Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Valmiera" nespēj apturēt Ati Blindu, "Jūrmala" parausta aiz ūsām talseniekus

"Valmiera" nespēj apturēt Ati Blindu, "Jūrmala" parausta aiz ūsām talseniekus
Uzbrukumā Atis Blinds
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Pirmajā no divām šodien paredzētajām vīriešu Virslīgas spēlēm "Valmieras" florbolisti savā laukumā uzņēma Rīgas "RTU/Inspecta" un piekāpās čempionei ar 3:9. "Jūrmala" šovakar viesojās pie "Talsi/Triobet" - uzvaru ar 5:2 svinēja talsenieki, kuri pēc pirmā perioda bija iedzinējos ar 0:2.

To, ka ļoti noskaņojušies uzvarēt, "RTU/Inspecta" florbolisti Vidzemes Olimpiskajā sporta centrā uzskatāmi nodemonstrēja jau mača pirmajā periodā, kurā pa pretinieku vārtiem izdarīja 16 metienus, kamēr pretī saņēma tikai piecus. Tas ietekmēja arī rezultātu – viesi izvirzījās vadībā ar 2:0. Pēc otrās trešdaļas "RTU/Inspecta" pārsvars vēl nospiedošāks (6:2), bet spēles finālsvilpe liecināja par "Valmieras" sagrāvi ar 9:3. Uzvarētāju rindās neapturams bija Atis Blinds, kura kontā 8 (3+5) punkti un labākā spēlētāja tituls. Ar četriem rezultativitātes punktiem viņam piepalīdzēja Kristians Lisovskis, bet ar trim - Ainārs Juškēvičs. Valmieras komandā neviens spēlētājs neguva vairāk par vienu punktu, bet par labāko tika atzīts Kaspars Janēvičs.

Spēlē, kas notika Talsu Valsts ģimnāzija sporta hallē, mājinieki jau pirmā perioda vidū nonāca neapskaužamā situācijā, jo jūrmalnieki nepilnu divu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0. Tikai mača vidū "Talsi/Triobet" spēja panākt izlīdzinājumu (2:2), bet pašā otrās trešdaļas izskaņā pēc Normunda Jansona precīza metiena arī izvirzīties vadībā ar 3:2. Atlikušajā laikā viesi tā arī neguva nevienus vārtus, bet talsenieki bija trāpīgi vēl divas reizes un varēja svinēt uzvaru ar 5:2, kas viņiem ļāva turnīra tabulā pakāpties uz 10.vietu. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Artis Raitums, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Daneks Balodis, kuram 2 (1+1) punkti. "Jūrmalas" sastāvā rezultatīvākais ar divām piespēlēm un labākais bija Mārtiņš Lapsiņš.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 16.decembris

"Valmiera" – "RTU/Inspecta" 3:9 (0:2, 2:4, 1:3)

Rezultatīvākie:
"Valmiera" – Ints Vilks 1 (1+0), Mārtiņš Kājiņš 1 (1+0), Roberts Pūpols 1 (1+0), Ričards Broks 1 (0+1), Dāgs Rozenbahs 1 (0+1), Mārcis Mednis 1 (0+1).
"RTU/Inspecta" – Atis Blinds 8 (3+5), Kristians Lisovskis 4 (3+1), Ainārs Juškēvičs 3 (2+1), Edžus Bunka 1 (1+0).

"Talsi/Triobet" – FK "Jūrmala" 5:2 (0:2, 3:0, 2:0)

Metienu attiecība:
34:36 (11:15, 13:6, 10:15)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Artis Raitums 3 (1+2), Normunds Jansons 2 (2+0), Daneks Balodis 2 (1+1), Matīss Jansons 1 (1+0).
FK "Jūrmala" – Mārtiņš Lapsiņš 2 (0+2), Alberts Jēkabsons 1 (1+0), Sakari Lahdesmaki 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2011-12-17 00:05, pirms 12 gadiem
Labs Pūpol!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.