Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Abramovs atzīst, ka "Lekrings" turpina "slimot ar otrā perioda sindromu"

Abramovs atzīst, ka "Lekrings" turpina "slimot ar otrā perioda sindromu"
Aleksandrs Abramovs ar vārtu guvumu pagarinājumā ļāva uzgavilēt vietējiem līdzjutējiem
Foto: Lekrings

Cēsu "Lekrings" florbola klubs jauno Elvi florbola līgas sezonu sāka ar uzvaru savā laukumā, papildlaikā pieveicot "Ķekavu". Uzvaru gan varēja izcīnīt arī pamatlaikā, taču vāji tika nospēlēts spēles otrais periods, ko akcentēja arī uzvarētāju labākais spēlētājs mačā Aleksandrs Abramovs.

"Diemžēl jāsecina, ka joprojām turpinām slimot ar "otrā perioda sindromu", kad iekrātais tiek izsēts. Neatkarīgi no tā, cik liels handikaps iegūts. Starpība starp pirmajiem diviem periodiem bija tā, ka "Ķekava" otrajā trešdaļā sāka izmantot savus pretuzbrukumus, kas viņiem netrūka arī pirmajā trešdaļā," pēc cīņas ar "Ķekavu", kurā "Lekrings" izcīnīja uzvaru papildlaikā ar rezultātu 8:7, atzina cēsnieku labākais spēlētājs Aleksandrs Abramovs.

Tieši Abramovs trešajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu, bet papildlaikā izdevās gūt varas vārtus, kad ar māņkustību tika nomānīti visi četri pretinieki, kas ļāva nonākt aci pret aci ar vārtsargu, to ar atkārtotu raidījumu arī pārspējot: "Pagarinājumā, spēlējot formātā četri pret četri, komandas bieži spēlē "cilvēks cilvēku" aizsardzības taktiku, ko darīja arī "Ķekava". Ja izdodas tikt garām savam sedzējam, tad aizsardzība sabrūk un var tikt labā metiena pozīcijā. Tas man šoreiz arī izdevās – tiku garām savam sedzējam, bet pārējie nepaspēja pārorientēties, jo koncentrējās uz saviem sedzamajiem."

Pašlaik Cēsu "Lekrings" ar diviem punktiem ieņem septīto vietu turnīra tabulā, bet nākamo maču "lēcējpeles" aizvadīs 23.septembrī, kad savā laukumā uzņems "Bausku", kuru rēķinā pašlaik ir trīs punkti un sestā vieta kopvērtējumā.


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".