Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI florbola līgā trīs spēles, Ulbrokā cīņa par 3.vietu

ELVI florbola līgā trīs spēles, Ulbrokā cīņa par 3.vietu
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs mači, centrālais no tiem – Ulbrokā, kur "Ulbroka/FS Masters" krustos nūjas ar "Mogo-RTU/Rockets". "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņems čempioni "Lekringu", bet Stalbē paredzēts turnīra pastarīšu duelis - "Talsi/Krauzers" viesosies pie vietējās "Pārgaujas".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" - "Mogo-RTU/Rockets" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) piecās spēlēs svinējusi četras uzvara, tiekot pie desmit punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem divi panākumi pēc kārtas, pēdējais no tiem gūts viesos pār Liepājas "Kuršiem" – 9:6. Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls ar 12 (9+3) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 83.67% atvairītu metienu šobrīd ir otrais labākais līgā.
"Mogo-RTU/Rockets" (5.) piecās spēlēs tikusi pie trim uzvarām un deviņiem punktiem. Arī studentiem tagad ir divas uzvaras pēc kārtās, iepriekšējā tika svinēta saā laukumā pār "Valmieru/ViA" - 9:7. Rezultatīvākais komandā – Gvido Lauga ar 15 (9+6) punktiem.

Pulksten 16:00 "Ķekavas Bulldogs" – "Lekrings" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (9.) nospēlējusi piecus mačus, gūstot divas varas un piecus punktus. Iepriekšējā mačā ķekavieši viesos ar 3:5 piekāpās "Rīgai". Rezultatīvākais komandā ar 10 (4+6) punktiem ir Gints Klēģers.
Cēsu "Lekrings" (2.) pirmajās piecās spēlēs tika pie četrām uzvarām un 11 punktiem. Vakar cēsnieki viesojās pie "Bauskas", kur svinēja panākumu ar 7:4. Rezultatīvākais komandā ar 14 (5+9) punktiem ir Andris Malkavs.

Pulksten 18:00 SK "Pārgauja" - "Talsi/Krauzers" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (12.), lai arī atrodas turnīra tabulas pēdējā vietā, ir vienīgā, kas šosezon spējusi uzvarēt čempioni "Lekringu" (11:10). Vakara stalbieši savā laukum sīvā cīņā ar 9:10 atzina Liepājas "Kuršu" pārākumu. Rezultatīvākie Stalbes komandā ar septiņiem punktiem katram ir Jānis Levanovičs un Olafs Zvīnis.
"Talsi/Krauzers" (11.) piecās spēlēs tikusi pie pieciem punktiem. Vakar talsenieki viesos ar 5:7 piekāpās "Valmierai/ViA" pretestību. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 10 (7+3) punktiem ir Krišs Treimanis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".