Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubenes" un FBK "Valmiera/ViA" duelis – interneta TV tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubenes" un FBK "Valmiera/ViA" duelis – interneta TV tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notiks viena vīriešu Virslīgas spēle – Kocēnu "Rubene" centīsies pārvarēt kārtējo barjeru cīņā par uzvaru regulārajā turnīrā – FBK "Valmiera/ViA". Šo maču interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 "Rubene" – FBK "Valmiera/ViA" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (1.v.) 21 spēlē izcīnījusi 18 uzvaras. Šobrīd kocēniešiem septiņi panākumi pēc kārtas, pēdējais no tiem bija viesos pret "Ķekavu" – 14:2. Ar valmieriešiem "Rubene" šosezon jau tikusies – viesos tika izcīnīta uzvara ar 7:3. Kocēnu "Rubene" ir viena no galvenajām pretendentēm cīņā par uzvaru regulārajā turnīrā, bet, tā kā uz šo pozīciju ir vēl trīs pretendentes ("RTU/Inspecta", "Lekrings" un "Lielvārde"), kocēnieši atlikušajās piecās spēlēs nedrīkst zaudēt punktus. Rezultatīvākais Kocēnu komandas rindās ar 51 (28+23) punktiem ir Atis Stepāns. "Rubenes" vārtsargs Āris Aldiņš atvairījis 83.07 % pretinieku metienu.
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) 22 spēlēs ticis pie septiņām uzvarām. Pirms nedēļas valmierieši ar 13:5 sakāva "Madonu". Rezultatīvākais valmieriešu rindās ar 32 (15+17) punktiem ir Mārtiņš Kājiņš. Tā kā valmieriešiem palikušas tikai ļoti teorētiskas iespējas kvalificēties izslēgšanas spēlēm, savu rezultatīvāko aizsargu Gati Liepiņu (28 punkti) viņi izīrējuši Cēsu "Lekringam". Valmieras komandas vārtsargs Renārs Arājs neitralizējis 80.66 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-19 10:05, pirms 10 gadiem
Tikai spēle Ādažos ir nākamnedēļ