Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Kurši" aizvadījuši pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmās sezonas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Kurši" aizvadījuši pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmās sezonas
FK "Kurši"
Publicitātes foto

Liepājas FK "Kurši", gatavojoties jaunajai florbola sezonai, aizvadījis kvalitatīvu vasaras sagatavošanās posmu, kura laikā ielikts labs fiziskais pamats, kā arī strādāts pie individuālās tehnikas pilnveidošanas. Pēdējās pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas Liepājas komandai bija svētdien Talsos.

Šogad komanda saglabājusi visus spēlētājus, tikai Mārtiņš Gross beidzis savas florbolista gaitas. Ja citus gadus pēc sezonas liepājnieku komandu pameta vairāki spēlētāji, jo devās studēt uz citām pilsētām, tad šogad komanda pilnā sastāvā nākamajai sezonai varēja gatavoties jau no vasaras sākuma.

FK "Kurši" augustā piedalījās prestižajā Latvijas florbola turnīrā "Latvian Open’", kurā spēlēja vairāk nekā 32 komandas no sešām valstīm. Liepājnieki izcīnīja augsto 4.vietu, pusfinālā piekāpjoties "Pārgaujas" florbolistiem, bet cīņā par 3.vietu - FK "Rīga" komandai.

Svētdien, 14. septembrī, FK "Kurši" devās uz Talsiem, kur aizvadīja pēdējās pārbaudes spēles pirms sezonas pirmās spēles. Turnīrā Talsos liepājnieki sacentās ar vietējo "Talsi/Triobet" komandu, ar "Ulbroka FS/Masters" un FK "Irlava/Avant". Turnīrs tika aizvadīts vienas dienas laikā un bija ļoti labs pirmssezonas eksāmens spēlētājiem, lai parādītu savu fizisko sagatavotību.

FK "Kurši" galvenais treneris Mārtiņš Krūms pirms turnīra: "Dodamies uz turnīru, lai pārbaudītu pēdējo, galējo sastāvu, kas par 90% jau zināms, tikai jautājums vēl pa dažām pozīcijām. Dodoties uz turnīru, mūsu mērķis nav viss rezultāts, tas vairāk balstīts uz spēles pieslīpēšanu, ieiešanu zonā, soda izspēli, vairākumu utt. Piestrādāsim pie lietām, kas īsti neizdevās "Latvian Open". Komanda sezonai ir fiziski gatava, tehniski arī jau esam līmenī, kuru vēlējos redzēt, šobrīd piestrādājam pie taktiskām lietām. Trenējamies pilnā sastāvā ir dažas mikro traumas, bet līdz sezonas sākumam būsim gatavi."

Liepājnieki Talsos piekāpās Virslīgas vienībām "Talsi/Triobet" (2:3) un "Ulbroka/FS Masters" (0:6), bet pārspēja 1.līgas komandu "Irlava/Avant" (7:1).

Dāvids Jansons
FK "Kurši" preses sekretārs