Jankovskis un Mārtiņš Broks.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...