Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristers Briedis

"Rubene" iztur divas trešdaļas pret "Lekringu"

"Rubene" iztur divas trešdaļas pret "Lekringu"
Artis Malkavs savā dzimšanas dienā tika pie 4(1+3) rezultivitātes punktiem

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu virslīgā savu pirmo pusfināla spēli aizvadīja Cēsu ”Lekrings” un Kocēnu ”Rubene”, visai rezultatīvā spēlē uzvaru izcīnīja cēsnieki – 12:4.

Jau spēles pirmajā minūtē aukstu dušu visiem sniedz cēsnieks Mārtiņš Rajeckis, atklājot mača rezultātu. Spēles turpinājumā Freivalds panāca jau 2:0, bet no vārtu priekšas Levītis guva jau trešos vārtus. Pēc brīža Aleksandrs Abramovs panāca 4:0, uz ko zibenīgi reaģēja ”Rubene”, pieprasot pusminūtes pārtraukumu. Pēc šī pārtraukuma ”Rubene” manāmi aktivizējās, vienā no spēles epizodēm metot arī pa vārtu stabiņu. Perioda turpinājumā beidzot veiksme uzspīdēja arī rubeniešiem, proti, īsā laika sprīdī izdevās gūt divus vārtus, vispirms skaisti soda izspēli realizēja Vidzis, bet pēc dažām sekundēm Peičs guva jau otros vārtus ”Rubenei”. Tālāk Vidzis no visai asa leņķa guva jau trešos vārtus ”Rubenei”. Trešdaļas izskaņā divas minūtēs saņēma cēsnieks Toms Rīsmanis par Ivara Jēkabsona nūjas bloķēšanu. Pēc pirmās trešdaļas daudzsološais – 4:3.

Otrā trešdaļa sākās ar visai nospiedošu ”Lekringa” pārsvaru, taču ”Rubene” epizodiski atbildēja ar ātrajiem pretuzbrukumiem. Perioda turpinājumā parādījās nelieli asumi abu komandu izpildījumā, taču nekas nopietns nesekoja. Perioda vidū vārtus vairākumā guva Andris Malkavs, saņēmis diognālu piespēli no Rīsmaņa, viņš šauj bumbiņu vārtos, panākdams 5:3. Spēles turpinājumā iespēja spēlēt vairākumā bija ”Rubenei”, taču nekas prātīgs neizdevās, bet kad komandas jau spēlē vienādos sastāvos Lauris Vidzis no vārtu priekšas guva ”Rubenei” ceturtos, bet sev jau trešos vārtus spēlē. Perioda izskaņā Artis Malkvas iespēlēja vārtu priekšā esošajam Freivaldam, kurš guva sestos vārtus ”Lekringam”. Pēc otrās trešdaļas – 6:4.

Trešā trešdaļas sākās ar ”Rubenes” uzbrukumu, taču ar visai interesantu metienu vārtus guva Artis Malkavs, panākdams jau 7:4 par labu ”Lekringam”. Pēc brīža Andris Malkavs panāca jau 8:4, bet Jānis Rajeckis ar metienu no centra guva devītos vārtus cēsniekiem. Perioda turpinājumā cēsnieki guva vēl divus vārtus, vispirms Aleksandrs Abramovs, bet pēc tam arī Toms Rīsmanis. Trešdaļas otrajā pusē ”Rubene” mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem ”Rubenei” piederēja manāms pārsvars, taču vārtus guva ”Lekrings”, kad precīzs bija Ivo Preiss. Spēle noslēdzās ar visai graujošu "Lekringa" pārsvaru - 12:4.

Jau rīt abas komandas tiksies atkārtoti, Cēsu Sporta Kompleksā plkst. 18:00. Šo spēli vērot būs iespējams ŠEIT.

"Lekrings" - "Rubene" - 12:4 (4:3, 2:1, 6:0)

Metieni:
37:30 (12:14, 13:9, 12:7)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" - Artis Malkavs 4(1+3), Toms Rīsmanis 4 (1+3),Jānis Freivalds 3 (2+1), Andris Malkavs 3 (2+1)
"Rubene" - Lauris Vidzis 3 (3+0)

Pusfināla spēļu pāri:

RTU/InspectaTelms/Energokomplekss1:0
LekringsRubene1:0

Pusfināla spēļu kalendārs:

DatumsLaiksMājiniekiViesiVietaRezultāts
20.03.15:00RTU/InspectaTelms/EnergokomplekssRīgas OC11:2
20.03.20:00LekringsRubeneCēsis12:4
21.03.18:00LekringsRubeneCēsis
21.03.19:00RTU/InspectaTelms/EnergokomplekssRīgas OC
27.03.?Telms/EnergokomplekssRTU/Inspecta?
27.03.18:00RubeneLekringsKocēni
*28.03.?Telms/EnergokomplekssRTU/Inspecta?

Izmantotie resursi: floorball.lv

Vai "Rubene" atgūsies un rīt uzvarēs?

  • 44

  • 86



, 2010-03-20 23:05, pirms 14 gadiem
Rubenes metēji vēl nav runājuši šajā sērijā... Saturās lekrings!!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
1

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.