Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" atspēlējas un atņem punktu vicečempioniem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" atspēlējas un atņem punktu vicečempioniem
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Ļoti spraiga ELVI florbola līgas vīriešiem cīņa šovakar notika Kocēnu sporta namā, kur mājiniece "Rubene" mačā pret vicečempioni "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" spēja likvidēt divu vārtu deficītu, bet galarezultātā ar 2:3 piekāpās pēcspēles metienos. Izšķirošais vārtu guvums Matīsa Kristiana Morozova kontā. Citās spēlēs Cēsu "Lekrings" viesos ar 12:2 sagrāva turnīra pastarīti "Bausku", bet Liepājas "Kurši/Ekovalis" savā laukumā ar 4:1 pieveica "Ķekavu".

Kad Kocēnu "Rubene" regulārā turnīra pirmajā aplī viesojās Ulbrokā, tā pašreizējās vicečempiones "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" pārākumu atzina, piekāpjoties ar 6:8. Arī šovakar atbildes spēli labāk sāka Ulbrokas florbolisti – 18.minūtē Matīss Kristians Morozovs ar precīzu metienu atklāja rezultātu – 1:0, tā noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas sākumā Kaspars Šķēls panāca jau 2:0. Laukuma saimnieki atspēlēšanos sāka tikai otrā perioda pirmajā minūtē, kad Ingars Matisons rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 1:2. 55.minūtē Matisons guva vēl vienus vārtus, atjaunojot neizšķirtu – 2:2. Līdz pamatlaika beigām vārti gūti vairs netika, arī pagarinājumā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, bet pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pārāki izrādījās ulbrokieši, kuru labā izšķirošos vārtus guva Matīss Kristians Morozovs. Ulbrokas komamda svinēja uzvaru ar 3:2, turnīra tabulā ierakstot divus punktus, viens punkts tika arī kocēniešiem.

Vērtīgākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Ivars Dišereits, kurš atvairīja 27 no 29 pretinieku metieniem. Par labāko starp kocēniešiem atzina Ingaru Matisonu, kurš guva abus mājinieku vārtus. Ulbrokas komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 36 punkti un joprojām otrā vieta. "Rubene" ar 26 punktiem ieņem septīto pozīciju.

"Kurši/Ekovalis" uzvar "Ķekavu" un atgriežas labāko kvartetā

"Ķekava" šovakar viesojās Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis", kam pirmajā aplī savā laukumā zaudēja ar 0:7. Atbildes spēles pirmajā periodā abu komandu vārtsargi nekļūdījās ne reizi, bet 25.minūtē ķekaviešus vadībā ar 1:0 izvirzīja Artūrs Narogs. Nepagāja pat minūtē, kad liepājnieks Gustavs Griezītis jau atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēdējā periodā vārtus guva tikai "Kurši/Ekovalis", kas galarezultātā svinēja uzvaru ar 4:1.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Gustavs Griezītis, kurš izcēlās ar 2 (1+1) rezultativitātes punktiem. Viņa komandas biedram Ričardam Dēvitam divas rezultatīvas piespēles. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vārtsargu Jāni Bramani, kurš atvairīja 10 no 14 pretinieku metieniem. Komandai "Kurši/Ekovalis" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 32 punkti un kāpiens uz ceturto vietu, bet "Ķekava" ar 19 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

Cēsu "Lekrings" viegli paņem trīs punktus no "Bauskas"

"Lekrings" regulārā turnīra pirmā apļa spēlē, kad "Bausku" uzņēma Cēsīs, guva savu šīs sezonas graujošāko uzvaru – 17:2. Šī vakara mačā, kas notika baušķenieku laukumā, rezultātu jau 1.minūtē atklāja mājinieku komandas spēlētājs Kristiāns Čakāns – 1:0. Cēsu komanda gan nekavējās droši pārņemt vadības grožus – pēc pirmā perioda viesi atradās vadībā ar 6:1, divus golus iemeta Krišs Treimanis, bet pa vienam – Andris Rajeckis, Jorens Malkavs, Jānis Rajeckis un Gints Bērtulis. Otrās trešdaļas laikā "Lekrings" vē, nedaudz palielināja savu pārsvaru (7:1), bet galarezultātā savus pretiniekus sakāva ar 12:2.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Kevins Šmits, kuram šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Tieši tikpat punktu arī Tomam Rīsmanim, Andrim Rajeckim un Jānim Rajeckim. Divus vārtus guva Krišs Treimanis, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Gints Bērtulis. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Gustavs Pļevoks, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Cēsu "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 40 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet Bauskas florbolisti joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2020-01-18 22:13, pirms 4 gadiem
Tiesnesi labakie noraka speli rubenei

     [+] [-]

, 2020-01-19 10:09, pirms 4 gadiem
daniels_kaucis_586420328490619 rakstīja: Tiesnesi labakie noraka speli rubenei
Šis jau vecs iegansts kāpēc Rubene zaudē, izdomā kaut ko jaunu!