Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ulbrokieši sakauj "Valmieru" un kā beidzamie iekļūst pusfinālā

Ulbrokieši sakauj "Valmieru" un kā beidzamie iekļūst pusfinālā
"Betsafe Oxdog Ulbroka". Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Par ELVI florbola līgas vīriešiem ceturto pusfinālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka", kas ceturtdaļfināla sērijas septītajā spēlē savā laukumā ar 11:3 sakāva FBK "Valmiera" florbolistus. Aizraujošajā sērijā ulbrokieši izrādījās pārāki ar 4:3, bet pusfinālā viņus gaida duelis ar komandu "Talsu NSS/Krauzers".

"Betsafe Oxdog Ulbroka", kas regulārajā turnīrā ieņēma pirmo vietu, ceturtdaļfināla sērijā tikās ar "Valmieru", kas finišēja tikai astotajā vietā. Interesanti, ka pagājušajā pavasarī tieši abas šīs komandas cīnījās ELVI florbola līgas finālā, par čempioni kļuva Ulbrokas komanda, kas valmieriešus pārspēja tikai pagarinājumā. Ceturtdaļfinālu ulbrokieši sāka savā laukumā, pirmajā mačā svinot pārliecinošu uzvaru ar 5:0, bet otrajā piekāpjoties ar 5:9. Nākamajā nedēļā jau Valmierā vispirms ar 12:1 triumfēja viesi, bet pēc tam mājinieki revanšējās pēcspēles metienos. Pagājušās nedēļas nogalē abas pretinieces pa uzvarai izcīnīja savā laukumā – ulbrokieši bija pārāki ar 6:3, bet valmierieši 7:3. Līdz ar to pēc sešām sērijas spēlēm rezultāts bija neizšķirts (3:3), tāpēc visam vajadzēja izšķirties šovakar Ulbrokas sporta kompleksā.

Kā pirmie jau 5.minūtē uzgavilēja Valmieras florbolisti, jo viņu pieredzējušākais spēlētājs Aigars Belasovs realizēja uz mājinieku vārtiem piespriesto soda metienu – 1:0. Ilgi priecāties viesiem gan neiznāca, jo nākamo deviņu minūšu laikā Ulbrokas florbolisti guva piecus vārtus pēc kārtas – 5:1. Pa golam pretinieku vārtos iemeta Rolands Kovaļevskis, Kārlis Jānis Petrovskis, Edžus Ceriņš, Atis Blinds un Matīss Kristians Morozovs. Ulbrokieši laukumā dominēja arī otrajā trešdaļā, kuras laikā rezultāts kļuva pavisam graujošs – 8:1. Nebija nekāda pārsteiguma, ka pēdējā periodā Valmieras florbolistiem neizdevās lauzt spēles gaitu - "Betsafe Oxdog Ulbroka" šajā mačā triumfēja ar 11:3, bet visā sērijā bija pārāka ar 4:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Lauris Zaicevs, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Pa trim rezultativitātes punktiem arī Atim Blindam un Rolandam Kovaļevskim, pa diviem goliem iemeta Kārlis Jānis Petrovskis un Kristers Eglītis, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Edžus Ceriņš un Matīss Kristians Morozovs. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Kaspars Janēvičs, kurš ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Divi vārtu guvumi Aigaram Belasovam. Līdz ar to Valmieras komandai šī sezona noslēgusies, bet ulbrokieši jau šīs nedēļas nogalē sāks pusfināla sēriju pret Talsu florbolistiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2019-03-21 23:08, pirms 5 gadiem
Kad ulbrokieši normāli noskaņojas spēlei, tā Valmieras nabagi neko nevar izdarīt.
, 2019-03-22 10:50, pirms 5 gadiem
Vīrusainis rakstīja: Kad ulbrokieši normāli noskaņojas spēlei, tā Valmieras nabagi neko nevar izdarīt.
Būtu nu labāk gājis kopā ar savu Rubeni brūces laizīt.
, 2019-03-22 13:19, pirms 5 gadiem
Vīnkalns ar lielisko tiesāšanu atkal izcēlās gan vienai, gan otrai komandai svilpa kaut kādus sūūū
Visu cieņu Ulbrokai, lieliska aizsardzība, žēl ka sezona beigusies Valmierai, bet malači cīnījās
Spēles organizēšana - Āāārprāts, stāvēju 2 h kājās tribīņu ejās, visi bakstās, gandrīz nositos, gaisa nav, 1/4 no laukuma neredzu.
Paldies Gustavam par starplaiku konkursiem un labo atmosfēru no abu komandu līdzjutējiem.
Ulbroka būvējiet lielāku zāli, gan pašiem, gan ciemiņiem būs labāk.
, 2019-03-22 21:04, pirms 5 gadiem
ZajacLV rakstīja: Būtu nu labāk gājis kopā ar savu Rubeni brūces laizīt.
Vispār jau esmu citas Vidzemes komandas fans, kurai sezona vēl rit pilnā sparā, tā kā aplauziens, lūzer.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".