Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Florbola čempionāts atsāksies Rīgā, Ķekavā un Stalbē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Florbola čempionāts atsāksies Rīgā, Ķekavā un Stalbē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Pēc neliela pārtraukuma, kas bija saistīts ar nacionālo izlašu starptautiskajām spēlēm, šovakar atsāksies cīņas ELVI florbola līgā vīriešiem – FK "Rīga" uzņems "Valmieru/ViA", pie "Ķekavas Bulldogs" viesosies "Mogo-RTU/Rockets", bet Stalbē nūjas krustos vietējā "Pārgauja" un "Ulbrokas/FS Masters".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:30 FK "Rīga" – FBK "Valmiera/ViA" (Rīgas OSC)

FK "Rīga" (8.) astoņos mačos tikusi pie 11 punktiem. Iepriekšējā spēlē rīdzinieki viesos ar 6:5 pārspēja "Bausku". Rezultatīvākais Rīgas komandā ir Toms Bitmanis, kuram 23 (15+8) punkti.
FBK "Valmiera/ViA" (5.) arī aizvadījusi astoņas spēles, bet guvusi 14 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 9:4 sakāva Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 16 punktiem katram ir Mārtiņš Broks, Gatis Liepiņš un Ivo Balodis.

Pulksten 20:15 "Ķekavas Bulldogs" – "Mogo-RTU/Rockets" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi deviņus mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau pieci zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi viesos tikai ar 5:11 zaudēja "Ulbrokai/FS Masters". Ķekavas komandu šomēnes pametuši divi līdz šim rezultatīvākie spēlētāji – Gints Klēģers pārgāja uz "Lielvārdi", bet Matīss Jansons – uz "Talsiem/Krauzeru", kur savulaik jau spēlējis. Šobrīd rezultatīvākais komandā ar 12 (7+5) punktiem ir Oskars Repke.
"Mogo-RTU/Rockets" (3.) deviņās spēlēs izcīnījusi 16 punktus, bet iepriekšējā mačā savā laukumā ar 6:7 atzina turnīra līderes "Lielvārdes" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ar 21 (14+7) punktiem ir Gvido Lauga.

Pulksten 20:15 SK "Pārgauja" – "Ulbroka/FS Masters" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (11.) deviņās spēles tikusi pie divām uzvarām un sešiem punktiem. Šobrīd stalbiešiem trīs zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais tika piedzīvots savā laukumā – 7:9 pret "Bausku". Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 12 (8+6) punktiem ir Olafs Zvīnis.
"Ulbroka/FS Masters" (4.) deviņās spēlēs tikusi pie 16 punktiem. Tagad ulbrokiešiem ir divas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pār "Ķekavas Bulldogs" – 11:5. Rezultatīvākais komandā ir Kaspars Šķēls, kuram tagad 18 (13+5) punkti, bet Tomam Niedrem 17 (10+7) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.76% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...