Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Bauskas un Lielvārdes komandu treneru komentāri

Bauskas un Lielvārdes komandu treneru komentāri
FK "Bauska" galvenais treneris Ingus Panteļejevs
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Pēc vienas no vakar notikušajām Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas izslēgšanas spēlēm, kurā FK "Bauska" savā laukumā ar 7:9 atzina "Lielvārdes" florbolistu pārākumu, portāls Sportacentrs.com lūdza nelielus komentārus abu komandu galvenajiem treneriem – Ingum Panteļejevam un Atim Blindam.

Ingus Panteļejevs, FK "Bauska": Kā redzams pēc rezultāta, ar deviņiem ielaistiem vārtiem nav iespējams vinnēt. Mūsu iesistie septiņi vārti, es uzskatu, ir daudz, ņemot vērā, kāds ir mūsu sastāvs, jo Māra Akmentiņa, mūsu rezultatīvākā spēlētāja, joprojām nav Latvijā. Ir ļoti neliela cerība, ka viņš varētu atbraukt, taču fakts ir tāds, ka Māris šo laiku nav trenējies.

Teikšu, ka ar uzbrukumu viss bija kārtībā, bet ar aizsardzību - galīgi, galīgi, galīgi garām... Mums bija ļoti daudz kļūdu aizsardzībā, ļoti daudz, tas arī atspoguļojās spēles rezultātā. Uz rītdienas spēli noteikti pamainīsim taktiku un spēlēsim citādāk, jo tagad mēs redzējām – pretinieku komandā ir ļoti daudz spēlētāju, viņi visu laiku mūs "spiež nost", tāpēc jāspēlē nedaudz savādāk.

Atis Blinds, "Lielvārde": Ar rezultātu esmu apmierināts, jo uzvarējām un šī uzvara mums dod morālo pārsvaru pār pretiniekiem. Bet, runājot par spēli, kārtējo reizi nācās panervozēt, jo mača gaitā vienu reizi zaudējām savu pārsvaru, bet otrā (spēles izskaņā) daudz netrūka. „Lielvārdes” florbolistiem ir tāds niķis, kas varētu būt saistīts ar viņu jaunību un pieredzes trūkumu – neprotam noturēt pārsvaru. Tas ir labi, ka mums bieži izdodas atspēlēties, bet jāprot arī saglabāt vadību.

Šodien visas astoņas vīriešu virslīgas komandas, kuras piedalās astotdaļfinālā, aizvadīs savus otros mačus. Atgādināsim, ka iekļūšanai izslēgšanas spēļu nākamajā kārtā ir nepieciešamas trīs uzvaras. Regulārā turnīra četras labākās komandas (Lekrings, RTU/Inspecta, FK Rīga un Rubene) izslēgšanas spēlēs iesaistīsies tikai no ceturtdaļfināla. Ceturtdaļfinālā "Lekrings" spēlēs ar "D" pāra uzvarētāju, "RTU/Inspecta" – ar C pāra uzvarētāju, FK "Rīga" ar "B" pāra uzvarētāju, bet "Rubene" – ar "A" pāra uzvarētāju.

Astotdaļfināla spēļu pāri:

AJõgeva SK TäheUlbroka1:0
BTelms/EnergokomplekssKurši1:0
CĶekavaPārgauja1:0
DFK BauskaLielvārde0:1

Astotdaļfināla spēļu kalendārs:

DatumsLaiksMājiniekiViesiVietaRez.
19.02.20:00Telms/EnergokomplekssKuršiIrlava3:1
20.02.18:00Jõgeva SK TäheUlbrokaJogeva5:3
20.02.18:00FK BauskaLielvārdeBauska7:9
20.02.19:00ĶekavaPārgaujaĶekava10:7
21.02.15:00Jõgeva SK TäheUlbrokaJogeva
21.02.17:00Telms/EnergokomplekssKuršiIrlava
21.02.17:00ĶekavaPārgaujaĶekava
21.02.18:00FK BauskaLielvārdeBauska

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kura no viesu komandām šodien spēs uzvarēt mājiniekus?

  • 8

  • 12

  • 15

  • 33



Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".