Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Turlajs

Šovakar Valmieras rajona derbijs Kocēnos

Šovakar Valmieras rajona derbijs Kocēnos
''Valmiera'' aizsargājas pagājušās sezonas pirmajā derbija spēlē pret "Rubeni", kad tika izcīnīta uzvara ar 11:7.
Foto: Juris Kalniņš(voc.lv)

Šovakar, 16. septembrī, plkst. 20:00 florbola Virslīgā vīriešiem notiks Valmieras rajona derbijs - ‘’Rubene’’ uzņems valmieriešus. Lai gan mājinieki cieta negaidītu zaudējumu sezonas pirmajā spēlē, tieši viņi uzskatāmi par derbija izteiktiem favorītiem.

Komandu sniegums sezonas sākumā

„Rubene” spēlētāji, kuri pagājušajā sezonā izcīnīja bronzas medaļas, noteikti tiek uzskatīti par vieniem no šīs sezonas favorītiem, to apliecina arī fakts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas nacionālās vīriešu florbola izlases sastāvā pārbaudes spēlēs piedalījās vārtsargs Jānis Sīka, aizsargi Gatis Akūlovs un Oskars Keišs, uzbrucēji Jānis Alps un Ivars Jēkabsons. Tomēr sezonas pirmajā spēlē tika piedzīvots negaidīts zaudējums pret ‘’FK Rīga” ar 4:8, lai gan 3. perioda sākumā rubenieši bija vadībā ar 4:1.

Valmierieši, kuri pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā Virslīgā, un kurus pametis komandas līderis Guntis Šverns, sezonu ir sākuši pietiekami veiksmīgi. Vispirms tika ciests zaudējums ar 0:2 Liepājā pret „Kurši”, kuri sev raksturīgi sezonu iesāk veiksmīgi, bet dienu vēlāk jau savās sienās sīvā spēlē tika uzveikti lielvārdieši ar 7:5, turklāt komandas rindās laukumā devās arī treneris, bijušais nacionālās izlases aizsargs, Dailis Skudrītis, kura precīzais metiens priekšpēdējā minūtē atņēma pēdējās cerības „Lielvārde” komandai atspēlēties.

Rezultāti iepriekšējos derbijos

Pēdējos piecos gados abas komandas savā starpā oficiālās spēlēs ir tikušās piecas reizes, „Rubene” pārāka izrādījusies divas reizes, bet „Valmiera” vienu reizi, turklāt vēl divas reizes komandas cīnījušās neizšķirti. Pagājušajās sezonas pirmajā spēlē negaidīti pārāki izrādījās valmierieši, kuri savā laukumā pieveica "Rubeni" rezultatīvā spēlē ar 11:7, bet Kocēnos pārāki jau bija mājinieki ar 8:3.

Kāds varētu būt iznākums?

Uz papīra neapšaubām favorīti ir „Rubenes” florbolisti, tomēr sezonas pirmajā spēlē parādītais sniegums rada bažas par komandas šī brīža varējumu, pie tam komandā ir daži savainoti spēlētāji, visticamākais, ka laukumā šovakar nedosies zelta puisēns Alps, savukārt, no „Valmiera” komandas nometnes nav ziņu par iztrūkumiem sastāvā. Viesi noteikti spēlēs no aizsardzības un daudz kas būs atkarīgs no vārtsarga Āra Aldiņa varējuma un komandas disciplīnas. Tāpēc, domājams, ka, ja rubeniešiem jau spēles sākumā neizdosies salauzt viesus, tad spēle, kā tas ir ierasts derbijos, būs ļoti sīva un emocijām pilna.

Izmantotie resursi:
ksk.lv
floorball.lv
fk-valmiera.lv


, 2009-09-16 11:49, pirms 15 gadiem
Galvenais,lai Rencis Valmierai ierindā! Tad jau uzvara nekur neizpaliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 13:34, pirms 15 gadiem
esmu deltens.
es par Rubeni
, 2009-09-16 16:26, pirms 15 gadiem
Valmieras rajons jau kādu laiku nav ;D
, 2009-09-16 16:30, pirms 15 gadiem
placis rakstīja: Valmieras rajons jau kādu laiku nav ;D
ar vārdu ''rajons'' nav obligāti jāsaprot administratīva iedalījuma vienība
, 2009-09-16 16:35, pirms 15 gadiem
Edgars Turlajs rakstīja: ar vārdu ''rajons'' nav obligāti jāsaprot administratīva iedalījuma vienība
tad liec pēdiņās un varēsi saprast kā vēlies
, 2009-09-16 20:20, pirms 15 gadiem
nju .. kāds uz vietas esošs wapotājs varētu ik pa laikam dot ziņu kāds tur kaimiņu kaujā rezultāts
, 2009-09-16 20:37, pirms 15 gadiem
lietotajs21 rakstīja: nju .. kāds uz vietas esošs wapotājs varētu ik pa laikam dot ziņu kāds tur kaimiņu kaujā rezultāts
http://www.floorball.lv/
, 2009-09-16 21:41, pirms 15 gadiem
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".