Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" pēcspēles metienos pieveic "Rubeni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera" pēcspēles metienos pieveic "Rubeni"
FBK "Valmiera". Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par vietu ELVI florbola līgas vīriešiem labāko astotniekā guvusi FBK "Valmiera", kas šovakar Kocēnos atņēma divus punktus "Rubenei", ar 9:8 pārspējot to pēcspēles metienos. Izšķirošo bullīti valmieriešu labā realizēja Lauris Alvis Stiprais.

Kad pirmā apļa mačā "Rubene" un "Valmiera" spēkojās Vidzemes Olimpiskajā centrā, pārāki ar 7:5 izrādījās kocēnieši. Arī pēc tam Kocēnu komandai veicās ievērojami labāk, reizumis tā pat ieguva līderes godu, kamēr valmierieši izmisīgi cīnās par kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm. Šovakar Kocēnu sporta namā mača rezultātu jau 3.minūtē atklāja mājinieki Leo Lapiņa personā – 1:0. 7.minūtē ar vārtu guvumu atbildēja valmierietis Ričards Eglītis (1:1), bet pirmā perioda turpinājumā sekoja pamatīga laukuma saimnieku ofensīva, pateicoties kurai viņi pārtraukumā devās ar četru vārtu handikapu – 5:1. Otrās trešdaļas vidū viesi divus vārtus atguva (3:5), bet pirms pēdējā perioda kocēniešiem bija triju vārtu pārsvars – 6:3. 20 (!) sekundes pirms pamatlaika beigām "Rubenei" bija it kā samērā drošs divu vārtu pārsvars (8:6), bet tad notika gluži vai neticamais – valmierieši, kuri vārtsargu bija nomainījuši pret sesto laukuma spēlētāju, paspēja gūt divus vārtus, panākot izlīdzinājumu (8:8). Pa golam iemeta Matīss Salmiņš un Lauris Alvis Stiprais. Pagarinājumā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, bet pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pārāki izrādījās viesi, kuri galarezultātā svinēja uzvaru ar 9:8.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Lauris Alvis Stiprais, kurš ne tikai panāca izlīdzinājumu trīs sekundes pirms pamatlaika beigām, bet arī realizēja divus pēcspēles metienus, tostarp arī izšķirošo. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Gatis Liepiņš un Ričards Eglītis, divus golus iemeta Arvis Kārkliņš, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Matīss Salmiņš. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma Ivars Jēkabsons, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pa diviem goliem iemeta Leo Lapiņš un Reinis Mirkšs, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Ritvars Bērziņš un Matīss Celms. "Valmierai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 20 punktu, bet joprojām tikai 9.vieta. Kocēnu "Rubene" ar 28 punktiem ieņem 4.vietu.

"Kurši/Ekovalis" pamatīgi noper ogrēniešus

"Ogres Vilku" aizsardzība pret komandas "Kurši/Ekovalis" uzbrukumiem izturēja piecas ar pusi minūtēs, bet tad liepājnieks Mihails Kostusevs atklāja rezultātu – 1:0. Pēc pārdesmit sekundēm ogrēnieši jau atradās iedzinējos ar 0:2, jo ar vārtu guvumu izcēlās Gints Siliņš. Pēc pirmā perioda Liepājas komanda atradās vadībā ar 3:0, bet spēles vidū rezultāts jau bija kļuvis 7:0. Tad divus uzbrukumus pēc kārtas realizēja viesi – 2:7, pa golam Liepājas kluba vārtos iemeta Elvis Jankovskis un Rihards Zvirgzdiņš. Pēc otrās trešdaļas liepājniekiem bija sešu vārtu pārsvars (8:2), bet visā spēlē viņi uzvarēja ar graujošu rezultātu (19:2), sagādājot ogrēniešiem jau 16.zaudējumu tikpat spēlēs.

Balvu kā labākais spēlētājs uzvarētāju rindās saņēma Gints Siliņš, kuram šajā mačā 4 (3+1) punkti. Pa četriem punktiem pamanījās savākt arī Mihails Kostusevs un Ričards Dēvits, pa pieciem – Kaspars Klamers un Kristaps Ošs-Ervics, bet pats rezultatīvākais ar 7 (2+5) punktiem bija Edgars Freimanis. Par labāko starp ogrēniešiem atzina otro vārtu autoru Rihardu Zvirgzdiņu. Pēc šīs spēles "Ogres Vilki" joprojām ir bez punktiem un turnīra tabulā ieņem pēdējo pozīciju, bet Liepājas komandai jau 30 punktu un kāpiens uz 2.vietu.

"Kurši/Ekovalis" – FK "Ogres Vilki" 19:2 (3:0, 5:2, 11:0)
Metienu attiecība:
57:19 (11:7, 17:5, 29:7)
Rezultatīvākie:
"Kurši/Ekovalis" – Edgars Freimanis 7 (2+5), Kaspars Klamers 5 (4+1), Kristaps Ošs-Ervics 5 (2+3), Gints Siliņš 4 (3+1), Mihails Kostusevs 4 (3+1), Ričards Dēvits 4 (2+2), Madars Plepis 2 (0+2), Ralfs Polis 1 (1+0), Sandis Lēvalds 1 (1+0), Arvis Aniņš 1 (1+0), Miķelis Krūms 1 (0+1), Ivo Popovs 1 (0+1).
FK "Ogres Vilki" – Elvijs Jankovskis 1 (1+0), Rihards Zvirgzdiņš 1 (1+0), Stefans Roberts Dimza 1 (0+1), Markuss Januševskis 1 (0+1).

Stalbes "Pārgauja" viesos pārspēj "Bausku"

Stalbes "Pārgauja" šovakar viesojās pie "Bauskas", ko pirmā riņķa mačā savā laukumā bija pieveikusi ar 8:5. Šīsdienas mača rezultātu 10.minūtē atklāja baušķenieks Ģirts Laugalis (1:0), tas pirmajā periodā bija vienīgais vārtu guvums. Otrās trešdaļas sākumā Pēteris Zeltiņš panāca jau 2:0, bet uzreiz pēc gtam burtiski pamodās viesi, kuri atbildēja ar četriem goliem pēc kārtas. Pa vārtu guvumam Olafa Zvīņa, Mārtiņa Rajecka, Mārtiņa Muižnieka un Emīla Eglīša kontā – 4:2. Pēdējā periodā mājiniekiem vēl izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (3:4), bet stalbieši atbildēja ar vēl trim vārtu guvumiem un varēja svinēt uzvaru ar 7:3.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Mārtiņš Zicmanis, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Olafam Zvīnim un Emīlam Eglītim, divus golus iemeta Mārtiņš Muižnieks, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edgars Puriņš. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Toms Rozentāls, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Viņa komandas biedriem Ģirtam Laugalim un Jānim Akmentiņam pa 2 (1+1) punktiem. Stalbes "Pārgaujai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 28 punkti un kāpiens uz 5.vietu. Bauskas komandai joprojām 13 punktu un tikai 10.vieta.

Čempioni pārliecinoši uzvar "Ķekavu"

"Betsafe Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavas" florbolistus, kuriem pirmā apļa spēlē bija zaudējuši ar 7:8 papildlaikā. Šovakar čempioni nekādas vaļības neatļāvās – jau 2.minūtē rezultātu atklāja Kaspars Šķēls, pēc pirmā perioda mājinieki atradās vadībā ar 4:0, bet mača vidū tā liktenis prakstiski bija izšķirts – 7:0. Pēdējās trešdaļas sākumā ķekavieši gan guva trīs vārtus pēc kārtas (3:7), bet intrigu atjaunot viņiem neizdevās – Ulbrokas komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Matīss Kristians Morozovs, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Kaspars Šķēls, bet 2 (1+1) punkti Kārļa Jāņa Petrovska kontā. Labākā spēlētāja balva Ķekavas komandā tika Artūram Narogam, kurš ar diviem goliem bija arī rezultatīvākais. Ulbrokas komandai pēc šīs izvaras turnīra tabulā ir 33 punkti un 1.vieta, bet ķekavieši ar 21 punktu atrodas 8.vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2019-01-19 22:39, pirms 5 gadiem
Belasov, laiks karjeru beigt, ja netiec jaunajiem vairs līdzi, tad nav katrā epizodē jātur un jāapķer, vai varbūt tā tāda tieksme, apkampt un vilkt sev klāt jaunākus džekus..

     [+] [-]

, 2019-01-20 13:27, pirms 5 gadiem
Vīrusainis rakstīja: Belasov, laiks karjeru beigt, ja netiec jaunajiem vairs līdzi, tad nav katrā epizodē jātur un jāapķer, vai varbūt tā tāda tieksme, apkampt un vilkt sev klāt jaunākus džekus..
Vins jau visu karjeru ta ir spelejis, sportiski netiri, bet, jā, visticamāk, atruma starpiba so lauj redzet arvien uzskatāmāk.