Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā šodien četras spēles, divas no tām – interneta tiešraidē

Vīriešu Virslīgā šodien četras spēles, divas no tām – interneta tiešraidē
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien notiks četras spēles, cīņu starp "Kuršiem" un "Bausku" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com, bet starp "Lekringu" un "Pārgauju" – Gludahill

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13:00 "Ulbroka/FS Masters" – FK "Jūrmala" (Ulbrokas sporta namā)
Ulbrokieši, kuri atrodas turnīra tabulas 8. vietā, pirmo apli noslēdza ar spēli viesos tieši pret Virslīgas pastarīti "Jūrmalu", kuru uzvarēja ar 8:2, bet otro apli uzsāks ar maču tieši pret jūrmalniekiem. FK "Jūrmala" līdzšinējās 13 spēlēs izcīnījis tikai vienu uzvaru un tam pieder visi Virslīgas šīs sezonas antirekordi. "Ulbroka/FS Masters" ir sešas uzvaras un seši zaudējumi. Jūrmalnieku rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir Juris Keisters, kura kontā 10 (7+3) punktu, bet ulbrokiešu rindās visveiksmīgāk darbojies Kārlis Bulāns, kuram 28 punkti. Bulāns ir otrais labākais vārtu guvējs visā virslīgā – 24. No diviem "Ulbroka/FS Masters" vārtsargiem labāk veicies Edgaram Augstkalnam, kurš atvairījis 85,83 % pretinieku metienus. Jūrmalniekam Edgaram Ošiņam tikai 74,52 %.

Pulksten 17:00 "Kurši" – FK "Bauska" (Liepājas Olimpiskajā sporta centrā)
Interesanta spēle gaidāma Liepājā starp "Kuršiem" un "Bausku". Liepājnieki vakar uzvarēja "Jūrmalu", pakāpjoties uz 6. vietu turnīra tabulā, bet baušķenieki spēja sakaut titulēto Cēsu "Lekringu" un noteikti nav apmierināti ar 10. vietu, kurā atrodas pašlaik. Rezultatīvākais liepājnieku rindās ar 30 punktiem ir Gints Siliņš, bet arvien labāk iejūtas arī Normunds Jansons, kuram jau 27 (20+7) punkti. Baušķenieku labā Ģirts Laugalis guvis 27 punktus, bet Pēteris Zeltiņš – 25. "Kuršu" vārtsargs Mārtiņš Saulītis atvairījis 82,31 % pretinieku metienu, bet baušķenieks Elvis Holsts – 78,59 %.
Spēles tiešraide: ŠEIT
Šīs spēles video translāciju būs iespējams noskatīties ne vien tiešraidē, bet arī ierakstā Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā. Sportacentrs.com TV spēles atkārtojumu pārraidīs pirmdien, 21. novembrī, pulksten 19:15.

Pulksten 18:00 "Lekrings" – SK "Pārgauja" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsnieki pēc vakardienas zaudējuma Bauskā turnīra tabulā atkāpušies uz 4. vietu un noteikti ir pamatīgi aizkaitināti, kamēr stalbieši, lai arī ar "robiem" komandas sastāvā, ir labā garastāvokli, jo vakar izdevās revanšēties Kocēnu "Rubenei", bet turnīra tabulā – pakāpties uz 3. vietu. Rezultatīvākais "Lekringa" rindās joprojām ir Mārtiņš Rajeckis, kuram 27 punkti, bet "Pārgaujas" un visas Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs un labākais vārtu guvējs ir Lauris Ābols – 45 (34+11) punkti. Vārtsargu konkurencē pavisam nedaudz labāk veicies stalbietim Anrijam Ventam, kurš ticis galā 81,18 % pretinieku metienu, kamēr cēsnieks Guntars Irbe – ar 82,69 %.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 19:00 "RTU/Inspecta" – "Ķekava" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Abas titulētās komandas 11. novembrī pirmā apļa spēlē tikās Ķekavā un, lai arī tika gaidīta interesanta cīņa, ar lielu pārsvaru uzvarēja rīdzinieki – 11:2. Izskatās, ka "RTU/Inspecta" tikusi galā ar savu sportisko krīzi – komanda turnīra tabulā pakāpusies uz 2. vietu. Toties "Ķekava" nebeidz pārsteigt ar savu nestabilitāti (pēdējā mačā viens punkts atstāts Valmierā) un ieņem vien 5. vietu. Rīdzinieki līdz šim ielaiduši vismazāk vārtu visā Virslīgā – 39, kā arī var palepoties ar vislabāko vārtu attiecību - +42. Ķekavieši atrodas 1. vietā pa pretinieku vārtiem izdarīto metienu ziņā – 577. Rezultatīvākais "RTU/Inspecta" spēlētājs ir Atis Blinds ar 36 punktiem, viņš arī labākais piespēļu dalītājs Virslīgā – 20. "Ķekavas" sastāvā naskākais punktu guvējs ir Ēriks Akulovs – 25 (14+11). Rīgas komandas vārtsargs Edgars Gailītis var palepoties ar vislabāko atvairīto metienu procentu Virslīgā – 89,92. Augstajā 2. vietā atrodas ķekavietis Ivars Dišereits – 86,52 %.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2011-11-20 11:33, pirms 12 gadiem
Uz prieksu Bauska Jauzvar.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.