Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rīga" pret buldogiem tiek pie trešā panākuma

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rīga" pret buldogiem tiek pie trešā panākuma
Alvis Dāle, FK "Rīga"
Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo uzvaru izcīnījusi FK "Rīga", kas šovakar savā laukumā ar 5:3 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Zaicevs.

FK "Rīga" šīvakara pretinieci "Ķekavas Bulldogs" uzņēma savā tradicionālajā laukumā – Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Pirmajā periodā iemesls gavilēm bija tikai mājiniekiem – pēc Jāņa Belasova un Alvja Dāles metieniem rīdzinieki izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē "Rīgas" rezultatīvākais spēlētājs Toms Bitmanis panāca jau 3:0. Spēles vidū ķekaviešu rēķinu ar rezultatīvu metienu atklāja Everts Emīls Gertsons (1:3), bet viņa komandas biedrs Vladislavs Čerņavskis nespēja realizēt soda metienu. Punktu periodam ar precīzu metienu pielika Bitmanis, panākot jau 4:1 Rīgas komandas labā. Pēdējā trešdaļā laukuma saimnieku rindās ar golu izcēlās Jānis Justaments, bet Ķekavas komandas labā pa vārtiem guva Nils Meļķis un Matīss Jansons. FK "Rīga" varēja svinēt trešo uzvaru šosezon, šoreiz – ar 5:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts pirmo vārtu autors Jānis Belasovs, bet rezultatīvākais ar trim piespēlēm bija Lauris Zaicevs. Toma Bitmaņa kontā divi goli, 2 (1+1) punktus savāca arī Alvis Dāle. Labākā spēlētāja balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā saņēma Nils Meļķis, kura kontā viens vārtu guvums. FK "Rīga" pēc šīs uzvaras ar astoņiem punktiem pakāpās uz 6.vietu turnīra tabulā.

FK "Rīga" – "Ķekavas Bulldogs" 5:3 (2:0, 2:1, 1:2)

Metienu attiecība:
31:32 (12:11, 10:12, 9:9)
Rezultatīvākie:
FK "Rīga" – Lauris Zaicevs 3 (0+3), Toms Bitmanis 2 (2+0), Alvis Dāle 2 (1+1), Jānis Belasovs 1 (1+0).
"Ķekavas Bulldogs" – Matīss Jansons 1 (1+0), Everts Emīls Gertsons 1 (1+0), Nils Meļķis 1 (1+0), Klāvs Jansons 1 (0+1), Gints Klēģers 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...