Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pēc sezonas pārtraukuma laukumā atgriezīsies Rajeckis

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pēc sezonas pārtraukuma laukumā atgriezīsies Rajeckis
Mārtiņš Rajeckis
Foto: Floorball.lv

Stalbes "Pārgauja" turpina pastiprināties, gatavojoties jaunajai sezonai, jo komandas rindas pastiprinājis ilggadējais Latvijas izlases florbolists Mārtiņš Rajeckis.

Mārtiņš Rajeckis savu florbolista karjeru sāka pirms 15 gadiem, kad Latvijas virslīgas čempionātā debitēja "Lauku Avīzes" rindās, kuru sastāvā nospēlēja divas sezonas, līdz nolēma pievienoties SK "Cēsis/Lekrings" komandā, kuru sastāvā bijis viens no vadošajiem florbolistiem, daudzus gadus pildot arī komandas kapteiņa funkcijas. Individuāli sekmīgākā bijusi 2010./11.gada sezona, kad cēsnieku rindās Rajeckis izcēlās ar 81 (41+40) rezultativitātes punktu. Pēc 2014./15.gada sezonas Rajeckis nolēma ieturēt pauzi savā florbolista karjerā un laukumā tā arī neparādījās, lai gan baumas bija daudz uz dažādas.

Tagad kļuvis zināms, ka Rajeckis atgriežas florbolā, bet ne Cēsu komandas sastāvā, jo florbolists pievienojies Stalbes "Pārgauja", kur spēlēs plecu pie pleca ar ilggadējo komandas biedru Ingu Laiviņu, kurš pildīs spēlējošā trenera funkcijas. Tāpat uz Stalbi pārcēlies arī Latvijas U-19 izlases florbolists Kristiāns Miezītis. Pretējā virzienā devies Olafs Zvīnis.